Μαλλιά: αυτό είναι το κούρεμα που θα βλέπουμε παντού το 2017!

Το 2015 σε είχαμε προειδοποιήσει εδώ πως το shag ήταν το επόμενο big thing στα μαλλιά σε ό,τι έχει να κάνει με κούρεμα: αυτό το μακρύ καρέ με τις ατημέλητες φράντζες που έπεφταν στο πρόσωπο. Μάλιστα, είμασταν τόσο πεπεισμένες που το δοκιμάσαμε και πάνω μας (δες εδώ πώς είχε μεταμορφωθεί η συνάδελφός μας όταν την πείσαμε να κάνει shag πολυυυυυυ καιρό πριν).

Στην ερώτηση τι νέο έρχεται το 2017 και ποιο θα είναι το επόμενο cool κούρεμα έχουμε και πάλι απάντηση και είμαι πολύ, πολύ σίγουρη ότι το beauty ένστικτό μου δεν θα με ξεγελάσει: πρόκειται για ένα κοντό καρέ λίγο πιο κάτω από τα αυτιά με μια blunt cut αφέλεια που ταιριάζει σε όλες. Ενώ, δηλαδή, το shag ήταν sooo cool απευθύνονταν σε κορίτσια με σπαστά ή σγουρά μαλλιά αφήνοντας απογοητευμένες όλες εμάς με τα ολόισια μαλλιά που θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό (για πρώτη φορά μετά από πολλαααααααα χρόνια είμαι έτοιμη για μια τέτοια αλλαγή και κράτησέ το ;). Αυτό το κούρεμα, λοιπόν, είναι και για όσες έχουν ίσια.

Μάλιστα, έχει ήδη υιοθετηθεί από τα πιο cool κορίτσια του instagram και θα σου δώσω και αυτό το tip: αν θες να δεις τι έρχεται στα μαλλιά θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις καμπάνιες του Zara (yeap!). Όλα τα cool κορίτσια, λοιπόν, έχουν τώρα αυτό το κούρεμα. Εδώ συγκεντρώσαμε 20 φωτογραφίες που όχι απλώς θα σε πείσουν αλλά θα θες να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου asap!

Και καναδυο μυστικά πριν τα κόψεις: αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο κάνε πιο στρογγυλεμένες αφέλειες στις άκρες ενώ αν το πρόσωπό σου είναι μακρόστενο πήγαινε για μια πιο βαριά, αυστηρή και σε απόλυτη ευθεία αφέλεια!

Read More

And More