Ένα μοναδικό φωτορεπορτάζ: δες παιδιά από όλον τον κόσμο με τα παιχνίδια τους!

Ένα μοναδικό φωτορεπορτάζ του Gabriele Galimberti αποκαλύπτει τις διαφορές που έχουν τα παιδιά του κόσμου! Φωτογράφισε παιδιά από όλα τα μέρη της γης με τα παιχνίδια τους!

Ο φωτογράφος βρέθηκε κυριολεκτικά σε όλες τις γωνιές της γης, από την Ευρώπη και την Ασία μέχρι την Αυστραλία, την Αφρική και την Αμερική και οι φωτογραφίες που τράβηξε “μιλούν” από μόνες τους!

Τα προνομιούχα παιδιά της Δύσης και τα χαμογελαστά της Αφρικής φέρνουν στην επιφάνεια χωρίς πολλά λόγια πώς τα παιδιά καταφέρνουν να παίζουν σε όλες τις πλευρές του πλανήτη.

Όπως είπε ο ίδιος για το εγχείρημά του, χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να πλησιάσει κάποια παιδιά και τα παιχνίδια τους αφού δεν τον άφηναν να τα πειράξει.

Επιπλέον ο καλλιτέχνης διαπίστωσε ότι τελικά τα παιχνίδια που παίζουν τα παιδιά σήμερα δεν διαφέρουν και πολύ από άλλες δεκαετίες, κάτι μάλλον παρήγορο.

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το γεγονός ότι πολλά μη προνομιούχα παιδιά έδειχναν υπερπροστατευτικότητα στα λιγοστά παιχνίδια τους που θεωρούσαν ότι έχουν μαγικές ιδιότητες και ότι κάθε βράδυ περίμεναν τα παιδιά για να κοιμηθούν.

Δες εδώ το συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ και βγάλε τα συμπεράσματά σου!

Read More

And More