Τι ασκήσεις κάνει η Pippa Middleton για να διατηρήσει αυτά τα sexy οπίσθια;

Θυμάσαι το ντόρο που είχαν κάνει τα οπίσθια της Pippa Middleton στο γάμο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William; Η εμφάνισή της με το εφαρμοστό λευκό φόρεμα βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων για αρκετές ημέρες, μη σου πω και εβδομάδες.

/

Και φυσικά η αδερφή της δούκισσας του Cambridge δεν θα μπορούσε να αφήσει στην τύχη τους αυτά τα σφριγηλά οπίσθια. Γράφτηκε σε μαθήματα “Hot Yoga” για να τα διατηρήσει αλλά και να τα τονώσει ακόμα περισσότερο.

/

Τα μαθήματα αυτά παραδίδει ένας αντισυμβατικός Yoga Instructor, εν ονόματι Stewart Gilchrist, ο οποίος είναι γνωστός για τις εναλλακτικές μεθόδους και τις προχωρημένες τεχνικές του. Ο Stewart κάθεται πάνω στα κόκαλα της πλάτης των μαθητών του και με τα χέρια του βοηθάει να απελευθερούν οι τοξίνες και συνεπώς να αναζωογονηθούν και οι ίδιοι.

/

Ένας συμμαθητής μάλιστα της Pippa έμεινε έκπληκτος με την εξοικείωσή της και μάλιστα ανέφερε πως τα μαθήματα του Stewart είναι ιδανικά για αυτό που έχει στο μυαλό της.

Η Pippa αποκάλυψε μάλιστα ότι θα συμμετάσχει στην ποδηλατοδρομία με προορισμό το Brighton, που διοργανώνεται κάθε Ιούνιο για την ενίσχυση του Βρετανικού Ιδρύματος Καρδιολογίας.

/

Και ποιο άλλο άθλημα αγαπάει η Pippa; Μα φυσικά το ski, το οποίο απολαμβάνει στα αγαπημένα της μέρη. Ένα από αυτά είναι το Verbier το οποίο βρίσκεται κοντά στη Γενεύη, όπου τυγχάνει να μένει και ο χρηματιστής φίλος της.

Read More

And More