Μake over στα 20,30,40! Τρεις αναγνώστριες διαφορετικής ηλικίας αλλάζουν το look τους!

Στα 20, στα 30, στα 40… Η ομορφιά χρόνια δεν κοιτά κι αν υπάρχει ένα μυστικό που μου έχουν αποκαλύψει οι ασισθητικοί των εταιριών είναι ότι δεν ρωτάς ποτέ μια γυναίκα που έρχεται στο stand σου να αγοράσει μια κρέμα πόσο χρονών είναι. Την ρωτάς τι ανάγκες έχει η επιδερμίδα της!

Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας αλλά υπάρχουν μικρά μυστικά τα οποία αν εφαρμόσεις θα δεις την εμφάνισή σου να απογειώνεται. Κάναμε το τεστ σε τρεις αναγνώστριες του TLIFE που ανήκουν σε διαφορετικά ηλικιακά groups. Από σήμερα και για τις επόμενες εβδομάδες μέχρι την Πρωτοχρονιά θα σου δείχνουμε πώς μεταμορφώθηκαν όταν άφησαν τον εαυτό τους στα χέρια των ειδικών. Πάρε μια γεύση και μερικά πρώτα tips!

Στα 20

΄Οταν είσαι 20 ετών όπως η αναγνώστριά μας, Φωτεινή Κουτουλάκη μπορείς να κάνεις τα πάντα με το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου! Λάθος: υποχρεούσαι να κάνεις τα πάντα γιατί η επιδερμίδα σου είναι πολύ φρέσκια και λαμπερή και η ηλικία σου σηκώνει τα θεαματικά eyeliners, τα ανασηκωμένα μαλλιά, τα έντονα, πολλές φορές ακραία κραγιόν. Ποτέ, όμως, φορεμένα όλα μαζί γιατί κινδυνεύεις να δείχνεις κιτς. Αυτό ακριβώς κάναμε στην Φωτεινή η οποία προετοιμάζεται για τις γιορτές. Το αποτέλεσμα θυμίζει Brigitte Bardot! Θα το δεις την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου στην στήλη του make over… Stay tuned!

Στα 30


Εδώ μπορείς να τα κάνεις όλα αλλά πιθανότατα εσύ να μην νιώθεις τόσο άνετη με ένα ultra rock μαλλί ή ένα eyeliner που ξεφεύγει αρκετά εκατοστά από την εξωτερική γωνία του ματιού. Σε αυτή την ηλικία το μακιγιάζ εξαρτάται περισσότερο από τον χαρακτήρα σου και αυτό που θες να πεις με το μακιγιάζ σου και λιγότερο με do’s και dont’s. Η αναγνώστριά μας για παράδειγμα, ΄Αννα Μιχαηλίδου μας ζήτησε ένα εορταστικό look. Και η make up artist Θάλεια Βασιάδου με τις hair stylists από τα κομμωτήρια Georgios Doudessis κινήθηκαν ανάλογα. Πώς μεταμορφώθηκε; Στις 21 Δεκεμβρίου η απάντηση!

Στα 40

Στα 40 η επιδερμίδα δείχνει κουρασμένη και θαμπή. Λογικό αν σκεφτείς το ξενύχτι που κάνεις προκειμένου να αντεπεξέλθεις σε πολλαπλούς ρόλους: μαμά, καριερίστα, σύζυγος, φίλη. Δεν θα σου πούμε εδώ πώς θα τα καταφέρεις (η στήλη των σχέσεων ειδικεύται σε αυτό!). Μπορούμε, όμως, να σου δώσουμε tips για να δείχνεις fresh και όμορφη όπως συνέβη με την αναγνώστριά μας Νάνσυ Κορακίδου. Στα 40, λοιπόν, η φροντίδα έχει τον πρώτο λόγο. Ένα make up με σατινέ φινίρισμα για να δώσει λάμψη, concealer για να καλύψεις τα σημάδια της κούρασης και από εκεί και πέρα “παίζεις” με τα δυνατά σου σημεία ώστε να τα αναδείξεις.
Στην περίπτωση της Φωτεινής αναδείξαμε το υπέροχο χρώμα των ματιών της! Κάνε κλικ εδώ και δες τη θεαματική μεταμόρφωση!

Read More

And More