Αυτά είναι τα πιο stylish παιδιά του Instagram!

O Leo και η Hattie είναι αδελφάκια αγγλικής καταγωγής που όμως ζουν στο Ντουμπάι. Η μητέρα τους Claire Stafford είναι πρώην αεροσυνοδός και φωτογράφος και μετακόμισε στην αραβική αυτή χώρα λόγω της δουλειάς της. Επειδή δεν ήθελε να “μπουκώνει” τους δικούς της λογαριασμούς στα social media με χαριτωμένες φωτογραφίες των παιδιών της τους έφτιαξε δικό τους λογαριασμό στο Instagram o οποίος πολύ σύντομα απέκτησε εκατοντάδες followers. Η σελίδα αυτή προσέλκυσε όμως και το ενδιαφέρον εταρειών με ρούχα οι οποίες στέλνουν τακτικά στα χαριτωμένα παιδάκια ρούχα που η αξία τους ξεπερνάει τις 2000 ευρώ προκειμένου να τα φορέσουν, να ποζάρουν, να τα φωτογραφίσει η μαμά τους και να ανεβάσει τη φωτό στο Instagram.


Kαι πραγματικά πρόκειται για δύο μικρούς fashionistas!


Η μητέρα τους ισχυρίζεται ότι οι πόζες τους είναι απόλυτα φυσικές, δεν τα πιέζει ποτέ να ποζάρουν και αν δεν έχουν όρεξη απλώς δεν το κάνουν!


Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσο χαριτωμένα είναι και πόση χάρη έχουν σαν να ήταν πραγματικά παιδικά μοντέλα! Δες μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες τους!

I UAE ⭐️ Love Crush crown from @desertrosesdubai • • #dubai #uae #lovecrushcrown #travel #lifewelltravelled

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Leo & Hattie (@leo_hattie) στις

Read More

And More