Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/8/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Φίλε Κριέ έχεις αρκετή πίεση και νεύρα σήμερα κι αυτά στέκονται εμπόδιο στο να ξεκινήσεις αυτήν την Παρασκευή τη μέρα σου με αισιοδοξία. Ωστόσο σήμερα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στην Παρθένο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά και αρκετά γεγονότα θα σε ανακουφίσουν. Μην δίνεις σημασία σε λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Κριέ σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου το μόνο που πρέπει να φοβάσαι σήμερα, είναι η κυκλοθυμία σου που μπορεί να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μην παρασύρεσαι από την μελαγχολία σου. Εκμεταλλεύσου την αισιοδοξία του ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα σου και πάρε θετική ενέργεια.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση με προτάσεις που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις κι αν είναι εφικτό τρέναρε τες όσο περισσότερο μπορείς ώστε να είσαι σίγουρος για τις επιλογές σου. Όσο για τα οικονομικά σου έχεις αρχίσει και τα βάζεις σε μια αρκετά ικανοποιητική σειρά. Συνέχισε έτσι…

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε κάποια αρνητικά πράγματα που θα ακούσεις σήμερα θα σου χαλάσουν τη διάθεση, καθώς με τη νέα θέση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και η ευαισθησία σου σου κάνει κακό. Καλύτερα να αγνοήσεις λοιπόν οτιδήποτε κακοπροαίρετο πέσει στην αντίληψη σου, αφού με τόση ενέργεια και ικανότητες τίποτα ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να μιλήσεις με άνεση σήμερα στο σύντροφό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές στιγμές, γεμάτες πάθος και έρωτα, αρκεί να αποφασίσεις και να μην διστάσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πάς περίφημα και αν δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις που θα σημειωθούν θα είναι παροδικές, γι αυτό μην τις αξιώσεις περισσότερο από όσο πρέπει. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται παρότι τα έξοδά σου παραμένουν υψηλά.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα και μάλιστα σε αυτά θα σε βοηθήσουν κάποιοι συγγενείς σου ή πολύ καλοί φίλοι. Η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητά σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε κάνουν ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε οτιδήποτε χειριστείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να περάσεις πολύ ωραία με τον άνθρωπό σου και να ζήσετε πολύ ερωτικές στιγμές. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να την διώξεις από κοντά σου γνωρίζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να σου προκαλέσει κάποιες στιγμές ένταση και νεύρα αλλά αν ξεπεράσεις με επιτυχία τις εντάσεις, θα ανταποκριθείς σε όλες τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε αυτήν την Παρασκευή είναι μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να ανταποκριθείς στις περισσότερες, διαφορετικά θα έχεις πολύ σύντομα πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία αρκεί να μην τα χάσεις και στο τέλος πελαγοδρομήσεις. Πολύ δικά σου άτομα θα βρεθούν δίπλα σου για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, βρες τον τρόπο να ανανεώσεις τον έρωτά σου μέσα από απλές κινήσεις που θα δώσουν χαρά και στους δυο σου. Μην τα περιμένεις όλα από τον σύντροφο σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση ίσως θα πρέπει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία του φλερτ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και αν αποφύγεις τους εκνευρισμούς θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε διάφορα έκτακτα ζητήματα που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά αν καταφέρεις να συγκρατηθείς στα έξοδα που σου έρχεται να κάνεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, οι προσπάθειες που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να σε ανταμείβουν σιγά σιγά και να σε ικανοποιούν πολύ. Πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν δίπλα σου για να βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Τελειώνεις με κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου. Ή κάνε κάτι γι’ αυτά ή πάρε την απόφαση να προχωρήσεις τη ζωή σου με άλλα δεδομένα. Πάντως μην μένεις άπραγος! Όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος προσπάθησε να είσαι ήρεμος και χαλαρός και όλο και κάποια νέα αξιόλογη γνωριμία θα έρθει στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στη δουλειά σου είναι πολύ επικίνδυνα καθώς οι εντάσεις και οι λογομαχίες είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, μπαίνουν σε μια καλή φάση και μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς. Μην πάρεις ακόμα ρίσκα που μπορεί να σε βγάλουν από τη σειρά σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή Παρασκευή για εσένα με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιο σου και να σε ευνοεί σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου. Μην κάθεσαι λοιπόν λεπτό χωρίς να κάνεις κάτι και κάνε ότι μπορείς για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ευνοούνται οι συναντήσεις με άτομα κύρους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να περάσεις καλά και να κάνεις συζητήσεις που εδώ και καιρό θέλεις και όλο διστάζεις. Όλα αυτά θα βάλουν τη σχέση σου σε μια νέα φάση, πολύ ρομαντική. Αν η μοναξιά σε έχει κουράσει και έχεις πάψει πια να ελπίζεις, να ξέρεις ότι το διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό για να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου κινούνται στο ίδιο κλίμα αφού πολλά θέματα που δεν προχωρούσαν, τώρα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο και μπορείς να κάνεις πλάνα και συνεργασίες που θα είναι στο δρόμο που επιθυμείς εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου πάνε αρκετά καλύτερα και μπορείς να ηρεμήσεις έστω προσωρινά.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, τα πράγματα γύρω σου αλλάζουν και αυτό γίνεται προς όφελός σου. Σήμερα όμως με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στην Παρθένο μην παρασυρθείς σε γρήγορες κρίσεις, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα και μην γκρινιάζεις για το παραμικρό. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός κάποια σύννεφα δημιουργούνται σήμερα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και δυσανασχετείς. Μίλησε και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις το συντομότερο δυνατόν για το κοινό σας καλό και για να πάτε την σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Κι εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση μην απογοητεύεσαι και θα φανεί κάτι καλό στο δρόμο σου, πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές
Φίλε Ζυγέ τα επαγγελματικά σου μπορεί να έχουν κάποιες στιγμές έντασης σήμερα. Καλύτερα να κρατήσεις ουδέτερη στάση και να προσπαθήσεις να μείνεις μακριά από παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου τακτοποιούνται σήμερα μέσα από συναλλαγές που αφορούν χρέη του παρελθόντος.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ ημέρα με πολλές ευχάριστες ειδήσεις θα είναι η σημερινή Πέμπτη για εσένα. Με την Αφροδίτη από εδώ και στο εξής να κινείται στην Παρθένο μπορείς να πλησιάσεις άτομα που το τελευταίο διάστημα είχες παρεξηγηθεί και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές με ήρεμες κουβέντες. Θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος και μετά θα επιστρέψεις στην οικογένεια σου με ευχάριστη διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα πρέπει να μειώσεις τη γκρίνια σου για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μην γίνεσαι υπερβολικός σήμερα και δείξε κατανόηση στον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε γεμίζει η ανασφάλεια που αισθάνεσαι σήμερα μόνο κακό θα σου κάνει. Κάνε κάτι δραστικό για να την ξεπεράσεις.

Επαγγελματικές
Οι εξελίξεις στη δουλειά σου θα είναι ιδιαίτερα θετικές και θα μπορέσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σε ωφελήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου αφού τα έξοδα εξακολουθούν να αυξάνονται.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη τα πράγματα που σε απασχολούν είναι πάρα πολλά. Θα πρέπει να βάλεις μια σειρά και να τα τακτοποιήσεις ένα – ένα. Άλλωστε η μέρα με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο από εδώ και στο εξής, ευνοεί ιδιαίτερα την υλοποίηση των σχεδίων και την εξέλιξη σε καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, καλύτερα να κάνεις σήμερα πράγματα που σε ευχαριστούν και να μην φορτώνεις τον σύντροφό σου με τα άγχη σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό άρχισε να βγαίνεις με τις κατάλληλες παρέες. Οι γνωριμίες ευνοούνται αν είσαι κι εσύ σε ετοιμότητα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά αφού ήδη έχεις καταφέρει να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Μην φεύγεις από το πρόγραμμά σου ότι κι αν προκύψει.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε μην απογοητευτείς σήμερα αν δεν πάνε όλα όπως θελήσεις. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που μπορείς ακόμα να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην το βάζεις κάτω και μην αφήνεις να πάει χαμένος ο κόπος που έχεις καταβάλει μέχρι σήμερα. Διώξε κάθε αρνητική σκέψη και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορεί κάποια πράγματα να μην έχουν γίνει όπως θέλεις στη σχέση σου αλλά μια καλή συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, κάνε λίγο υπομονή και τα πράγματα γρήγορα θα αλλάξουν στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αγαπητέ Αιγόκερε σου επιφυλάσσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις και οι στόχοι σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται άμεσα. Όσο για τα οικονομικά σου, κάποια έξοδα θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις και θα πρέπει να ανταποκριθείς με συνέπεια.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε ξεκινάει μία πολύ δημιουργική ημέρα για εσένα και για να την αξιοποιήσεις αλλά και να την απολαύσεις πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάθε φάντασμα του παρελθόντος. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, συγκεντρώσου και κοίταξε με αισιοδοξία μπροστά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να βρεις χρόνο για τη σχέση σου καθώς φαίνεται ότι έχεις παραμελήσει τον άνθρωπό σου με τόσα που έχεις στο μυαλό σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά να ξέρεις ότι πρέπει να αξιοποιήσεις την γοητεία σου κατάλληλα και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πολλά θα αλλάξουν αλλά πρέπει όλα να γίνουν με ωριμότητα και συγκροτημένη σκέψη. Οι συνάδελφοι σου θα είναι λίγο ανταγωνιστικοί και ίσως πρέπει να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός στις κουβέντες σας και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τις ανασφάλειες τους. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο γιατί ξοδεύεις αλόγιστα κάποιες μέρες και πιέζεσαι πολύ τις υπόλοιπες.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, παρότι σήμερα θέλεις να ξεμπερδεύεις με διάφορα ζητήματα, το ξέρεις ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς με όλα και να το κάνεις αποτελεσματικά. Οπότε ηρέμησε και μην υπερβάλεις με τις ενέργειες σου. Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου και καλό θα είναι να ξεκινήσεις με τα σημαντικά όπως είναι κάποια οικογενειακά θέματα και μετά αξιολογείς και τα υπόλοιπα και συνεχίζεις αναλόγως…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, κοίταξε να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να μιλήσεις σοβαρά για το κοινό σας μέλλον. Μην αποφεύγεις κάποιες κουβέντες μαζί του γιατί όσο κι αν σε προβληματίζει το τι θα ακούσεις, πρέπει να γνωρίζεις τις προθέσεις και τις επιθυμίες του. Δεν είσαι μόνος σου σε αυτήν την σχέση! Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου κάνε μια κίνηση κι εσύ προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και άφησε τους εγωισμούς σου στην άκρη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα κληθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Κάνε το χωρίς να εκτεθείς και προπάντων μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σου για μικροπράγματα. Δεν σε συμφέρει! Τα έξοδά σου πρέπει να μπουν σε μια σειρά για να πάψουν να σε αγχώνουν.

Read More

And More