Beauty alert! Αυτή είναι η πρώτη καμπάνια της Kendall Jenner για την Estee Lauder!

Τον περασμένο Νοέμβριο σου είχαμε γράψει εδώ ότι η Kendall Jenner είναι το νέο πρόσωπο της Estee Lauder! Δύο μήνες μετά και η πρώτη καμπάνια είναι έτοιμη. Αλλά πέρα από αυτό (που από μόνο του αποτελεί huge νέο) στην καμπάνια αυτή αποκαλύπτεται και το μυστικό των αδερφών Jenner- Kardashian για huge βλεφαρίδες!

Πάτησε play και σου εξηγώ…

Το προϊόν που βλέπεις εδώ λέγεται Little Black Primer, είναι ένα από τα ελάχιστα primer βλεφαρίδων που κυκλοφορούν εκεί έξω με χρώμα και, αλήθεια, θα μπει κατευθείαν στο beauty routine σου από την στιγμή που θα το δοκιμάσεις. Τώρα αν με ρωτάς γιατί να χρειάζεσαι ένα primer βλεφαρίδων; Γιατί κοίτα τι μπορείς να κάνεις με το Little Black Primer της Estee Lauder:
1. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του αντί για μάσκαρα αν θέλεις πιο έντονες αλλά φυσικές βλεφαρίδες (ειδικά αν είσαι εκεί γύρω στα 15 που τώρα έχεις ξεκινήσει το μακιγιάζ)
2. Κάτω από τη μάσκαρα για θρέψη στις βλεφαρίδες σου
3. Πάνω από τη μάσκαρα για να κάνεις setting, δηλαδή να χτενίσεις τις βλεφαρίδες σου από αυτούς τους κόμπους με τους οποίους όλες έχουμε έρθει κάποια στιγμή αντιμέτωπες και να τους δώσεις και extra λάμψη!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Little Black Primer (που δοκίμασα χθες 😉 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου οπότε θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμη για βλεφαρίδες a la Jenner- Kardashian!

Read More

And More