Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Style Battle της L’Oréal Professionnel μας δείχνει το styling του καλοκαιριού!

Αγαπάμε την L’Oréal Professionnel γιατί είναι εκείνη η μάρκα που μπορεί να αναδείξει την star που κρύβει μέσα της καθεμία από εμάς. Και ο τελευταίος της διαγωνισμός αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη.

Ο λόγος για το Style Battle, τον πιο… stylish online διαγωνισμό που καλούσε τους κομμωτές μέσω του fanpage της L’Oréal Professionnel στο facebook να εμπνευστούν από τα νέα προϊόντα της σειράς styling, Tecni.ART, και από την τάση του ατίθασου και ατημέλητου που προβάλει μέσα από τις celebrities των red carpets. Με κατεύθυνση τη συγκεκριμένη έμπνευση και εργαλεία τα προϊόντα της ΤΝΑ, οι κομμωτές μεταμόρφωσαν σε star μία από τις πελάτισσές τους και ανέβαζαν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Μετά από μία πολύ ανταγωνιστική αναμέτρηση, με πολλές και όμορφες δημιουργίες, αναδείχτηκε η νικήτρια, η οποία σε κάθε φάση του διαγωνισμού συγκέντρωσε τα περισσότερα likes.

Πρόκειται για την Ντίνα Αγγελοπούλου, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου “Ντίνα” στο Περιστέρι, η οποία εμπνεύστηκε το look από τις τάσεις της μόδας, τις αγαπημένες μας celebrities και φυσικά, από τη σειρά προϊόντων styling Wild Stylers, από την Tecni.ART. Το βίντεο που ακολουθεί μας δείχνει βήμα προς βήμα πώς πραγματοποιήθηκε αυτό το χτένισμα στο κομμωτήριο και φυσικά όλες τις απαραίτητες συμβουλές για να το κάνετε οι ίδιες μόνες σας στο σπίτι!

Ανάδειξε κι εσύ τον πιο stylish και star εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι με την L’Oréal Professionnel και τα προϊόντα Tecni.ART!

Διεύθυνση κομμωτηρίου “Ντίνα”: Σοφοκλέους 6, Περιστέρι

Read More

And More