Το κέρδισε το στοίχημα ο Λούκας… Ποιες χώρες πάνε στον τελικό !

Μία μεγάλη νίκη είναι αυτή που ζουν απόψε ο Λούκας Γιώργας και ο Στέρεο Μάικ… Γιατί αναμφισβήτητα το ότι κατάφεραν και οδήγησαν την χώρα μας στον τελικό της Γιουροβίζιον, είναι μία μεγάλη νίκη και ταυτόχρονα και μία ηχηρή απάντηση σε όλους εκείνους που τους τελευταίους μήνες έσπευδαν να προβλέψουν τον αποκλισμό των νεαρών ερμηνευτών από τον μεγάλο Γιουροβιζιονο-τελικό !

Το “Watch my Dance” κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης όλων των Ευρωπαίων τηλεθεατών, οι οποίοι αποφάσισαν να στηρίξουν τον Λούκα και να του χαρίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Σαββατιάτικο τελικό. Εκεί, όπου τον Λούκα τον περιμένει και η μεγαλύτερη μάχη…

Στον τελικό μαζί με την Ελλάδα από τον σημερινό, πρώτο ημιτελικό, πάνε και οι χώρες : Σερβία, Λιθουανία, Αζερμπαιτζάν, Γεωργία, Ελβατία, Ουγγαρία, Φιλανδία, Ρωσία και Ισλανδία.

Κατά τα άλλα; Η διοργάνωση της Γερμανίας μας χάρισε ένα άκρως εντυπωσιακό, τηλεοπτικό αποτέλεσμα, αν και η βραδιά στιγμαστίστηκε από κάποια τεχνικά προβλήματα και κυρίως από το γεγονός πως δεν υπήρξε σωστή αναμετάδωση του ήχου, στα ακουστικά κάποιων από τους σχολιαστές των χωρών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Μαρία Κοζάκου, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν πάρα πολύ στην αναμετάδωση! Η βραδιά ήταν κατά τα άλλα καθηλωτική, ενώ πρέπει να σας πω, πως μου άρεσε πάρα πολύ και ο σχολιασμός της Μαρίας Κοζάκου. Η ζεστή φωνή της μας ταξίδεψε όλο το βράδυ αρμονικά…

Η δημοσιογράφος και χρόνια ραδιοφωνική παραγωγός, απέφυγε τις υπερβολές, την φλυαρία, τα άστοχα σχόλια, τις εκνευριστικές πραγματικά αναλύσεις και εκτιμήσεις περί φαβορί και αουτσάιντερ, όπως επίσης και το τραβηγμένο χιούμορ από τα μαλλιά – μην ξεχνάτε το τι έχουν ακούσει τα τελευταία χρόνια τα αυτάκια μας – στο οποίο πολλοί μας είχαν καταδικάσει στο παρελθόν, στην πτροσπάθειά τους να κάνουν την διαφορά !

Καμιά φορά η μαγεία βρίσκεται στην απλότητα…

Read More

And More