Πανσέληνος στους Ιχθείς: Πώς σε επηρεάζει; Προβλέψεις για όλα τα ζώδια…

Στις 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:13, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που βγάζει στην επιφάνεια την ευαισθησία, την διαίσθηση και τη φαντασία και μας επιτρέπει να ονειρευτούμε μια καλύτερη ζωή. Η έννοια «καλύτερη» παρόλο που είναι υποκειμενική, στο «φιλεύσπλαχνο» ζώδιο των Ιχθύων, σχετίζεται πάντα με το γενικότερο καλό παρά με το προσωπικό συμφέρον.

Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, το «κλειδί» που θα βοηθήσει στη λύση κάθε προβλήματος, ατομικού ή συλλογικού, θα είναι η διαίσθηση. Παράλληλα, ο διάχυτος ρομαντισμός θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις αισθηματικές σχέσεις που υπάρχουν, αλλά και αυτές που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επιρροή της Πανσελήνου, είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο κι εξάγωνο με Πλούτωνα
Λίγα λεπτά πριν το ξημέρωμα της 19ης Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 18 Σεπτέμβρη και ώρα 23:53, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα, στις 19/9 και ώρα 4:54, εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της, τον Σκορπιό, και συνήθως η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σχετίζεται με το οριστικό τέλος των σχέσεων που βρίσκονται υπό κατάρρευση, το εξάγωνο του Πλούτωνα αλλάζει εντελώς τα δεδομένα. Έτσι, κάτω από αυτή την επιρροή, μπορεί να υπάρξει μια ριζική αλλαγή ακόμα και στις σχέσεις που φαινομενικά δεν έχουν μέλλον. Ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει την αναγέννηση και την μεταμόρφωση και να δημιουργήσει πιο σταθερές βάσεις, αν φυσικά τα άτομα επιθυμούν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Εξάλλου, οι όψεις Αφροδίτης-Πλούτωνα πάντα σχετίζονται με αποκατάσταση σχέσεων και αναζωπύρωση παλιών δεσμών, που σ’ αυτή την περίπτωση, με την συμμετοχή του Κρόνου, θα έχουν επιτυχία και διάρκεια.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτές τις όψεις είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι).

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου ενεργοποιεί το δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που ενισχύει τη διαίσθησή σου και σε βοηθά μετά από μια έντονη περίοδο δραστηριότητας και ενεργητικότητας να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μια επαγγελματική επιτυχία που αναμένεις από καιρό μπορεί να υλοποιηθεί το επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι ή ακόμα και να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές στο εξωτερικό, ειδικά αν έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος.
Οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη την ίδια μέρα εγγυώνται τη βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ παράλληλα υπόσχονται να τονώσουν και την ερωτική σου ζωή είτε με τον σύντροφό σου, είτε με ένα νέο πάθος που θα προκύψει αυτό το διάστημα αν είσαι ελεύθερη. Δεν αποκλείεται ωστόσο και η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στις 19 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που συνδέεται με το φιλικό σου κύκλο, τις φιλοδοξίες σου και τους στόχους σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να δεις πολλά όνειρά σου να πραγματοποιούνται, όχι μόνο χάρη στις δικές σου προσπάθειες αλλά και χάρη στην υποστήριξη σημαντικών προσώπων που πιστεύουν σε σένα.
Ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις όμως αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, αφού την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αν λοιπόν διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα μπορείς να την επισημοποιήσεις ή ακόμα και να κάνεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου που θα σας φέρει πιο κοντά. Αν πάλι είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα σου εξασφαλίσει την ψυχική ηρεμία που ζητάς. Τέλος, δεν αποκλείεται να αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος της 19ης Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο ίσως θα πρέπει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε αυτόν τον τομέα, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη θέση σου. Αν είσαι άνεργη και ψάχνεις για δουλειά, το διάστημα αυτό μπορεί να έχεις όχι μόνο μια, αλλά πολλές προτάσεις, εξίσου ενδιαφέρουσες, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει την τελική σου απόφαση.
Οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη την ίδια μέρα (σύνοδος με Κρόνο και εξάγωνο με Πλούτωνα) θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις με βάση τη λογική και να εξασφαλίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιπλέον, αν είσαι μόνη, ένα ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου θα έχει καθοριστική επιρροή στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 19 Σεπτεμβρίου στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων θεωρείται ιδιαίτερα θετική για σένα. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα προκύψουν γεγονότα τέτοια που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλές απόψεις σου, να απαλλαγείς από προκαταλήψεις και ταμπού και να υιοθετήσεις μια νέα στάση ζωής. Τα ταξίδια, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με ανώτερη μόρφωση και εκπαίδευση, είναι τομείς που σε ευνοούν και που μπορεί να σου προσφέρουν νέες ενδιαφέρουσες προοπτικές. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, μπορεί επίσης να σε κάνει να δεις τη ζωή με μια νέα οπτική γωνία.
Το γεγονός εξάλλου ότι η Αφροδίτη την ίδια μέρα σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αναγγέλλει μια σημαντική περίοδο για την αισθηματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η απόκτηση του πρώτου σου απογόνου να δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ
Στις 19 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την αναγέννηση, τη μεταμόρφωση, τα μυστικά και τα χρήματα που διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλους. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να ξεπεράσεις πολλές ανασφάλειες και προβλήματα που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα και να βάλεις μια νέα τάξη στη ζωή σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, γιατί το ίδιο διάστημα μπορεί να σου δοθούν ευκαιρίες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, τις οποίες δεν θα πρέπει να χάσεις. Μια αγοραπωλησία, η μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου ή μια κληρονομιά μπορούν να αλλάξουν ριζικά το μέλλον σου, ενώ αν είσαι single, ένας νέος έρωτας ή και η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης θα τονώσουν το ηθικό σου.
Ευχάριστα γεγονότα αναμένονται και στον οικογενειακό τομέα, αφού οι όψεις της Αφροδίτης την ίδια μέρα βοηθούν στην αποκατάσταση κάθε προβλήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς θα βάλει τέλος σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζεις στις προσωπικές σου σχέσεις και θα σου ανοίξει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου και θα σου επιτρέψει να κάνεις ξανά όνειρα για το μέλλον.
Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα και οι όψεις αυτές αποτελούν επιπλέον θετικές επιρροές για το ζώδιό σου καθώς θα αυξήσουν το επικοινωνιακό σου χάρισμα και θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
Στις 19 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων που επηρεάζει τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να δεις τις υποχρεώσεις σου να αυξάνονται κατακόρυφα, καλό θα είναι όμως να προσπαθήσεις να επικεντρωθείς μόνο στα απολύτως απαραίτητα, ώστε να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Αν ωστόσο, έχεις παραμείνει ένα μεγάλο διάστημα χωρίς δουλειά, η Πανσέληνος θα σου φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση και σε αυτή την περίπτωση ίσως χρειαστείς λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστείς στους νέους ρυθμούς.
Το γεγονός ότι την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, αφού πέρα από την βελτίωση των οικονομικών σου μπορεί να τονώσει και την αισθηματική σου ζωή ή ακόμα και να σου φέρει ένα νέο έρωτα, στην περίπτωση που είσαι μόνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή Πανσέληνος για το ζώδιό σου διαμορφώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου. Έτσι, παρά το γεγονός ότι μπορεί μόλις να επέστρεψες στους ρυθμούς της δουλειάς σου, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να βγεις περισσότερο έξω, να ψυχαγωγηθείς και να ζήσεις τον έρωτα έτσι όπως τον ονειρεύεσαι. Παρόλο που ο πέμπτος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου σχετίζεται με κάθε είδους απόλαυση και χαρά, αν ανήκεις στην κατηγορία των Σκορπιών που κυνηγούν την καριέρα, τότε η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να δημιουργήσεις μια σταθερή οικονομική βάση για το μέλλον σου.
Το γεγονός ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θεωρείται εξίσου θετικό τόσο για την προσωπική σου ζωή όσο και για τα επαγγελματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 19 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία σηματοδοτεί εξελίξεις και αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να είναι ιδιαίτερα δραστήριο για σένα καθώς θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τη διακόσμηση ή την ανανέωση του χώρου σου ή ακόμα και να προγραμματίσεις μια μετακόμιση. Φυσικά, υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να αναζητήσεις μια στέγη για να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια που θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σου.
Θετικές εξελίξεις προβλέπονται και για τα οικονομικά σου, αφού την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί επίσης να σημάνει την αναβίωση μιας σχέσης από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου γεγονός που τονίζει το επικοινωνιακό σου ταλέντο και αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις άτομα που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικά για την προσωπική σου εξέλιξη, αλλά και να προωθήσεις κάποιες ιδέες σου που θα γίνουν εύκολα αποδεκτές. Αν είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα δημιουργήσεις μια ρομαντική σχέση. Εύνοια μπορεί να υπάρξει και μέσα από ταξίδια ή μετακινήσεις.
Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου γεγονός που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις όποιες φιλοδοξίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 19 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Έτσι, μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο καλό θα είναι να αναλύσεις καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σου και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία. Η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση μιας νέας πηγής εσόδων, καθώς επίσης και στην πιο εύκολη αποπληρωμή κάποιων οφειλών, αρκεί φυσικά να είσαι αποφασισμένη να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα.
Την ίδια μέρα η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια σημαντική επαγγελματική πρόοδος, αλλά και μια σχέση που θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Στις 19 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο γεγονός που προοιωνίζει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες αλλά και να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση ίσως πρέπει πια να πάρει τον δρόμο της επισημοποίησης, ενώ αν είσαι μόνη μπορείς τώρα να κάνεις μια γνωριμία που εγγυάται σοβαρές προοπτικές.
Εξάλλου, το γεγονός ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την σταθερότητα και τη διάρκεια τόσο στις σχέσεις που διατηρείς όσο και στις νέες που θα δημιουργηθούν. Επιπλέον, οι συγκεκριμένες όψεις, εγγυώνται την πραγματοποίηση ενός ονείρου σου που σχετίζεται με το εξωτερικό.

Read More

And More