Μακαρονάδες για απαιτητικούς… Από την παράδοση στην gourmet απόλαυση!

Σπαγγέτι, φαρφάλες, ριγκατόνι ή πέννες δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία! Κόκκινη ή λευκή σάλτσα, με θαλασσινά ή κρεατικά, ένα πιάτο με ζυμαρικά είναι πάντοτε το ίδιο λαχταριστό και εκπληκτικό. Για εσένα που προσέχεις τη διατροφή σου, αλλά και για εσένα που αγαπάς τις κλασικές γεύσεις χωρίς παραλλαγές το TLIFE Recipes συγκέντρωσε το TOP 5 των ζυμαρικών για να διαλέξεις όποια εσύ επιθυμείς…

Μακαρονάδα με κιμά

Κλασική αλλά λατρεμένη επιλογή για όσους ξέρουν πραγματικά να απολαμβάνουν μια μακαρονάδα. Μπορεί να μην εντυπωσιάζεσαι, όμως έιναι αξιόπιστη λύση για σίγουρα αποτελέσματα στον ουρανίσμο!!


Spaghetti Barilla Oλικής Aλέσεως με τομάτα και πιπεριές

Φρέσκια ντομάτα, τραγανές πιπεριές, βασιλικό και νόστιμα κομμάτια χοιρινής πανσέτας!! Απλό; Απλούστατο. Κι όμως αρκεί για να κάνει τη σάλτσα σου ιδανική για τα σπαγγέτι ολικής άλεσης.

Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης Barilla δεν είναι απλώς πεντανόστιμα, έχουν και πολύ περισσότερες θρεπτικές ουσίες και φυτικές ίνες που θα κάνουν την πέψη για τον οργανισμό σου παιχνιδάκι.


Ταλιατέλες με μανιτάρια

Θα τις ετοιμάσεις σε λίγα λεπτά. Μια νόστιμη ιταλική συνταγή με τα φραδιά ζυμαρικά να κρατούν όλη τη γεύση της κρέμας γάλακτος και των μυρωδικών της νόστιμης σάλτσας.


Ζυμαρικά με ροκφόρ και σταφύλια

Αν λατρεύεις το πικάντικο γαλλικό ροκφόρ τότε αυτή θα είναι η δική σου σαλάτα ζυμαρικών. Φρέσκα λαχανικά, μπόλικο τυρί και φρούτα για την πιο δροσερή σαλάτα.


Μεσογειακή μακαρονάδα με κοτόπουλο

Τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου, με πιπεριές και ελιές. Μια μακαρονάδα καλοκαιρινή και ελαφριά με λιγοτερες από 350 θερμίδες.

Διάλεξε ριγκατόνι ή πέννες και μαύρες ελιές καλαμών που θα κάνουν το πιάτο σου πεντανόστιμο.


Farfalle Barilla Oλικής Aλέσεως με φακές
Μια διαφορετική συνταγή για εσένα που το… ψάχνεις με τη μαγειρική. Άλλωστε οι φακές που έμειναν στο ντουλάπι δεν μπορούν να γίνουν τίποτα άλλο με τόση ζέστη!

Και βέβαια θα βάλεις και ντοματούλα, κρεμμυδάκι, χοιρινό και όλα τα μυρωδικά μια λαχταριστής μακαρονάδας.

Read More

And More