Μαρία Κορινθίου: “Ο Γιάννης βγάζει καπνούς όταν κάνω ερωτικές σκηνές!”

“Ξέρει ότι είμαι απόλυτα δοσμένη σε εκείνον και την υπέροχη οικογένειά μας, αλλά… (ο Γιάννης) βγάζει καπνούς όταν κάνω ερωτικές σκηνές!”, δήλωσε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στην Real News.

“Ε, εντάξει, κι εγώ ζηλεύω όταν έχει ανάλογες σκηνές, τι να κάνω;” δηλώνει η ηθοποιός μιλώντας για τις απαιτήσεις του ρόλου που θα υποδυθεί στη σειρά “Όρκος σιωπής”, όπου θα υποδύεται τη σύζυγο του Παναγιώτη Μπουγιούρη. Οι ερωτικές σκηνές τόσο με τον Μπουγιουρη όσο και με το Μάνο Ιωάννου στο σήριαλ όπως είναι φυσικό κάνουν τον σύζυγό της να ζηλεύει.
Όμως στην πραγματική ζωή η Μαρία ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ μοιραία γυναίκα σε ερωτικό τρίγωνο, όπως στη σειρά: “Όποτε έπαυε το ενδιαφέρον μου για κάποιον σύντροφό μου κι υπήρχε κάτι άλλο στον ορίζοντα, χώριζα και περνούσα στην άλλη σχέση. Η ηθική μου δεν θα μου το επέτρεπε να κοροϊδεύω τον όποιο σύντροφό μου”.

Όταν γνώρισε τον σύζυγό της όμως ομολογεί ότι “ήμουν με κάποιον άλλον άνθρωπο, μα ο Γιάννης με πολιόρκησε, με διεκδίκησε με τέτοιον τρόπο που δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Χώρισα πρώτα κι έπειτα βρέθηκα μαζί του”.

Όπως δηλώνει “άμα αγαπάς κάποιον τόσο όσο εγώ τον Γιάννη κι έχεις μαζί του μια τόσο δυνατή σχέση και ένα υπέροχο παιδί, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον ορίζοντα. Είμαι πλήρης μαζί του, με καλύπτει απόλυτα”.

Read More

And More