Κάνε την ευχή του παιδιού σου πραγματικότητα εύκολα και γρήγορα!

Έχεις σκεφτεί μέχρι πού θα έφτανες για να κάνεις το όνειρο του μικρού σου πραγματικότητα; Γιατί αν υπάρχει κάτι τόσο αναζωογονητικό, ζηλευτό και θαυμαστό στα παιδιά, είναι η ικανότητά τους να ονειρεύονται, να πλάθουν κόσμους με τη φαντασία τους και να αγαπούν τα όνειρά τους “δυνατά”! Και κάθε μητέρα εκεί έξω εύχεται να μπορούσε να κάνει τα πάντα αληθινά, κάθε μικρή και μεγάλη φαντασίωση του μικρού της και να εκπληρώσει κάθε ευχή του!

Η αθωότητα του παιδικού μυαλού είναι τόσο εύκολο να το οδηγήσει σε φανταστικούς κόσμους, πλασμένους με… αστερόσκονη και καινούριους γαλαξίες! Άλλωστε, αυτό είναι και το ιδιαίτερο στοιχείο της παιδικής ψυχολογίας, η ικανότητα να διαπερνά το πραγματικό σύμπαν και να ταξιδεύει η σκέψη σε παράλληλες πραγματικότητες! Τότε είναι που γίνονται τα μεγαλύτερα “θαύματα”!

Και εσύ, ως το προσωπικό του… τζίνι, θα ήθελες όσο τίποτα να κάνεις την κάθε ευχή του αληθινή και μαζί του να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες. Το ίδιο ένιωσε και η μητέρα του μικρού Στάθη! Βλέποντας τον 6χρονο γιο της να παθιάζεται με τους δεινοσαύρους, θέλησε να του κάνει το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσε για να τον ευχαριστήσει. Έστειλε, λοιπόν, την ευχή της στην πλατφόρμα apoagapi.gr, ζητώντας να οργανωθεί μια ξενάγηση για το Στάθη, είτε στο Μουσείο Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας, είτε στο Ζωολογικό Μουσείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιας και το πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις της οικογένειας δεν έκαναν αυτή την επίσκεψη εύκολη υπόθεση. Έτσι, με τη βοήθεια της Amita κατάφερε να βρεθεί με το παιδί της στο Μουσείο Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ η Amita τους έκανε μια ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη: ένα ταξίδι για τους δυο τους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορία του Λονδίνου, όπου ο μικρός Στάθης κατάφερε να δει από κοντά όσα μέχρι τότε μονάχα ονειρευόταν!

Τώρα, λοιπόν, η Amita σου δίνει τη δυνατότητα να χαρίσεις αυτό το χαμόγελο που τόσο θέλεις να δεις στο πρόσωπο του μικρού σου και σου κάνει δώρο τη… μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου!

Διότι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Amita προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στις μητέρες και τα παιδιά τους μέσα από την καμπάνια #apoagapi, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή της στις μητέρες, εκπληρώνοντας τις ευχές τους!

Η Amita αναγνωρίζει πως κάθε μητέρα παίρνει πολλά από το παιδί της και θέλει να του προσφέρει ακόμη περισσότερα! Για αυτό το λόγο, μέσα από την πλατφόρμα apoagapi.gr, σου δίνει την ευκαιρία να προσφέρεις στα παιδιά σου εμπειρίες ζωής, που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Μπες και εσύ στο apoagapi.gr και ζήσε μοναδικές εμπειρίες με τα παιδιά σου!

Read More

And More