Θέλεις ν’αλλάξεις χρώμα μαλλιών; Βρες εδώ το ιδανικό!

Είτε το κάνεις μόνη σου στο σπίτι, είτε επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου, ένα είναι σίγουρο: οι αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών μας, ακόμη και όταν πρόκειται για έναν με δύο τόνους ή μερικά ρεφλέ, μας ανανεώνουν και μας κάνουν να είμαστε πιο θελκτικές!

Αν, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό σκέφτεσαι σοβαρά να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου και δεδομένου ότι δεν θέλεις να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων κάνε κλικ εδώ! Το καστανό της Δέσποινας Βανδή, το φλογερό κόκκινο της Τάμτα, το ανοιχτό ξανθό της Ελένης Μενεγάκη και 14 ακόμη διαφορετικοί τόνοι όπως ακριβώς τους υποστήριξαν διεθνείς και ελληνίδες stars για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει απόλυτα!

Η διαδικασία είναι απλή: ανέβασε την φωτογραφία σου ή επίλεξε την φωτογραφία εκείνη της γυναίκας που είναι πιο κοντά στα χαρακτηριστικά σου. Τώρα ξεκίνησε να πειραματίζεσαι με τα χρώματα των μαλλιών σου.
Extra tip: Προτίμησε μια φωτογραφία που να μην είναι από τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Το χρώμα της επιδερμίδας σου θα είναι πιο σκούρο σε σχέση με τον φυσικό σου τόνο. Και ο τόνος της επιδερμίδας παίζει βασικό ρόλο στην επιλογή του νέου σου χρώματος!

Read More

And More