THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Diane Kruger φόρεσε ένα λευκό τοπ, μια παντελόνα και καφέ αξεσουάρ, δημιουργώντας το τέλειο look για αυτό το καλοκαίρι.

Η Alexa Chung φόρεσε ένα green metallic φόρεμα από τη νέα της συλλογή, σε συνδυασμό με loafers.

H Adriana Lima στο Grand Prix της Formula φόρεσε ένα λευκό oversized Amur tuxedo.

H Evan Rachel Wood επέλεξε κι εκείνη ένα tuxedo σε μαύρο χρώμα και Christian Louboutin γόβες.

Η Pippa Middleton σε μια βραδινή έξοδο με το σύζυγό της επέλεξε να φορέσει ένα printed pink φόρεμα Kate Spade και μαύρα σανδάλια.

Η Priyanka Chopra φόρεσε ένα mini λευκό φόρεμα από δαντέλα του σχεδιαστή Marc Jacobs.

Η Κirsten Dunst στην επίδειξη της Resort συλλογή του Gucci, φόρεσε ένα πορτοκαλί πουκάμισο και μια φούστα με floral στοιχεία του οίκου

Η Bella Hadid στο Grand Prix της Formula φόρεσε ένα σατέν κόκκινο τοπ και παντελόνι, σε συνδυασμό με μίνιμαλ πέδιλα και Dior sunglasses.

H Gigi Hadid απαθανατίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με t-shirt, mom jeans και sneakers Reebok.

H Izabel Goulart σε μια street style εμφάνιση επέλεξε ένα floral φόρεμα και αξεσουάρ σε off white χρώμα.

Read More

And More