Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.09.2012 | 23:33

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 ως 7 Οκτωβρίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 ως 7 Οκτωβρίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για να δούμε πως θα τσουλήσει και αυτή η εβδομάδα... Τι μας υπόσχεται ο ουρανός με τ\' άστρα; Ερωτικά, επαγγελματικά ευνοούνται ή θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες;

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και χρειάζεσαι μια προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ...


Κριός
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα που σε ενδιαφέρουν. Βέβαια, δεν θα λείπουν τα απρόοπτα σε συζητήσεις, αλλά και σε καινούργια θέματα, που θα προκύπτουν, αλλά ευτυχώς θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα. Από την Παρασκευή και μετά, η διάθεσή σου θα είναι κάπως ανήσυχη, λόγω των νέων θέσεων του Ερμή και του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστούν και μην δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πρέπει, σε γεγονότα που θα σε αναστατώσουν.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου, από την Τετάρτη και μετά, η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς, θα σου προσφέρει την ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά και θα είναι πιο εύκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις προς το σύντροφό σου, χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Εσύ που είσαι μόνος, μην περιμένεις από τους άλλους να ‘‘φτιάξουν’’ την αισθηματική σου ζωή, αλλά κάνε εσύ τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχεις! Το πρώτο βήμα είναι να γίνεις πιο ανοιχτός και εκδηλωτικός.

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τί μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις, που πρέπει να γίνουν με τους συνεργάτες σου και δράσε δυναμικά τώρα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να βγεις νικητής. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις.


Ταύρος
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, παρόλο που θα έχεις πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις, που δεν θα σε αφήνουν να ησυχάσεις ούτε λεπτό. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, που θα κινείται στην Παρθένο από την Τετάρτη και μετά, θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Η λογική σου είναι πανίσχυρη και θα σε βοηθήσει να πετύχεις εξαιρετικές συμφωνίες, κυρίως σε σχέση με οικονομικά, επικοινωνία ή ταξίδια.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα με τον Άρη να κινείται για τελευταίες ημέρες στον Σκορπιό, μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις που έχεις και σε ταλαιπωρούν. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στο σύντροφό σου και κάνε όνειρα μαζί του. Αυτό θα σας δέσει ακόμη περισσότερο. Και αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, ο Κρόνος στον Σκορπιό από τις 5 του μήνα και μετά, μπορεί να σου φέρει έναν ένα κεραυνοβόλο έρωτα στην πόρτα σου, που θα σε ισοπεδώσει… με την καλή έννοια!!!

Επαγγελματικές
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου και καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς τα δικά σου άτομα, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις, που μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις.


Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής για τελευταίες ημέρες στη φιλική για εσένα θέση του Ζυγού, μέχρι την Παρασκευή, θα σε κάνει να δεις πιο ρεαλιστικά κάποια πράγματα, που λανθασμένες εκτιμήσεις τους, μπορεί να σε παρέσυραν παλαιότερα σε λάθος αποφάσεις. Φρόντισε μόνο να αποβάλλεις το άγχος και την ένταση που έχεις, ώστε να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες, από τη στιγμή που θα καταφέρεις να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους, γι’ αυτό κυνήγησε τες.

Αισθηματικές
Διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Προσπάθησε να περάσεις καλά μαζί του, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες, που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη στη νέα της θέση, στο ζώδιο της Παρθένου, από τις 3 του μήνα και μετά, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στα μέσα της εβδομάδας, που ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου, που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις;


Καρκίνος
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι αυξημένη αυτήν την εβδομάδα με τη νέα θέση του Ερμή στο φιλικό για εσένα Σκορπιό, από τις 5 του μήνα και μετά. Θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις πνοή σε κάποια προσωπικά σου όνειρα. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην Παρθένο την Τετάρτη και να σε ευνοεί, τα εύστοχα επιχειρήματά σου θα κάνουν τους ανωτέρους, αλλά και το σύντροφό σου, να σε δουν με άλλο μάτι, γεγονός που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Με τις πολύ καλές επιρροές του Κρόνου που εισέρχεται στον Σκορπιό από την Παρασκευή και μετά, θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα! Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου, μπορείς να ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα, που εμφανίζονται. Και αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα αλλά βγες έξω από το σπίτι να συναντήσεις το άλλο σου μισό… κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τί θέλεις να πετύχεις, μην κινηθείς. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα μπορείς να τα χειριστείς αποτελεσματικά, αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σου των ενεργειών. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείς προτάσεις, που μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά σου!


Λέων
Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν προβλήματα από εκεί που δεν τα περίμενες γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις να νευριάζεις και να αγχώνεσαι με το παραμικρό και, σε καμία περίπτωση, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Με την Αφροδίτη να αποχωρεί από το ζώδιό σου την Τετάρτη και τον Ερμή να εισέρχεται στον Σκορπιό την Παρασκευή, ένα μικρό χάος είναι αναπόφευκτο στη ζωή σου και θα σε κάνει να νιώσεις λίγο μετέωρος. Μην αφήσεις την ένταση να σε αποκαρδιώσει, αλλά προχώρα με μετρημένες κινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι θα πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, μίλα με το σύντροφό σου για όλες τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι περίμενες. Οι απαντήσεις που θα πάρεις θα σε απαλλάξουν από τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Εσύ που κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά, μήπως πρέπει να επανεξετάσεις και να δεχτείς μία πρόσκληση, που σου έχει κάνει καιρό τώρα ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν; Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία…

Επαγγελματικές
Ο Ερμής από τον Ζυγό μέχρι την Παρασκευή, σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του, για να πετύχεις αυτά που θέλεις στη δουλειά σου. Θα έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σταθεροποίησε όσα περισσότερα εργασιακά θέματα μπορείς και μην αναλώνεσαι με λεπτομέρειες, που θα σε καθυστερήσουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.


Παρθένος
Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, εξαιτίας κάποιων υποθέσεων που δεν πάνε όπως τις θέλεις και αφορούν περισσότερο στα οικονομικά σου. Έτσι, παρά το γεγονός ότι έχεις αποφασίσει να δουλέψεις σκληρά για να βελτιώσεις τα έσοδά σου, κάποιες καθυστερημένες οφειλές θα σε αναγκάσουν να δανειστείς ή να διαφοροποιήσεις το οικονομικό σου πρόγραμμα. Από την Τετάρτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σου, η προσωπική σου ζωή θα γεμίσει πολλά από τα κενά που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου, θα σε ηρεμήσει και θα αλλάξει την οπτική σου, κάνοντας την πιο θετική και αισιόδοξη.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, γιατί δεν θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης, οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, για να περάσετε περισσότερες στιγμές παρέα. Θα κάνει και στους δύο καλό. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι, αν δεν γνωρίσεις άμεσα κάποιον που θα σε συναρπάσει. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα, πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες. Οι ιδέες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις αποκαλύψεις την κατάλληλη στιγμή, στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, προπάθησε να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να μείνεις ιδιαίτερα εγκρατής στις αγορές σου.


Ζυγός
Η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη και ό,τι κάνεις, πρέπει να το προσέξεις πολύ. Εκμεταλλεύσου την παρουσία του Ερμή μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό σου και προετοιμάσου ψυχικά. Με την απαραίτητη ψυχραιμία θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις, που υπάρχουν εδώ και καιρό και σε βάλλουν από παντού. Επίσης, μίλα με άτομα της οικογένειάς σου, που μπορεί να έχουν πρόβλημα, γιατί έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου και οφείλεις να τους στηρίξεις. Το Σαββατοκύριακο, που ο Κρόνος θα έχει αποχωρήσει πλέον από το ζώδιό σου, το βάρος που ένιωθες με την παρουσία του θα αρχίσει να αποχωρεί και σιγά σιγά θα ξανανιώσεις πιο ανάλαφρος και αισιόδοξος, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν χαλαρώσεις λίγο και δεν έχεις τόσο εκνευρισμό σε σχέση με το σύντροφό σου, για πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, χωρίς να πάρει τη γνώμη σου. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, θα βρεθούν λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, κάνε λίγη υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ, που στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να την μεγεθύνουν περισσότερο.

Επαγγελματικές
Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής για τελευταίες ημέρες στο ζώδιό σου, υποδεικνύει να βρεις καλούς συνεργάτες, γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δεν θα τα καταφέρεις μόνος σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις, που μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα ακόμα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι στάσιμα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιους παλιούς λογαριασμούς που έχεις και σε αγχώνουν.


Σκορπιός
Πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις σε ό,τι δραστηριότητα θέλεις να κάνεις. Θα έχεις αρκετό εκνευρισμό, ενώ πολλά θέματα που θέλεις να τελειώσεις, θα έχουν κάποιες αναβολές. Μέχρι την Παρασκευή, που ο Ερμής και ο Κρόνος θα εισέλθουν στο ζώδιό σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εξωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις. Οι μέρες είναι σημαντικές για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, γι’ αυτό προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και σκέψου καλά, πριν πράξεις ή πεις το οτιδήποτε. Αναζήτησε την συντροφιά της οικογένειας και των πολύ δικών σου ανθρώπων, για να χαλαρώνεις και να εκδηλώνεις τις ανησυχίες και τα άγχη σου.

Αισθηματικές
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου και δυστυχώς αυτό θα ζημιώσει τη σχέση σου. Άλλαξε λοιπόν έγκαιρα τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώνεις το χρόνο που πρέπει στο σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα, προκειμένου να προλάβεις τα χειρότερα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε αυτήν την περίοδο να εξωτερικεύσεις το φλογερό σου ταμπεραμέντο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η τύχη θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου κινείται σταθερά και προσπαθείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Με την Αφροδίτη όμως να εισέρχεται στην Παρθένο, από την Τετάρτη και μετά, πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις και, αν δεχτείς προτάσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός... Φρόντισε να μην εμμένεις στην τελειότητα και μην χάνεις τη συνολική εικόνα, κολλώντας σε ένα μεμονωμένο γεγονός. Από εδώ και στο εξής, ανοίγονται μπροστά σου πολλοί και αξιόλογοι δρόμοι, που πρέπει να ανακαλύψεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Τοξότης
Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη απρόοπτα που θα σε ξαφνιάζουν, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες, ειδικότερα με δικά σου άτομα, για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με τον κυβερνήτη σου Δία να κινείται σε κανονική πορεία μέχρι την Πέμπτη στους Διδύμους, πάρε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και ανάλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες, που θα βελτιώσουν την ζωή σου και θα σου βγουν σε καλό. Από εκεί και μετά, με τον Ερμή και τον Κρόνο να κινούνται στον Σκορπιό, καλύτερα να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην προβείς σε σημαντικές αλλαγές.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Ο Άρης, από τον Σκορπιό μέχρι την Κυριακή και μετά στο ζώδιό σου, φέρνει τον ερωτισμό σου στα ύψη, οπότε φρόντισε να περάσετε όμορφα και να κάνετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, που θα εκδηλώσει το πάθος που κρύβετε και θα σας φέρει πιο κοντά. Επίσης, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, αν θέλεις να περάσουν οι ανασφάλειες, που τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολλές. Όσο για εσένα που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο, αν ήδη δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε, με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους, να περάσεις τις ιδέες σου και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου, για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.


Αιγόκερως
Ο κυβερνήτης σου Κρόνος για τελευταίες ημέρες στο Ζυγό και από την Παρασκευή και μετά στον Σκορπιό, πρόκειται να σε ωριμάσει απότομα, καθώς θα σε αναγκάσει να δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Από την Τετάρτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στην Παρθένο, ίσως κάποια γεγονότα που θα αποκαλυφθούν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον, βάλουν τέλος σε μυστικά και ψέματα που αγνοούσες και γίνουν αιτία να χαράξεις μία νέα αρχή. Αναζήτησε νέους τρόπους διασκέδασης, μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία και αποσυντονίζεσαι. Από εδώ και στο εξής, το σκηνικό της καθημερινότητάς σου θα αλλάξει δραματικά. Τον τρόπο, εσύ είσαι αυτός που θα τον επιλέξεις!

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με την μέρα και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφός σου καλά μαζί σου. Φρόντισε να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα, κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν και βάλε πλώρη για νέα σχέδια και όνειρα, που θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας ανανεώσουν, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Και αν η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συγκάτοικός σου, έφτασε ο καιρός να της κάνεις έξωση, καθώς σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε πολύ καλή πορεία. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα και πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες, για να τα υλοποιήσεις. Να θυμάσαι μόνο να είσαι συντηρητικός σε αυτά που θα διεκδικήσεις και μην παρασυρθείς από τις παρελθοντικές σου επιτυχίες. Οι εποχές άλλαξαν! Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.


Υδροχόος
Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται για τελευταίες ημέρες στο φιλικό σου Ζυγό και να σου φέρνει πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν και θέλεις να βελτιώσεις. Επίσης, με τον Δία μέχρι την Πέμπτη σε κανονική πορεία στους Διδύμους, θα έχεις την δυνατότητα να βάλεις την σφραγίδα σου σε πολλά γεγονότα και θα δεις τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται όπως επιθυμείς. Τέλος, κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες, θα αποτελούν άμεσα παλιές αναμνήσεις... αν αποφασίσεις να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους και σταματήσεις να διυλίζεις τον κώνωπα. Από την Τετάρτη και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στην Παρθένο, προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και μετρημένος στις κουβέντες σου, αναγνώρισε και εκτίμησε πρώτα τα δικά σου λάθη και μετά απαίτησε από τους γύρω σου αντίστοιχες συμπεριφορές!

Αισθηματικές
Φρόντισε τώρα, που ο Άρης κινείται στον Σκορπιό για τελευταίες ημέρες και σε ευνοεί, να εκμεταλλευτείς τις χάρες του, ώστε να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα εισέλθει στον Σκορπιό και θα σε αποσυντονίσει. Εσύ που κοιμάσαι παρέα με τη... μοναξιά, δεν νομίζεις πως έφτασε ο καιρός να κοιμηθείς και με το ταίρι που θέλεις; Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, ενώ θα προκύψουν και κάποια ταξίδια, που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του, για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ έφτασε ο καιρός που θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Κατάστρωσε νέα σχέδια και φιλοδοξίες, γιατί από την επόμενη εβδομάδα, ο έναστρος ουρανός θα αλλάξει δραματικά το προφίλ του και ό,τι υπήρχε στο παρελθόν, θα μείνει εκεί, χωρίς γυρισμό! Στα οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους. Επίσης μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, με θετικά αποτελέσματα.


Ιχθείς
Η εβδομάδα αυτή θα σε βάλει σε περισυλλογή και θα δεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι, θα σκεφτείς με περισσότερη σοφία και θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου με πιο ορθή κρίση. Με τον Ερμή και τον Κρόνο να κινούνται από την Παρασκευή και μετά στο φιλικό σου Σκορπιό, η επικοινωνία και η διαίσθησή σου θα είναι στα ύψη, ενώ θα τονωθεί και η κοινωνική σου ζωή. Καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος και εσύ πιο δυναμικά και αισιόδοξα, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις νέα σχέδια, που σε ικανοποιούν πλήρως.

Αισθηματικές
Η συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που έχεις με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στον Σκορπιό μέχρι την Κυριακή και να σε ευνοεί, κάνουν το σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις ημέρες για την πορεία της σχέσης σου, μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων σου. Σε όλο αυτόν τον κυκεώνα των εξελίξεων, μην ξεχνάς να καλύπτεις και τις δικές σου, καθαρά προσωπικές ανάγκες και, εννοείται, μην παραμελείς την οικογένεια σου, που είναι το απάγκιο σου τις δύσκολες στιγμές. Και αν ακόμη περπατάς παρέα με τη μοναξιά, η Αφροδίτη από την Παρθένο, από την Τετάρτη και μετά, θα φέρει στο πλάι σου τον συνοδοιπόρο που περίμενες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία τους. Μπορείς να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον είσαι βέβαιος για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10