Ποια είναι τα δύο πιο διάσημα κουρέματα που αντέγραψαν οι περισσότεροι το 2011;

Είναι επίσημο! Αυτοί οι δύο stars (θα σου αποκαλύψω ονόματα παρακάτω) είχαν τα κουρέματα που αντιγράφτηκαν περισσότερο μέσα στο 2011 όπως έγραψε και η Wall Street Journal! Μπορείς να μαντέψεις ποιοι είναι; Εγώ έκοβα τα μαλλιά μου καρέ (τόσο σίγουρη!) για έναν από τους δύο. Θέλεις να παίξουμε ένα παιχνίδι; Αν αντέχεις να μην κοιτάξεις παρακάτω για να δεις την απάντηση θα σου δώσω μερικά hints.
α) Είναι πολύ μικροί σε ηλικία. Δεν ξεπερνούν τα 20.
β) Φέτος ήταν η χρονιά τους από όλες τις απόψεις αφού φωτογραφήθηκαν και ακούστηκαν πολύ περισσότερο από κάθε άλλο φτασμένο Hollywood star.
γ) Το κορίτσι δεν μπορούσε να πειράξει τα μαλλιά του καθώς ήταν όρος στις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε. Το έκανε μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα.
δ) Πριν από μερικούς μήνες σου είχαμε δείξει μερικά από τα πιο διάσημα κουρέματα του 2011 και αυτοί οι δύο ήταν στη λίστα. Φυσικά!

Για να δούμε… Μάντεψες σωστά;

Η Emma Watson επανέφερε το pixie cut στη μόδα και δημιούργησε ουρές με κορίτσια έξω από τα κομμωτήρια που ήθελαν να κάνουν… cut- paste στο κούρεμά της!

Στα αγόρια, το κούρεμα με την μεγαλύτερη απήχηση ήταν αυτό του Justin Bieber.

Τι ακριβώς έγραψε, όμως, η Wall Street Journal; “Μέσα στο 2011 τις περισσότερες αναζητήσεις σε κουρέματα ήταν αυτά της κυρίας Watson και του κύριου Bieber. Ειδικά για τις γυναίκες, βλέπουμε μια πιο σημαντική αλλαγή στο look σε σχέση με τους άντρες καθώς το pixie cut είχαμε να το δούμε από την δεκαετία του ’90”.

Αλήθεια, εσένα σε επηρρέασαν καθόλου αυτά τα κουρέματα; Θα τολμούσες να κόψεις τα μαλλιά σου τόσο κοντά; Θα ήθελες να δεις το αγόρι σου με Bieber look; Στείλε το σχόλιό σου εδώ.

Read More

And More