Sensual Seduction! Τα εσώρουχα που θα του ανάψουν φωτιές…

Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερη βραδιά… Επέτειος, ας πούμε. Ή γενέθλια ή γιορτή ή τίποτα -έτσι απλά έχεις ερωτική διάθεση. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, να του κάνεις μια έκπληξη, να τον προκαλέσεις, να δώσεις μια διαφορετική νότα στην ερωτική σας ζωή, να σπάσεις τη ρουτίνα…

Ό, τι κι αν έχεις κατά νου, όποιος κι αν είναι ο λόγος που σε κινητοποιεί, το θέμα είναι ένα! Δεν γίνεται να το κάνεις χωρίς να καλοπιάσεις τα μάτια του. Οι άντρες έχουν ένα ιδιαίτερο θέμα με την εικόνα. Και δίνουν μεγάλη έμφαση στα εσώρουχα. Δεν έχεις λοιπόν παρά να εκμεταλλευθείς την πληροφορία και να βγεις για ψώνια. Special shopping only for him!

Η αγορά προσφέρει τα πάντα και για όλα τα βαλάντια. Μια βόλτα θα σε πείσει. Εμείς εδώ σου δίνουμε μερικές ιδέες για να εμπνευστείς και να κινηθείς ανάλογα. Κι αν κάποια είναι πολύ ακριβά, αλλά τα θέλεις, να είσαι σίγουρη πως εκεί έξω θα βρεις κάτι ανάλογο και σε πολύ χαμηλότερη τιμή…

Blanco, 10.99 ευρώ
Ο κορσές είναι κάτι που πραγματικά αγαπούν τα αρσενικά. Κάτι τους κάνει. Αν δε συνδυάζεται με ζαρτιέρες, τότε είναι που θα αντιδράσουν από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα εμφανιστείς μπροστά τους. Συνδύασέ το με γόβες ή με μπότες αν οι διαθέσεις σου είναι πιο πρόστυχες. Το ροζ και του πουά, δίνει μια πιο girly αίσθηση και να ξέρεις πως κι αυτό είναι κάτι που γαργαλάει τον εγκέφαλό τους.

Achilleas, 18.90 ευρώ
Μυστήριο θυληκό, αποφασισμένο, δυναμικό. Για ένα βράδυ πραγματικά διαφορετικό, για έναν ρόλο που δεν συνηθίζεις να παίζεις στην καθημερινότητα. Κλείσε του το μάτι αγγίζοντάς τον με ένα αξεσουάρ που δεν υπάρχει στην ερωτική σας ρουτίνα. Θα πιάσει τόπο, πίστεψέ με. Ό, τι διαφέρει από το συνηθισμένο… λειτουργεί!

The out net, 20 ευρώ
Τα στρινγκ είναι σταθερή αξία στις αντρικές φαντασιώσεις. Αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψην σου εδώ είναι τα φιογκάκια. Girly υπονοούμενο σε μαύρο. Αντίθεση που εξιτάρει. Mind games που αναστατώνουν. Αλλά αυτός είναι ο κυρίαρχος σκοπός σου: να παίξεις με το μυαλό του.

Princess Tam Tam, 35 ευρώ
Η απόλυτη διαφάνεια… των προθέσεών σου. Η απόλυτη πρόκληση… του συντρόφου σου. Η αποκάλυψη έχοντας το απαραίτητο πρόσχημα που τα αρσενικά πάντα χρειάζονται. Τα παιχνίδια με την όραση. Ένα εσώρουχο που δεν χρειάζεται καν να αφαιρεθεί.

Mimi Holiday, 79 ευρώ
Πουά και ροζ! Τα ξαναείπαμε. Τον θέλουν τον κοριτσίστικο υπαινιγμό τα αγόρια. Μπορείς να το τολμήσεις κάτω από πιο αυστηρό ντύσιμο για να είναι μια ευχάριστη, διαφορετική αίσθηση που θα τον αφοπλίσει ή να ακολουθήσεις το όλο ύφος και να ντυθείς ανάλογα. Όπως και να ‘χει… κερδισμένη θα βγεις.

Dolce & Gabbana, 225 ευρώ
Θα μου πεις τι κάνουν εδώ οι τιράντες. Κι όμως… ένα ζευγάρι τιράντες χωρίς εσώρουχα είναι ένα αξεσουάρ που θα μαρτυρήσει τις “κακές” σου προθέσεις. Δεν έχεις παρά να βάλεις τη φαντασία σου σε λειτουργία…

Carine Gilson AERAKIS, 890 ευρώ
Δεν χρειάζεται και πολύς κόπος. Αν σε δει να κυκλοφορείς έτσι θα το λάβει το μήνυμα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως πανωφόρι -πάνω από τα εσώρουχά σου, μπορείς όμως και να προχωρήσεις στην απόλυτη αποκάλυψη. Εξαρτάται από τις διάθεσεις σου, εξαρτάται από το χαρακτήρα σου, εξαρτάται από το γούστο του συντρόφου σου -που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

Agent Provocateur, 140 ευρώ
Τι να πει κανείς για τις ζαρτιέρες. Είναι κάτι που οι άντρες λατρεύουν και …οι γυναίκες το ξέρουν. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι εύκολο αξεσουάρ. Πρέπει να προσέξεις να τις αγοράσεις στο σωστό νούμερο, με τις σωστές κάλτσες έτσι ώστε να σε κολακεύουν. Το σίγουρο είναι ότι κάθε γυναίκα οφείλει να έχει ένα ζευγάρι στο συρτάρι της.


Victoriassecret.com,
50 ευρώ
Το πόσο απαραίτητα είναι τα τακούνια νομίζω πως είναι περιττό να το αναφέρω. Ξέρεις ήδη πολύ καλά πως δείχνουν τις καμπύλες σου πιο σέξι, δείχνουν τα πόδια σου πιο ωραία και πιο ψηλά… Είναι το απόλυτο ανδρικό φετίχ. Και η τέλεια ένεση αυτοπεποίθησης για μια γυναίκα.

Wolford, 48 ευρώ
Ξέρεις κάτι; Στα αγόρια αρέσουν τα “περίεργα” -όπως συνηθίζουν να τα αποκαλούν- καλσόν. Με το ανάλογο outfit, μπορείς να προκαλέσεις τη φαντασία του και να απολαύσεις ένα υπέροχο βράδυ.

Read More

And More