Διαγωνισμός Balloon for Frattina! Ποια είναι η νικήτρια του βαφτιστικού συνόλου αξίας 460 ευρώ;

Για την ιδιαίτερη μέρα της βάφτισης, η εταιρεία Balloon for Frattina προσφέρει σε μία τυχερή, ένα βαφτιστικό σύνολο για αγόρια -παντελόνι, πουκάμισο, ζώνη, παπιγιόν, σακάκι, καπελάκι, λαμπάδα και τσάντα- αξίας 460€.

Η νικήτρια του Balloon for Fratina είναι η Μαρία Γιαιλατζόγλου
Η εταιρεία Balloon for Frattina ιδρύθηκε το 1972 και σαν αντικείμενο έχει την παραγωγή παιδικών ρούχων με κύριο στόχο την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό στυλ. Στα 40 χρόνια λειτουργίας της έχει αφήσει το δικό της σημάδι στο χώρο της παιδικής μόδας και έχει ανέβει στις πρώτες θέσεις προτίμησης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης της ποιότητας, η άνεση που προσφέρουν τα ρούχα καθώς και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το αγοραστικό κοινό και να χτίσουν ένα brand συνώνυμο του στυλ και της
ποιότητας.
Κάθε κολεξιόν Balloon αποτελείται από βρεφικά και παιδικά ρούχα, για ηλικίες από 0 έως 12 χρονών, αλλά και βαφτιστικά ρούχα και αξεσουάρ. Η κολεξιόν για την περίοδο Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012 είναι γεμάτη χρώμα, φαντασία, στυλ και καλό γούστο. Φορεματάκια και σορτσάκια σε έντονα χρώματα όπως φούξια και κόκκινο, λαμπερό άσπρο, ροζ, μαρινιέρες και βερμούδες τζιν είναι κάποια από τα στοιχεία που συμπληρώνουν τη συλλογή.
Η Balloon είναι έτοιμη να υποδεχθεί μαζί σας τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και να ντύσει τα μικρά σας σε κάθε περίσταση και κάθε στιγμή της ημέρας και να τα κάνει να ξεχωρίσουν!

Read More

And More