Τι φόρεσαν οι celebrities;Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Η καλοκαιρινή έμπνευση αυτής της εβδομάδας ήταν μεγάλη, ιδιαίτερα μεταξύ των διάσημων κατοίκων της Νέας Υόρκης.

Η Karolina Kurkova επέλεξε aqua σορτσάκι με πουκάμισο ενώ η Miranda Kerr maxi φούστα. Και οι δύο επικαλέστηκαν τα απαραίτητα στοιχεία για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις- που είναι οι έντονες αποχρώσεις και τα φλατ σανδάλια.

Το top-to-toe λευκό χρώμα παραμένει η μεγαλύτερη τάση της εποχής – όπως φαίνεται στα looks των Rihanna, Olivia Munn και Οlivia Palermo.

Εσύ ποιά νομίζεις πως ήταν η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

///
Eίδαμε τη Madonna στη Νέα Υόρκη με ένα μπλέ λέοπαρ Dolce &Gabbana φόρεμα και μαύρα λουστρίνι πέδιλα με λουράκια. H Rihanna σε εμφάνιση της στο Λονδίνο συνδύασε το λευκό σύνολο της με vintage Chanel σκουλαρίκια και Versace bracelets και ψηλοτάκουνα πέδιλα, ηλίου Rayban ενώ η Carolina Kurkova έκανε ένα total look σε έντονο τυρκουάζ με κοντό σορτς και πουκάμισο και το ταίριαξε με ασημί φλατ σανδάλια.

///
H Olivia Palermo έδειχνε πολύ όμορφη με το λευκό με το λευκό δαντελένιο Elise Berger τοπ, την κλος φούστα και τα suede Aquazzura πέδιλα – στη βόλτα με το σύντροφο της, Johannes Huebl, ενώ βρήκαμε πρωτότυπη την εμφάνιση της Ηailee Steinfeld με το Kenzo φόρεμα και τις μαύρες γόβες. Το look που μας άρεσε πολύ όμως ήταν αυτό της Gwen Stefani με το cropped λευκό παντελόνι, το δερμάτινο τοπ, τα ankle boots και τα φούξια κοκκάλινα γυαλιά ηλίου.

///
Εντοπίσαμε τη Nicole Richie στο Portofino με printed φόρεμα, μπεζ πέδιλα και δερμάτινη Balecianga τσάντα και τη Georgia May Jagger σε casual look με μια jean σαλοπέτα με prints στα γενέθλια του πατέρα της, Mick Jagger ενώ η Miranda Kerr στη βόλτα με το γιο της Flynn Bloom φόρεσε printed, maxi φούστα, μονόχρωμο τοπ και φλατ σανδάλια.

///
Η Olivia Wilde στα ESPY Awards στο Los Angeles εμφανίστηκε φορώντας cropped top και φούστα A.L.C, πέδιλα Jerome C. Rousseau και κρατούσε ένα Jimmy Choo clutch μαζί με το σύντροφο της, Jason Sudeikis.Η Olivia Munn ήταν πολύ εντυπωσιακή με το λευκό outfit, τις μπεζ γόβες και λαμπερό κόσμημα και clutch bag της ενώ η Sarah Jessica Parker αυτή τη φορά κράτησε χαμηλούς τόνους επιλέγοντας ένα απλό αλλά κομψό, maxi, μαύρο φόρεμα.

Read More

And More