Δες τις νέες αφέλειες της Penelope! Bonus: ποιες είναι οι σωστές για κάθε σχήμα προσώπου!

Αυτή είναι η Penelope Cruz στις 2 Μαϊου, στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά την γέννηση του παιδιού της με τον Javier Bardem (ζηλεύω!). Μαλλιά με ελαφρύ σπάσιμο από το μέσο τους και προς τις άκρες, έντονη χωρίστρα στο πλάι και όλα προσεκτικά τοποθετημένα στον έναν ώμο. Αυτό ήταν το χτένισμα που επέλεξε για να παρευρεθεί στο Savage Beauty προς τιμήν του Alexander McQueen.

Πέντε μέρες μετά η Penelope εμφανίζεται στην πρεμιέρα της ταινίας “Πειρατές της Καραϊβικής”. Και δεδομένου ότι κάθε πρεμιέρα έχουμε συνηθίσει να συνδυάζεται με μια αλλαγή κουπ ή χρώματος μαλλιών (θυμήσου το καρέ της Jennifer Aniston ή το κόκκινο της Scarlett Johansson) , η Penelope δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Όμως, η συγκεκριμένη είναι πολύ σταθερή στις επιλογές της γι’ αυτό κι έπρεπε να επιλέξει μια ανανέωση εμφανής μεν, ασφαλής δε! Τι καλύτερο, λοιπόν, από αφέλειες;

Ορίστε η νέα Penelope με τις κοντές αφέλειες. Την βρίσκω τόσο cute και μου θυμίζει έντονα Audrey Hepburn! Δεν συμφωνείς; Το ηθικό- beauty δίδαγμα; Αν βαρέθηκες να βλέπεις την ίδια εικόνα του εαυτού σου απλώς δοκίμασε την λύση της αφέλειας! Μας αλλάζει αλλά αν δεν μας αρέσει τελικά το αποτέλεσμα μπορούμε απλώς να τις πιάνουμε στο πλάι.
Εδώ οι αφέλειες της Penelope είναι αρκετά κοντές. Για να βρεις το σωστό μήκος για το δικό σου σχήμα προσώπου, κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More