Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/5/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή ημέρα είναι καθοριστικής σημασίας για πολλούς τομείς της ζωής σου. Είσαι όμως απόλυτα κατασταλαγμένος και ξέοντας τι έχεις ανάγκη, κινείσαι ανάλογα. Καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός, αφού η κάθε σου κίνηση θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο μέλλον σου. Επιστράτευσε τον ρεαλισμό και τη διορατικότητά σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλέ μου Κριέ, όλα κυλάνε σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη στον Κριό και μπορεί γρήγορα να σου φέρει αυτό που ζητάς αρκεί να κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που σου ξεφεύγουν από τον έλεγχο και σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Ασχολήσου κυρίως με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέες πηγές εσόδων.

Ταύρος
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις ευνοούν την επικοινωνία σου με τους γύρω σου και γενικότερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα έρθεις και πάλι κοντά με άτομα που με τον καιρό απομακρύνθηκες, αλλά εκτιμάς πολύ, ενώ παράλληλα θα κάνεις νέες γνωριμίες και φιλίες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες οπότε μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δεν σε καλύπτουν. Είναι ώρα να σταματήσεις τους συμβιβασμούς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.

Δίδυμοι
Παύεις πλέον να παριστάνεις ότι όλα στη ζωή σου είναι ιδανικά και αντιμετωπίζεις την αλήθεια κατάματα. Αναγνωρίζεις τι δεν πάει καλά και κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις σε καμία περίπτωση δεύτερες σκέψεις να σε πτοήσουν και συνέχισε την προσπάθεια, αφού στο τέλος θα δεις ότι αυτό θα σε κάνει πραγματικά ήρεμο και χαρούμενο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να πλησιάσεις λίγο περισσότερο το σύντροφό σου. Η ανταπόκριση που θα βρεις θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Αλλά προσοχή να μη βιαστείς γιατί έτσι θα κάνεις λάθος κινήσεις που θα σε κρατήσουν πίσω.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, εξακολουθούν να σε αγχώνουν. Με λίγη προσοχή και καλύτερη οργάνωση όμως, θα τα καταφέρεις.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα σε κάνει αρκετά δραστήριο και ορεξάτο, ώστε να επανέλθεις δυναμικά στην ενεργό δράση και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, φέρνοντάς τη στα μέτρα σου. Γνωρίζεις πλέον πολύ καλά τι θες και το διεκδικείς με μεγάλη αποφασιστικότητα. Είσαι πολύ αισιόδοξος και ευχάριστος, γεγονός που σε κάνει πολύ θελκτικό, φέροντας πολλές γνωριμίες στο προσκήνιο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει, αρκεί να είσαι έτοιμος να το δεχτείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα σε ότι αφορά συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή μέρα και αν δείξεις λίγη ωριμότητα θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.

Λέων
Έχεις την τάση να εξαρτάσαι από την ύλη σε βαθμό μεγαλύτερο απ’ όσο πρέπει. Πρέπει να το περιορίσεις αυτό, διότι το να μην μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα, δεν είναι λόγος να χαλάει η διάθεσή σου και να σε παίρνει από κάτω. Καλό είναι να προσπαθείς να αυξήσεις κι άλλο τα έσοδά σου, ώστε να είσαι άνετος, αλλά οφείλεις να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να επικεντρώνεσαι στα ουσιώδη στο εξής.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στη σχέση σου. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και προσπάθησε να μην απομακρύνεσαι από κοντά του, με τον φόβο ότι δεν θα σε καταλάβει. Αν πάλι είσαι μόνος, πάρε την απόφαση να κάνεις την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Η μέρα είναι καλή για τέτοιες καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή, γιατί το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν σε βοηθάει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια καθώς μια λάθος κίνηση θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου και θα σου δημιουργήσει επιπλέον χρέη.

Παρθένος
Σήμερα είσαι άκρως εξωστρεφής, αφού όχι μόνο δεν αντέχεις να καθίσεις μέσα, αλλά έχεις την έντονη επιθυμία να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους ή να αναθερμάνεις τη σχέση σου με φίλους σου. Το απόγευμα θα προβείς σε κάποια έξοδα που καιρό τώρα ήθελες, αφού γνώριζες πόσο θα σε χαροποιήσουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή αν είσαι Παρθένος εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου γιατί μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι μόνος μην κάθεσαι άπραγος και κυνήγησε την ερωτική σου ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να δεις θετικά αποτελέσματα και κυρίως αισιόδοξη διάθεση.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό θα καταφέρεις πολλά. Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να διευθετήσεις το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις παραλείψει ή αμελήσει.

Ζυγός
Σήμερα είναι έντονη η ανάγκη σου να έρθεις κοντά με τα άτομα της οικογένειάς σου, καθώς φαίνεται να σε έχουν και να τους έχεις ανάγκη. Φρόντισε να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου, προκειμένου να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να είσαι σίγουρος πως αξίζει να τους βοηθήσεις, διότι η γενικότερη αρμονία θα βοηθήσει και εσένα τον ίδιο να βρεις τις ισορροπίες σου. Καλό θα ήταν να ανανεώσεις και τους χώρους του σπιτιού σου, για να αναζωογονηθείς ψυχολογικά και να νιώθεις πιο όμορφα όταν είσαι σε αυτό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου και επέλεξε το διάλογο, ακόμα κι αν είναι να συζητήσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Μια καλή κουβέντα μόνο να σε ευνοήσει μπορεί. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και ψάξε να βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου φυσικά συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και πρέπει να το διευθετήσεις.

Σκορπιός
Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί εξαιρετικά και σε κάνει ιδιαίτερα ευχάριστο και αισιόδοξο. Αυτό θα σε κάνει εξαιρετικά δημοφιλή και θα έχεις δίπλα σου πολλούς ανθρώπους να σε στηρίζουν αφενός, ενώ θα γνωρίσεις και πολλά αξιόλογα άτομα αφετέρου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν και όλα όσα προτείνεις γίνονται δεκτά από τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, έχοντας την αυτοπεποίθησή σου πολύ ψηλά, αφού οι πλανήτες είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι γιατί με λίγη προσπάθεια μπορείς να τα χειριστείς και να τα ισορροπήσεις.

Τοξότης
Οι σημερινές αυξημένες ευθύνες και απαιτήσεις θα σε απορροφήσουν πολύ και δεν θα έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Καλό θα ήταν να πιεστείς τώρα λίγο παραπάνω και μετά να χαλαρώσεις. Προς το τέλος της ημέρας θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Φρόντισε να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, ώστε να ανέβει και η διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα η επαφή σου με τους γύρω ευνοείται και καλό είναι να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να κρύβεται το άλλο σου μισό…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις, σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, γι αυτό μη χάσεις καμιά ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως
Η ανασφάλειά σου για πολλά ζητήματα στη ζωή σου σε κυριεύει και δεν έχεις εμπιστοσύνη στη κρίση σου. Θα αναγκαστείς λοιπόν να στραφείς είτε στον σύντροφό σου για βοήθεια, είτε σε έμπιστους συνεργάτες σου. Θα δεις ότι θα σου δώσουν όλοι πολύ χρήσιμες συμβουλές και θα πάρεις με περισσότερη σιγουριά τις αποφάσεις σου. Η υψηλή κοινωνικότητά σου σε βοηθάει σήμερα να κλείσεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις άλυτες εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Ανάκτησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει, οπότε ετοιμάσου για φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Το κλίμα στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι αισθητά βελτιωμένο την σημερινή Τετάρτη. Ωστόσο πρέπει να δείξεις προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου και απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή επίσης. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα ανοίγματα μπορείς.

Υδροχόος
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που είχες ξεχάσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι από τη μια ίσως επανέρχονται παλιά απωθημένα σου, που σου έχουν δημιουργήσει το αίσθημα του ανολοκλήρωτου, ή από την άλλη άτομα που είχες ξεχάσει εντελώς και που είχες αφήσει ακόμα και κάτι στη μέση. Φρόντισε αυτή τη φορά να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, ώστε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν. Σημαντικά ευνοούνται σήμερα οικονομικά θέματα, οπότε κινήσου ανάλογα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το σύντροφό σου και πρέπει να προσέξεις για να μην οδηγηθείς σε τσακωμούς. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει. Γενικά προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός σε όσα έχει να σου προτείνει, γιατί θα είναι για το καλό της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε ενθουσιάσουν αλλά χρειάζεται προσοχή για να κάνεις τις σωστές επιλογές. Μην παρασύρεσαι από την πρώτη εντύπωση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε καθόλου άσχημα σήμερα. Ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά καλύτερα να μην δώσεις περισσότερη σημασία από όσο χρειάζεται. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες και προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος στις αγορές σου για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.

Ιχθείς
Σήμερα φαίνεται να ευνοούνται σημαντικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είτε βελτιώνεις επαφές με άτομα που ήδη γνωρίζεις και είχες απομακρυνθεί, είτε διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, με άκρως ενδιαφέροντα και αξιόλογα πρόσωπα. Από το απόγευμα και μετά, η ερωτική σου ζωή θα ζωντανέψει, μέσα έναν έρωτα που θα έρθει στο προσκήνιο και θα σε συναρπάσει.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με το σύντροφό σου, που θα κάνουν και τους δύο σας να χαρείτε. Πάρε πρωτοβουλίες και μην το πολυσκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και βρες πάλι την χαμένη σου αυτοπεποίθησή.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση ή ακόμα και μια εξέλιξη στη θέση που βρίσκεσαι. Προσοχή όμως στις παρεξηγήσεις! Θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, ότι κι αν προκύψει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου και θα χρειαστεί να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να μην χαθείς στα χρέη.

Read More

And More