Δήμητρα Ματσούκα: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πέτρο Κόκκαλη

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα είναι ζευγάριν και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο! Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει δημόσια για το γεγονός ότι είναι μαζί, το επιβεβαίωσαν με κοινή εμφάνιση στο γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Μύκονο! Δεν επρόκειτο για μια απλή κοινή τους έξοδο, αλλά για μια εμφάνιση σε μια σημαντική στιγμή της οικογένειας Κόκκαλη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις βίντεο με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους λίγες μέρες αργοτερα μια φωτογραφία όπου φαίνεται ολόκληρο το σέξι φόρεμα που επέλεξε για τον συγκεκριμένο γάμο ενώ τους “τσάκωσαν” μαζί και οι παπαράτσι.

Η ηθοποιός δεν έχει μιλήσει δημόσια για την σχέση της με τον ισχυρό επιχειρηματία. Τουλάχιστον όχι μέχρι σήμερα. Αποφάσισε να το πει με τον δικό της τρόπο ανεβάζοντας στον λοαγριασμό της στο instagram το παρακάτω video. Η Δήμητρα φοράει τα μαγιό από τη νέα συλλογή που υπογράφει η αδερφή της, Μαρία Ματσούκα και κρατά στα χέρια της ένα παρεό του Ολυμπιακού. “@mariamatsouka.gr και #olympiacos. Αυτά είχα να πω”, σημείωσε στη λεζάντα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι ανέβασε η Δήμητρα Ματσούκα

Είναι ξεκάθαρα ευτυχισμένη και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει και μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, κάνει ληδη σχέδια γάμου με τον αγαπημένο της. “Είναι πολύ ευτυχισμένοι και πράγματι έχουν αποφασίσει να παντρευούν, όμως δεν σκοπεύουν να το κάνουν άμεσα. Πρώτα απ’ όλα το σενάριο ότι παντρεύονται τον προσεχή Άυγουστο είναι αδύνατον να ισχύει, αφού δεν προλαβαίνουν να οργανώσουν ένα γάμο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα”, λέει στην εφημερίδα άνθρωπος που συναναστρέφεται τους δύο ερωτευμένους.

Και συνεχίζει: “Δεύτερον, τόσο ο Πέτρος όσο και η Δήμητρα λεχουν πολλές εκρεμμότητες που θέλουν να διεθετήσουν πριν ζήσουν μια τόσο όμορφη στιγμή.”

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ωστόσο μένουν ήδη μαζί. Η ηθοποιός έχει εγκατασταθεί στο σπίτι του αγαπημένου της στο Παλαιό Ψυχικό αφού ελάχιστα βράδια επιστρέφει στο δικό της στο Παγκράτι. Φροντίζουν να μοιράζονται την καθημερινότητά τους και απολαμβάνουν τις στιγμές τους μέχρι να έρθει και ο γάμος τους που, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2018.

Read More

And More