Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.03.2012 | 00:44

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Μαρτίου 2012

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Μαρτίου 2012
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι προβλέπουν τα άστρα για το ζώδιο σου την εβδομάδα που ξεκινά; Τι να περιμένεις στα αισθηματικά και τι στα επαγγελματικά; Διάβασε το ωροσκόπιο σου και πάρε μια ιδέα...

Αν πάλι θέλεις πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε κλικ εδώ

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αλλάξεις τακτική, φίλε Κριέ, αν θέλεις να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά, στους τομείς της ζωής σου που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μείνε ρεαλιστής και με την δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα που σου χαρίζει ο Ερμής από το ζώδιό σου προσπάθησε να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βάλεις σε νέες βάσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου, αλλά καλά θα κάνεις να μην δώσεις περαιτέρω σημασία, γιατί η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 8 του μήνα, θα είναι υπαίτια για αυτήν την αναστάτωση. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν ακόμα είσαι ένας αδέσμευτος Κριός, φρόντισε να περνάς καλά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες καταστάσεις. Στην περίπτωση σου, ισχύει το γνωμικό ότι το καλό πράγμα αργεί να έρθει…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, τα πράγματα είναι αρκετά καλά και η Σελήνη από το ζώδιο του φιλικού για εσένα Λέοντα, την Δευτέρα και την Τρίτη, θα στρώσει το δρόμο για να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τους ανωτέρους σου, για τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να μην κάνεις κινήσεις, που μόνο έξοδα φέρνουν. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις διαιωνίζεις άλλο.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο συναισθηματισμός σου αυτή την εβδομάδα θα είναι αυξημένος, αγαπητέ Ταύρε, λόγω της Πανσελήνου που θα λάβει χώρα την Τετάρτη στην Παρθένο και θα σε κάνει να παραπονιέσαι για τα πάντα! Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, για να πάρεις δύναμη και να πετύχεις τους στόχους που θέλεις εδώ και καιρό να υλοποιήσεις. Προσπέρασε τις ημέρες και μην κολλάς στις λεπτομέρειες, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε αποσυντονίζουν και να σου δημιουργούν επιπρόσθετες ανασφάλειες.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Να ξέρεις όμως πως η Αφροδίτη, από την Δευτέρα και μετά στο ζώδιό σου, θα σε ευνοήσει τόσο πολύ, που θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου να κάνεις τη σχέση σου να αγγίξει την τελειότητα. Ίσως τώρα πάρετε από κοινού με το ταίρι σου την απόφαση για την απόκτηση ενός μωρού ή την αλλαγή κατοικίας. Και εσύ που ακόμα ζεις παρέα με τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό. Μείνε ανοιχτός και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, αν πρώτα δεν έχεις δώσει μία ευκαιρία στα άτομα που σε διεκδικούν, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να σου δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα φίλε Ταύρε, ο Δίας από το ζώδιό σου, σου φέρνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να υλοποιείς όλα εκείνα τα σχέδια που είχες κρύψει μέχρι πρότινος στο συρτάρι. Θα βρεις λύσεις για θέματα που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό, η συνεργασία με τους συναδέλφους σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή βελτίωση. Ένας αέρας ανακούφισης και ανανέωσης θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σου, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς για οποιαδήποτε εφήμερη και παροδική δυσκολία σου παρουσιαστεί.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας να βάλεις πρόγραμμα’ για να πετύχεις τους στόχους σου τις επόμενες ημέρες. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με ευκολία κάποια μικρά προβλήματα, που θα παρουσιαστούν. Η Αφροδίτη θα εισέλθει στο σπίτι της, στο ζώδιο του Ταύρου, την Δευτέρα, με αποτέλεσμα να ομορφύνουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Πρέπει άμεσα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, η καθημερινότητά έχει γίνει δύσκολη. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Παρθένο, θα σε ευνοήσει αρκετά στη σχέση σου, ώστε να βρείτε την χρυσή τομή στην επικοινωνία με το σύντροφό σου, για κοινά σας προβλήματα που δεν έχετε ακόμη λύσει. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι πρέπει να κινηθείτε άμεσα, γιατί έχετε τους πλανήτες με το μέρος σας, ώστε να συναντήσετε τώρα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα και με πολλές πιθανότητες να ξεκινήσετε μία σχέση.

Επαγγελματικές
Ο Ερμής από τον Κριό, φίλε Δίδυμε, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του στον επαγγελματικό τομέα. Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων, που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις στην εργασιακή επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις έξοδα που κάνεις, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Να ξέρεις πως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του, λόγω της νέας θέσης της Αφροδίτης, από τις 5 και μετά στον Ταύρο. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα, τις οποίες όμως πρέπει να σκεφτείς καλά, πριν τις αναφέρεις σε κάποια άτομα. Λίγη προσοχή χρειάζεται την Τετάρτη και την Πέμπτη, γιατί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στην Παρθένο, θα σε παραπλανήσει και θα σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αγαπητέ Καρκίνε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Η συμβουλή των άστρων είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Και αν ακόμη είσαι ένας αδέσμευτος Καρκίνος, ο Ήλιος από τους Ιχθείς θα συνεχίσει να σου δίνει τις καλές επιρροές του, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις... Φρόντισε μόνο να είσαι και εσύ ανοιχτός στις προκλήσεις και στις προσκλήσεις που θα σου γίνουν.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις πολύ δυναμισμό στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δυσκολίες, που θα παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση, για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγο υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε επαναλαμβανόμενα ατοπήματα.


ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για εσένα, φίλε Λέοντα, μιας και ο Ερμής κινείται στον φιλικό για εσένα Κριό και σου δίνει τη δυνατότητα να καταφέρεις πολλά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Μην ξεχνάς επίσης, ότι ο εν λόγω πλανήτης συνεχίζει να τονώνει την επικοινωνία σου, καθώς βέβαια και το γεγονός ότι έχεις φέρει τα πράγματα σε καλό σημείο, με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Φρόντισε, με λίγο καλύτερο προγραμματισμό, να βελτιώσεις όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Λέοντα, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο, από το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας, θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις, για θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου. Και αν μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, αυτήν την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Αν είσαι Λέων, οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και θα συνεχίζουν να καθυστερούν, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος από την Παρθένο, στις 8 του μήνα. Μπορείς όμως να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες και να ανοίξεις νέους δρόμους, πιο ενδιαφέροντες, για την εξέλιξη της καριέρας σου. Την Δευτέρα και την Τρίτη, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, μην φοβηθείς να ρισκάρεις και τόλμησε να αλλάξεις όσα πράγματα δεν σου έκαναν μέχρι τώρα στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα, γι’ αυτό μην αναβάλλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία εβδομάδα δύσκολη και περίεργη ξεκινά για εσένα, αγαπητέ Παρθένε και πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώθεις εγκλωβισμένος στον ίδιο σου τον εαυτό, χωρίς να βλέπεις μπροστά σου πόρτα διαφυγής. Για όλα αυτά, υπαίτια θα είναι η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου την Τετάρτη και δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί! Από την Παρασκευή και μετά όμως, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα κι αν έχεις γλυτώσει μέχρι τότε τον νευρικό κλονισμό, θα νιώσεις πανευτυχής, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου, θα πρέπει σε μερικά θέματα να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και το σύντροφό σου στα όριά του. Όσον αφορά στους αδέσμευτους Παρθένους, μην εμπιστεύεστε και σε καμία περίπτωση μην πιστεύετε τα λόγια και τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν κάποιοι επίδοξοι εραστές και ερωμένες, γιατί η απογοήτευση παραμονεύει και σας έχει στήσει ήδη καρτέρι. Το νου σας!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες παλαιότερές σου υποχρεώσεις και μετά να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν, γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.


Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Ταύρο και σε πλημμυρίζει με θετικές και αισιόδοξες σκέψεις, φίλε Ζυγέ. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σου δώσουν τα φόντα για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να καταστρώσεις νέα πλάνα, γι’ αυτά που ονειρεύεσαι να πετύχεις. Στις 8 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο, οφείλεις να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες αρνητικές συγκυρίες, που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αγαπητέ Ζυγέ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου ολοκληρωτικά στο σπίτι σου και μετέτρεψε το βαρύ κλίμα που πιθανόν να κυριαρχεί, σε ρομαντικό και όμορφο. Κι αν είσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, συνέχισε να ψάχνεις το άλλο σου μισό και να ξέρεις ότι ο χρόνος πρόκειται πολύ γρήγορα να σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες για εσένα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται, εκτός των ημερών κοντά στην Πανσέληνο. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και θα αγχωθείς.


Σκορπιός
Ξεκινά μία εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ, που θα θέλεις να αναδιοργανώσεις όλα τα θέματα που αφορούν στη ζωή σου και σε κάθε τομέα που είναι σημαντικός για εσένα. Με σύμμαχό σου την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, από τις 5 του μήνα και μετά, θα καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν και σε αγχώνουν και ίσως δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Πρόσεξε μόνο, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Παρθένο, να μην κυριευτείς από την μεγαλοψυχία σου και δώσεις συγχωροχάρτι σε άτομα που δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές
Θα δώσεις παραπάνω σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι μπορείς, με τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό που σε διακατέχουν, να δώσεις κουράγιο στον άνθρωπό σου για να περάσετε υπέροχα και να ξεφύγετε από τις έννοιες της καθημερινότητας, που σας κουράζουν και σας χαλάνε την διάθεση. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει ευτυχισμένο, μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε την αναζήτησή σου και θα δεις ότι στο τέλος θα βγει κάτι πολύ καλό. Το Σαββατοκύριακο, ίσως δεχτείς μία αναπάντεχη επιστροφή ατόμου του παρελθόντος. Μην ενδώσεις και βάλε πλώρη για άλλα…

Επαγγελματικές
Αν είσαι Σκορπιός, θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτές τις ημέρες και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Μην αγχώνεσαι για τίποτα, απόφυγε τους εκνευρισμούς και μην δίνεις παραπάνω σημασία σε μικροκαθυστερήσεις και αναβολές που θα παρουσιαστούν, γιατί θα είναι εφήμερες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Από την Πέμπτη και μετά, μπορείς να διεκδικήσεις και μία αύξηση του μισθού σου με θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το!!!


Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, θα έχεις ίσως τη τάση να απομονωθείς λίγο από τον έξω κόσμο, καθώς υπάρχουν θέματα, κυρίως επαγγελματικά, τα οποία σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Φρόντισε να αφήσεις και λίγο χώρο και χρόνο για αγαπημένα σου άτομα, γιατί αλλιώς στο τέλος της εβδομάδας θα ψάχνεις για ψυχολογική υποστήριξη. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στην Παρθένο, στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα κι έτσι θα πρέπει να προσέξεις να μη προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες, αν δεν το έχεις σκεφτεί πρώτα πολύ καλά και αν δεν έχεις εξετάσει με προσοχή όλες τις παραμέτρους.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρήζουν της προσοχής σου, αγαπητέ Τοξότη, και απαιτούν από εσένα περισσότερο ενδιαφέρον και ενασχόληση μαζί τους. Ο σύντροφός σου έχει πολλά παράπονα από την αδιάφορη συμπεριφορά σου των τελευταίων ημερών και έχει αλλάξει και αυτός. Για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να συνεχιστούν έτσι και να εξελιχθούν σε κάτι αρνητικό, πρέπει άμεσα να λάβεις τα μέτρα σου και να τον πλησιάσεις ρομαντικά και τρυφερά. Όσο για εσένα που είσαι ένας αδέσμευτος Τοξότης, καλό θα είναι να σκεφτείς άλλους τρόπους ανεύρεσης συντρόφου και να δραστηριοποιηθείς και σε νέα πράγματα, που θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής από τον Κριό σε γεμίζει με απίστευτη ενέργεια, που μπορεί όμως να σου επιφέρει και εκνευρισμό. Βάλε ένα πρόγραμμα στα πράγματα με τα οποία θέλεις να ασχοληθείς και μη καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί κάπου θα κάνεις λάθος. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Αιγόκερως
Η εβδομάδα αυτή, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 8 του μήνα, σε κάνει ιδιαίτερα ανήσυχο και προβληματισμένο, φίλε Αιγόκερε, τόσο για την αισθηματική όσο και για την επαγγελματική σου ζωή. Μην παρασυρθείς στον κυκεώνα των συναισθημάτων σου και δες τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, χρησιμοποίησε την διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει για να προλάβεις ατοπήματα και όλα θα πάνε κατ’ ευχή.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα, σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τη μία, θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Καλό θα είναι απλά να προτιμήσεις να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες συζητήσεις. Και αν ακόμα η μοναξιά βρίσκεται στη ζωή σου, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Ταύρο στις 5 του μήνα, και με την ευεργετική της επίδραση, μπορείς να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου ή να κάνεις μία νέα αρχή με κάποιο άτομο από το παρελθόν.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά συγχρόνως δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως οφείλεις να κινείσαι με πρόγραμμα, για να αποφύγεις κάποια μπερδέματα, που δεν θα είναι σοβαρά, αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και μετά δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις.


Υδροχόος
Λίγο ανάστατη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, φίλε Υδροχόε, και για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό, αλλά και στον αισθηματικό σου τομέα, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις που έχεις και να εμπιστευτείς τις συμβουλές των πολύ στενών σου ανθρώπων. Οφείλεις, πάνω από όλα στον εαυτό σου, να ακολουθήσεις τις ρεαλιστικές οδούς και να μείνεις πιστός στο πρόγραμμα που θα φτιάξεις. Μην επηρεαστείς από τον συναισθηματισμό σου, την Τετάρτη και την Πέμπτη, γιατί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το εν λόγω διάστημα στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ικανή να σε οδηγήσει σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα και να διαστρεβλώσει την ορθή κρίση σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο σύντροφό σου, για να μπορέσει να καταλάβει πώς βλέπεις τη σχέση που έχετε. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά, αν δεις και εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν είσαι τόσο απόλυτος. Σύμμαχός σου θα είναι η Αφροδίτη από τον Ταύρο, από τις 5 του μήνα και μετά, για να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του. Και αν ζεις ακόμα στη μοναξιά, φρόντισε να αλλάξεις λίγο τακτική, ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, αν είσαι Υδροχόος, απόφυγε να εκνευριστείς, για να μην κάνεις κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Να ξέρεις πως θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα, γι’ αυτό προσαρμόσου στα νέα δεδομένα, χωρίς περαιτέρω γκρίνιες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε περίοδο που όλα καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου.


Ιχθείς
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, φίλε Ιχθύ, παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και αβεβαιότητα, για την εξέλιξη πολλών καταστάσεων που σε απασχολούν. Έχεις όμως σύμμαχό σου τον Ήλιο από το ζώδιό σου, που διευκολύνει αισθητά την επικοινωνία με τους γύρω σου και την Αφροδίτη από τον Ταύρο, από τις 5 και μετά, που γλυκαίνει τις σχέσεις σου και φέρνει την ισορροπία στη ζωή σου. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Παρθένο, ίσως σε μελαγχολήσει λίγο και σε κάνει να αναθεωρήσεις τη ζωή σου. Οι προβληματισμοί σου όμως αυτοί, θα είναι παντελώς πρόσκαιροι, γι’ αυτό μην τους δώσεις παραπάνω αξία από όση τους αντιστοιχεί.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Τώρα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, από την Δευτέρα και μετά, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι για το κοινό σας μέλλον. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό και οι δύο σας θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του. Φροντίστε μόνο να είστε διακριτικοί και να μην δώσετε δικαιώματα για σχόλια και παρατηρήσεις.

Επαγγελματικές
Για τους Ιχθείς, οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στα επαγγελματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, που θα φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ φειδωλός στα έξοδα σου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Τα 5 μεγαλύτερα hair trends που θα βλέπουμε παντού το 2018!
Κάν'το μόνη σου: Χειροποίητα σκουλαρίκια που θα δώσουν στιλ στο look σου
Τα μυστικά της Emma Roberts: Πως “σώζει” τις ατασθαλίες και τι τρώει η νεαρή ηθοποιός
Holiday blues... and pinks: Οι πιο stylish χρωματικοί συνδυασμοί για να ανανεώσεις το χώρο σου!
Top 10