Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.09.2014 | 23:00

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Σεπτεμβρίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Σεπτεμβρίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πως θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Τι υπόσχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα λείψουν μερικές αγωνίες, αλλά τα πράγματα θα είναι καλά σε γενικές γραμμές για το ζώδιό σου. Οι δυνατότητες που θα έχεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να εδραιωθείς σε μεγαλύτερα αξιώματα στη δουλειά σου θα είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κουραστείς για αυτό φρόντισε να είσαι όσο πιο οργανωμένη γίνεται. Πρόσεξε την Τρίτη, που η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα σου φέρει πρόσκαιρη κρίση ή αιφνίδια ερωτική απογοήτευση. Γρήγορα όμως το κλίμα θα διορθωθεί. Απόφυγε υποσχέσεις και τις προσπάθειες να κατακτήσεις έναν ανέφικτο στόχο, γιατί άδικα θα παιδευτείς. Το Σαββατοκύριακο δείξε κατανόηση στα προβλήματα ενός δικού σου ανθρώπου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα εσύ, αλλά και εκείνος. Το Σαββατοκύριακο οργανώστε μαζί μία βόλτα στα μαγαζιά ή μία κοντινή εξόρμηση και ρίξτε το λίγο έξω, αν βέβαια σε παίρνει οικονομικά. Αν είσαι single, εκδήλωσε την τρυφερότητά σου και να είσαι σίγουρη πως ο κυβερνήτης σου Άρης από τη νέα του θέση στον Τοξότη, από την Κυριακή και μετά, θα φέρει κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις πιστά. Οι αρμοδιότητες που έχεις είναι πολλές και για να τις προλάβεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη σε αυτές, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια αφηρημάδας. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις πολλά να κάνεις αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να οργανωθείς κατάλληλα για να τα προλάβεις. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις σωστά την κρίση σου, γιατί έχεις επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν, αλλά ξέρεις κιόλας που θα σε οδηγήσουν οι πράξεις σου. Στα επαγγελματικά σου, θα αποκτήσεις περισσότερη φήμη, ενώ παράλληλα δημιουργούνται για εσένα άριστες προοπτικές εξέλιξης. Θα κουραστείς πολύ, αλλά θα κατακτήσεις τους στόχους σου! Την Τρίτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, απόφυγε αντιθέσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο. Προσποιήσου ότι δεν ακούς κάτι που σου λέει, άμεσα ή έμμεσα, για να μην φέρεις τα πράγματα στα άκρα. Από εκεί και μετά, πρέπει να διατηρήσεις το ωραίο σου χαμόγελο και να μην αφήνεις τα πράγματα να λειτουργούν στην τύχη τους. Δρομολόγησέ τα εσύ η ίδια και θα βγεις κερδισμένη!

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Με την εύνοια που σου στέλνει η Αφροδίτη στην Παρθένο, μίλα με τον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις τη δική του πλευρά. Γενικά, μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτη στις απόψεις σου γιατί πάντα υπάρχει και διαφορετική οπτική στα πράγματα. Αν είσαι μόνη, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα διανύσουν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις χωρίς να αγχώνεσαι. Θα δεχτείς προτάσεις για ένα νέο εγχείρημα στο αντικείμενό σου και πρέπει να προγραμματιστείς σωστά, γιατί αυτό θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία που κυνηγάς. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν. Πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να μην δημιουργήσεις νέες.ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες προβολής στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Θα δεχτείς μία σημαντική βοήθεια από ένα φιλικό σου πρόσωπο που θα σε βγάλει από μια δύσκολη θέση που έχεις βρεθεί. Την Τρίτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, κληρονομικές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας θα σε απασχολήσουν και οι δουλειές σου θα αποσπάσουν την προσοχή σου ολοκληρωτικά, καθώς από τη μία θα έχεις πολύ φορτωμένο ωράριο, από την άλλη θα σου συμβούν και κάποιες ανατροπές.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση θα περάσεις μια όμορφη εβδομάδα και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι μόνη, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα. Ένα από αυτά θα ξυπνήσει και το ερωτικό πάθος.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμη και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου έρχονται αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επίδραση της Πανσελήνου που θα λάβει χώρα την Τρίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, σηματοδοτεί το ξεκίνημα της εβδομάδας και σου δημιουργεί ανασφάλειες, αλλά η θέση του Ερμή στο Ζυγό και της Αφροδίτης στην Παρθένο, κάνουν τις επαφές σου με άτομα ισχύος, καθώς και τις επαγγελματικές αλλαγές να είναι στα φόρτε τους. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στην προσπάθεια να κερδίσεις έδαφος στην καριέρα σου και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μην φλυαρείς για τα προβλήματα με ανθρώπους που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη την εμπιστοσύνη τους και μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και χάνεις το χρόνο σου άδικα. Στα ερωτικά σου, το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και τον Άρη να αλλάζει θέση στο ζώδιο του Τοξότη, ίσως θα έπρεπε να γίνεις λίγο πιο τολμηρή και διακριτικά πιεστική σε σχέση με τον σύντροφό σου. Οργάνωσε μία έξοδο με ανθρώπους που ξέρεις σίγουρα ότι θα περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια κρίσιμη εβδομάδα, καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου με ωριμότητα και σεβασμό απέναντι στον σύντροφό σου και μην βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα, γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις. Αν είσαι single, εμπιστεύσου περισσότερο τα συναισθήματά σου και θα δεις ότι θα σε αποζημιώσουν. Ο έρωτας τον τελευταίο καιρό σε φλερτάρει αδιάκοπα και… δεν μπορεί, θα σε κατακτήσει!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα σου χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία και ορθολογισμός για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα φέρει στο προσκήνιο η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στους Ιχθείς με θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να είσαι αντικειμενική και ρεαλίστρια και να διώξεις κάθε ίχνος συναισθηματισμού, ώστε να δεις ποιο είναι το συμφέρον σου. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται, αλλά με τη δική σου σκληρή δουλειά και συνέπεια. Τα οικονομικά σου από την άλλη, έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι.ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα για σένα και πρέπει να τρέξεις να τα προλάβεις. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στους Ιχθείς, οι εντάσεις και τα απρόοπτα γεγονότα θα διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ θα επικρατήσει κλίμα αδιαλλαξίας. Κάνε υπομονή και φρόντισε να είσαι ψύχραιμη, ώστε να μην κάνεις καμία σημαντική κίνηση, ικανή να επηρεάσει αρνητικά την παρούσα κατάσταση. Επίσης, μην δεχτείς ασάφειες σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να αποφύγεις τις περιπλοκές που θα σε εξέθεταν στους ανωτέρους σου. Έντονα προβλέπονται τα αισθήματα, αλλά και οι επιθυμίες σου για τον σύντροφό σου. Ίσως τώρα πρέπει να περιορίσεις τις απαιτήσεις και τη ζήλια σου, γιατί με αυτήν την συμπεριφορά, ίσως ανατρέψεις ένα ερωτικό σου σχέδιο και πρέπει να ψάξεις για άλλες εναλλακτικές για να το πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και με τη βοήθεια του Ερμή, που συνεχίζει να κινείται στο Ζυγό, όλα θα πάνε ανέλπιστα καλά. Αν είσαι single, αυτή η εβδομάδα είναι μία καλή περίοδος για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Έχεις κοντά σου άτομα που σου φτιάχνουν την διάθεση και η παρέα μαζί τους σου ανυψώνει το ηθικό και σε κάνει να περνάς όμορφα.

Επαγγελματικές
H δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και αρκεί να δεις τα πράγματα χωρίς πολύ άγχος για να διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν και διάφορα προβλήματα που είχες, μπορούν να ξεπεραστούν αν είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις και στις οφειλές σου.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη και επικίνδυνη για εσένα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα επαγγελματικών σου σχέσεων που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια, ενώ υπάρχει επίσης κίνδυνος να πέσεις θύμα κακόβουλων ατόμων που θα σε χτυπήσουν πισώπλατα. Προσπάθησε να δεις ψύχραιμα τα γεγονότα και με τη λογική σου, να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις προς το συμφέρον σου. Από την Πέμπτη και μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα, θα έχεις καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και τα γεγονότα που θα έρθουν θα βοηθήσουν την πεσμένη σου ψυχολογία να ανυψωθεί. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί, η ερωτική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα δυνατή. Απόλαυσέ την!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι πολύ καλή, αν και εσύ από την πλευρά σου φερθείς με βάση τη λογική. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και μπορείς να εκπλήξεις τον σύντροφό σου με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις που θα χαλάσουν το κέφι σου και με τη βοήθεια που σου στέλνει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, προσπάθησε να λύσεις όλες τις διαφορές που έχετε μεταξύ σας και να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες και επιθυμίες σου απέναντί του. Αν είσαι μόνη, μη χάνεις την αισιοδοξία σου γιατί σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς καλύτερα μπορεί να μην σε συμφέρουν και τόσο. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται, καθώς τα έσοδα σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση.ΖΥΓΟΣ
Τόσο η δουλειά όσο και οι οικονομικές σου υποθέσεις θα αποσπάσουν το μέγιστο του χρόνου και της σκέψης σου αυτήν την εβδομάδα με αποτέλεσμα να ενδώσεις σε εξαντλητικά ωράρια, επικίνδυνα για την υγεία σου. Ωστόσο, με τον Ερμή από το ζώδιό σου να σε ευνοεί σημαντικά, οι οικονομικές σου ισορροπίες θα επανέλθουν σταδιακά για αυτό μην ανυπομονείς και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα ήταν καλό να προσπαθήσεις να ψυχαγωγηθείς και να χαρίσεις την ευκαιρία για μία ευχάριστη συντροφιά στον εαυτό σου ή την απασχόληση σου με κάτι δημιουργικό, που πάντα σε ικανοποιεί. Την Τρίτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, θα εμφανιστούν λίγα σύννεφα στην ερωτική σου ζωή, εξαιτίας αιφνίδιων περιστατικών που θα αφορούν στη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Δείξε ψυχραιμία και μην γενικεύεις την κατάσταση!

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε καλά, εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς στον σύντροφό σου άδικα, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου μαζί του, ώστε να αποφύγεις τα αρνητικά σενάρια. Αν είσαι μόνη, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια ερωτική γνωριμία το διάστημα που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους το προσεχές Σαββατοκύριακο για αυτό αυτές τις ημέρες μην καθίσεις λεπτό στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνεις μαζί τους και πέρνα με πλάγιους τρόπους τα ζητούμενά σου. Καμιά φορά, η διπλωματία είναι πολύτιμη! Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν και η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα αυτήν την Τρίτη στους Ιχθείς θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου, ο Άρης για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου θα βελτιώσει κατά πολύ τα πράγματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Παρά τις γενικές δυσκολίες, τα προβλήματα μπορούν να βρουν το δρόμο για τη λύση τους για αυτό χρειάζεται να δείξεις μεγάλη σύνεση σε όλες τις συζητήσεις και τις κινήσεις σου. Η ατμόσφαιρα χρειάζεται ανανέωση και εσύ είσαι η αρμόδια για να τη φτιάξεις! Από την Πέμπτη και μετά, οι δουλειές σου θα έχουν δρομολογηθεί για αυτό θα έχεις τη δυνατότητα να γίνεις πιο αποτελεσματική, απολαμβάνοντας παράλληλα την προσωπική σου ζωή. Αναθεωρήσεις συνεργατών και επαγγελματικών στόχων πιθανόν να είναι επιβεβλημένες και δύσκολα θα τις αποφύγεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πρόσεξε λοιπόν την συμπεριφορά σου και μην μεγεθύνεις αυτά που σας συμβαίνουν. Προτίμησε αντ’ αυτού, να γεμίσεις τον χρόνο σου με ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα και μην αναλώνεσαι σε εφήμερες δυσκολίες και διαφωνίες. Οι singles του ζωδίου, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε! Πολύ γρήγορα θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου! Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, θα είναι συμφέρουσες για την μελλοντική σου εξέλιξη και πρέπει να τις αξιολογήσεις κατάλληλα. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη εβδομάδα, αφού τα έξοδά σου θα αυξηθούν. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβείς για τίποτα και για κανέναν.ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στους Ιχθείς δυσχεραίνει την υλοποίηση εκείνων των προσδοκιών σου που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τον τρόπο ζωής στην καθημερινότητά σου. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη σε αυτά που θα ζητήσεις από τους οικείους σου, ώστε να ξέρουν και εκείνοι με την σειρά τους αν είναι σε θέση να τα ικανοποιήσουν. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους! Από την άλλη, αλλεπάλληλα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στη δουλειά σου, ωστόσο οι κόποι σου θα ανταμειφθούν, αν οι ενέργειες σου είναι έντιμες και λογικές. Η περίοδος, ιδιαίτερα από την Κυριακή και μετά, που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, είναι καλή για να αναβαθμίσεις τον εργασιακό σου χώρο και να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με την οικογένεια και τους πολύ κοντινούς σου φίλους. Μην δώσεις άλλες αναβολές!

Αισθηματικές
Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο του Ζυγού, το διάστημα θα σε ευνοήσει να φέρεις στο προσκήνιο θέματα συναισθηματικής φύσεως και να νιώσεις ικανοποιημένη από όλα όσα θα ακούσεις από την μεριά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους τη χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα… γιατί και εσύ στην τελική θα χάσεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ό,τι και να γίνει αυτή την εβδομάδα, χρειάζεται να είσαι καταρχήν ψύχραιμη και μεθοδική, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσεις θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετή οικονομία.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα μπαίνεις σε μία περίοδο ουσιαστικών αλλαγών που θα σε οδηγήσουν σε διαφορετικό τρόπο ζωής. Θα έχεις πολλές δραστηριότητες με άριστα αποτελέσματα. Ναι μεν μπορεί να εξαντλείσαι στην εργασία, αλλά οι στόχοι σου θα ευοδωθούν. Την Τρίτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Ιχθείς, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την κοινωνικότητα σου, μην αντιδικήσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο και τη διάθεσή σου και, γενικώς, απόφυγε παρεξηγήσεις. Στα ερωτικά σου, ευνοείσαι ιδιαίτερα όσον αφορά την ερωτική επιτυχία και ανανέωση!

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα οι επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου σε κάνουν λίγο παραπάνω γκρινιάρα από τα συνηθισμένα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο και μην τον παιδεύεις με παιδιάστικα καμώματα, γιατί έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα. Αν είσαι μόνη, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνώριζες από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν, απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μη βάλεις καινούριες, γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματική. Ξεμπέρδευε πρώτα με αυτές που ήδη έχεις και μετά βλέπεις… Να θυμάσαι ότι η πρόοδος έρχεται με αργά και σταθερά βήματα και όχι μονομιάς. Στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου και βγεις εκτεθειμένη.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περίεργη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, καθώς με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα κληθείς να κάνεις μία ανασκόπηση της τελευταίας περιόδου και να συνειδητοποιήσεις ότι οι αλλαγές που έγιναν, ήταν απαραίτητες για να βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Το διάστημα σε οδηγεί να αναζητήσεις τις σωστές επιδιώξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Από την άλλη, κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις στην εργασία σου θα σε βάλουν στη θέση του αμυνόμενου με αποτέλεσμα να καταναλώνεσαι ψυχικά και σωματικά για να κρατήσεις τη θέση σου και να μην έχεις σημαντικές οικονομικές απώλειες. Να θυμάσαι ότι οι ανταγωνισμοί οδηγούν στην ψυχρότητα για αυτό μείνε μακριά τους! Στα ερωτικά σου, μερικά περιστατικά θα διαταράξουν το πρόγραμμα της ερωτικής σου καθημερινότητας και θα σε ανησυχήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Το προσεχές Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και τον Άρη να μετακινείται στον Τοξότη από την Κυριακή και μετά, οι ημέρες είναι καλές για συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα διορθώσουν το βεβαρυμμένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές με νέα πρόσωπα, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου ή ακόμη και με παλιούς, όχι όμως ξεχασμένους έρωτες.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Ειδικά στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική για να μην χάσεις χρήματα.ΙΧΘΕΙΣ
Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζώδιό σου, δεν θα λείψουν οι διαφωνίες με κάποια άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στα λόγια σου. Παρόλα αυτά όμως, με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο του Ζυγού, μία επαγγελματική συμφωνία που έχεις ήδη δρομολογήσει θα πάρει θετική τροπή και πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί άμεσα. Προχώρα μπροστά, αφήνοντας πίσω σου καταστάσεις που δεν εξελίσσονται και σου δημιουργούν διλήμματα. Απόφυγε επίσης βιαστικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Κάποια προσωπικά προβλήματα ενδέχεται να σε απασχολήσουν έντονα και φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις χωρίς σπασμωδικές και περιττές ενέργειες. Το Σαββατοκύριακο ίσως περάσεις μία μικρή κρίση στην ερωτική σου ζωή. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική στις απαιτήσεις σου. Μην πιέσεις καθόλου τον ερωτικό σου σύντροφο.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Οι ημέρες είναι καλές για να επαναπροσδιορίσετε τους κοινούς σας στόχους και να βάλετε νέα πλάνα στη ζωή σας. Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δέσει συναισθηματικά. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου, μην αφήσεις τα βράδια σου να περνούν χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα. Και ο έρωτας… αν είναι να ’ρθει, θε να ’ρθει!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να μένουν πίσω. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου δρομολογούνται αποτελεσματικά. Απόφυγε τώρα τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις και ο καιρός δεν είναι ιδανικός για τέτοιες ενέργειες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή! Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση, για να μην ξεφύγεις.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10