Πώς να κάνεις την κοτσίδα σου να δείχνει sexy όπως ο Άγγελος της Victoria Secret!

Πολλά πράγματα μπορεί να είναι sexy στην ομορφιά. Sexy μπορεί να είναι ένα άρωμα, sexy είναι το smokey eyes και οπωσδήποτε το κόκκινο κραγιόν είναι sexy. Όμως, ποτέ μέχρι την στιγμή που έπεσα πάνω σε αυτή τη photo δεν είχα σκεφτεί ότι sexy μπορεί να είναι και μια κοτσίδα! Θέλω να πω: είναι απλώς μια κοτσίδα, τι το sexy μπορεί να έχει;

Η απάντηση έρχεται από την Behati Prinsloo έναν από τους αγαπημένους μας Αγγέλους της Victoria Secret που ανέβασε αυτή τη selfie με αυτά τα μαλλιά που θέλουμε να κάνουμε…

Σε αυτή την selfie η Behati φαίνεται από την μπροστά μεριά να έχει τα μαλλιά της κάτω και κομμένα σε ύψος καρέ καθώς πέφτουν πολλές τούφες ατημέλητα στο πρόσωπό της και από την πίσω είναι πιασμένο ένα ponytail με βελούδινη κορδέλα. Το χτένισμα αυτό που είναι στην λίστα των sexiest χτενισμάτων ever είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης του Bryce Scarlett ο οποίος έδωσε στο αμερικάνικο Glamour τα βήματα για να το αντιγράψουμε.

“Αρχικά δημιούργησα κυματισμούς στα μαλλιά της Behati με την πρέσα GHD flat iron και έδωσε όγκο με το Oribe Dry Texturizing Spray και το Elizabeth & James dry shampoo. Έπειτα, έπιασα χαλαρά μια κοτσίδα με ένα λαστιχάκι το οποίο κάλυψα με μαύρη βελούδινη κορδέλα και το βασικό στοιχείο ήταν να αφήσω πολλές τούφες να πέφτουν ατημέλητα στο πρόσωπο της Behati”, είπε ο expert.

Bonus info: φόρεσε αυτό το χτένισμα με ένα choker στο λαιμό που θα δώσει πολλούς παραπάνω πόντους sexiness!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τόσο χαλαρή και χαμηλή κοτσίδα και φαίνεται να είναι νέο mini trend που τελικά δείχνει πόσο ενημερωμένη είσαι σε θέματα τάσεων.

Για να δεις πώς να κάνεις μια παρόμοια χαμηλή κοτσίδα, κάνε κλικ εδώ

Read More

And More