Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.10.2013 | 23:17

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 μέχρι 27 Οκτωβρίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 μέχρι 27 Οκτωβρίου. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πως είναι τα κέφια των πλανητών αυτήν την εβδομάδα; Τι υπόσχεται το ζώδιό σου; Τι συμπληρώνει ο ωροσκόπος σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...


ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα που ακολουθεί χαρακτηρίζεται δραστήρια και αποκαλυπτική των διαθέσεων και των σκοπιμοτήτων σου. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θέματα σχέσεων και επαγγελματικών ενδιαφερόντων θα φανερωθούν ύστερα από πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες, τις οποίες πρέπει να υποψιαστείς, αλλά και να αντέξεις. Θα υποχωρήσουν οι καθυστερήσεις στους τομείς που επηρεάστηκαν και θα έχεις αρκετή βοήθεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Το επαγγελματικό περιβάλλον θα συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα, παρόλα αυτά θα βρεις τρόπο και χρόνο, για να περάσεις μηνύματα εκεί που θέλεις και για να ανταποκριθείς σε μερικά καλέσματα.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν τον σύντροφό σου να μην μπορεί να σου αρνηθεί τίποτα και το πάθος θα υπερισχύσει καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Μην αφήσεις τις καλές επιρροές των πλανητών να πάνε χαμένες και άδραξε την ευκαιρία, για να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα από τα συνηθισμένα. Όσο για εσένα που ταλαιπωρείσαι ακόμη από την μοναξιά, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να τολμήσεις να ρισκάρεις και να ξεκινήσεις μία σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο, που τα ερωτικά συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον είναι ιδιαίτερα έντονα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μια ισορροπία, ενώ πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε προβλημάτιζαν έντονα, θα αρχίσουν να κινούνται, σε αργούς ρυθμούς μεν, αλλά ωστόσο θα εξελίσσονται. Μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις. Φρόντισε αυτήν την περίοδο να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και αναβάλλεις συνεχώς.ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ίσως να είναι περίεργη και επεισοδιακή για το ζώδιο σου. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τη Δευτέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, φυλάξου από τα αναπάντεχα και από ανθρώπους που δεν έχουν θετικές προθέσεις απέναντι σου. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη εξυπηρετεί τα αισθηματικά σου ενδιαφέροντα, ενώ ο Άρης στην Παρθένο σε βοηθά να επισπεύσεις την τακτοποίηση τυπικών και οικονομικών σου υποθέσεων. Αν τυχόν τα σχέδιά σου συναντήσουν εμπόδια, που θα προέρχονται από το γενικότερο κλίμα της εποχής, βρες ένα έξυπνο τρόπο για να τα ξεπεράσεις. Η κούραση και οι ευθύνες δεν θα λείψουν, γι’ αυτό είναι καλό να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Απόφυγε διαφωνίες με συνεργάτες και λανθασμένες επιλογές κάθε είδους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για αυτά που σε στεναχωρούν και σε κρατούν σε απόσταση από εκείνον. Αν όντως του δώσεις να καταλάβει τα παράπονα σου, τότε το κλίμα μεταξύ σας θα βελτιωθεί κατά πολύ και εσύ θα είσαι πιο ήσυχη. Το Σαββατοκύριακο δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κάνατε μια μικρή απόδραση, για να αναθερμάνετε τον έρωτα σας. Και εσύ που θέλεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου χαρίσει τόσες πολλές κατακτήσεις, που δεν θα ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις για σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Ο Άρης από την Παρθένο αυξάνει την επικοινωνία σου και θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να ξεκολλήσεις κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατούν πίσω σε σχέδια που θέλεις να προωθήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις μπορούν να γίνουν σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά όχι να επιτευχθούν αυτή τη χρονική στιγμή. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και χρειάζεται να δείξεις περισσότερη μεθοδικότητα στις κινήσεις σου και περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες των συνεργασιών σου. Εξυπηρέτησε τις βασικές σου ανάγκες και άφησε στο περιθώριο ό,τι μπορεί να μεταβάλει το πρόγραμμα σου. Μικρή βελτίωση θα παρατηρηθεί στα οικονομικά σου και γενικότερα θα σου δοθεί η πίστωση που χρειάζεσαι ή μια μικρή χάρη, που έχεις πρόσφατα ζητήσει από τους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνεις ή εξαρτάσαι κατά πολύ. Συναισθηματικά, θα υπάρχει ένταση και εναλλαγή διάθεσης, αλλά στο χέρι σου έγκειται η επιτυχία του προσδοκώμενου αποτελέσματος.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις να συνυπάρξεις ειρηνικά με τον σύντροφό σου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν χαμηλώσεις τους τόνους στην μεταξύ σας επαφή. Ο Άρης από την Παρθένο σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές, που θα φέρουν ένα νέο τόνο στη σχέση σου, ώστε να βγεις από τη ρουτίνα που βιώνεις αυτή την στιγμή. Και αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένη, μην παραιτείσαι τώρα από την αναζήτηση, αλλά βγες έξω περισσότερο, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το άτομο που έχεις ονειρευτεί.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και εσύ συνεχίζεις σε γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που την προηγούμενη περίοδο ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα, αλλά μην τις αποδεχτείς ακόμη, γιατί πρέπει κάποια πράγματα να ωριμάσουν πρώτα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Στα μέσα της εβδομάδας, απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, γιατί η Σελήνη από τον Καρκίνο και η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει με τον Ήλιο, θα σε παραπλανήσει σε ψευδείς υπολογισμούς.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρίσκεσαι στην καρδιά ενός περίεργου μήνα και διευκολύνεσαι τις επόμενες μέρες να πετύχεις στόχους ή να φτάσεις σε προορισμούς που έχεις από καιρό ορίσει. Διαχειρίσου έξυπνα τα οικονομικά και τα πρακτικά σου θέματα και κέρδισε τον χαμένο χρόνο από ευκαιρίες ή ευκολίες που θα υπάρξουν. Διάφορες προβληματικές καταστάσεις παρουσιάζουν βελτίωση και εσύ να μπορέσεις να είσαι πιο κοντά στους στόχους σου. Τα εξωτερικά γεγονότα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι λίγος. Συναισθηματικά θα υπάρχει πρόκληση, το ενδιαφέρον σου ξαφνικά θα ενταθεί, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο πως θα αποδειχθεί τόσο ικανοποιητικό, όσο το υπολόγιζες εξαρχής.

Αισθηματικές
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η Σελήνη στο ζώδιό σου από την Πέμπτη μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, σου φωνάζει ότι τώρα πρέπει να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, ώστε να περνάς καλύτερα κι εσύ, αλλά και ο σύντροφός σου. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που θα σε ενθουσιάσει, μπορείς να εξομολογηθείς τα βαθύτερα σου συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει τελευταία, αφού υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και μπορείς αυτή την εβδομάδα να κάνεις και τις αλλαγές που έχεις κατά νου εδώ και καιρό. Μην τρομάζεις με κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, λόγω της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή από το ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Σκορπιού, γιατί δεν είναι τόσο αξεπέραστα όσο φαίνονται εξαρχής. Αν φανείς συνετή και τυπική στην διευθέτηση των αρμοδιοτήτων σου, τότε θα αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες, αλλά και θα εκτιμηθείς αναλόγως από τους ανωτέρους σου για την εργατικότητα σου. Οικονομικά, μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά, αν διεκδικήσεις με έξυπνο τρόπο την αύξηση που δικαιούσαι καιρό τώρα.ΛΕΩΝ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό συμβάλλει στο να αναπτύξεις νέες απόψεις για τον εαυτό σου, τις σχέσεις σου και τη ζωή σου την ίδια. Χωρίς να παραμελείς τα οικονομικά σου προβλήματα, που δεν είναι λίγα, ασχολήσου από εδώ και πέρα με τον εαυτό σου, τα προσωπικά σου και οτιδήποτε κάνεις δημιουργικά αυτή την εποχή. Κινήσου λίγο περισσότερο και εκφράσου πιο έντονα, προκειμένου εκείνοι που σε αφορούν να σε αξιολογήσουν σωστά. Οι καθυστερήσεις δε θα λείψουν, αλλά θα παρατηρηθεί ένας σταδιακός ανεφοδιασμός για όλες τις απώλειες που έχεις υποστεί μέχρι τώρα. Θα περάσεις ευχάριστα και στα αισθηματικά σου, χωρίς όμως αυτό να το παίρνεις ως σταθερό δεδομένο προς το παρόν.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο να εκμεταλλευτείς την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, για να βάλεις νέες, πιο γερές βάσεις στη σχέση σου, αλλά και να πείσεις τον σύντροφό σου να σου κάνει όλα τα χατίρια. Αν ακόμη είσαι μόνη, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς, να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλά και καλά πράγματα στο μέλλον.

Επαγγελματικές
Ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα και αναβολές θα υποχωρήσουν και εσύ θα νιώσεις λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες. Νέοι, ιδιαίτερα συναρπαστικοί ορίζοντες ανοίγονται τώρα μπροστά σου, αλλά για να τους κατακτήσεις χρειάζεται κόπος. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε, ωστόσο να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί όλο και κάποιο έξτρα εισόδημα μπορείς να κερδίσεις από την ενασχόληση σου με κάτι, που μέχρι τώρα το αντιμετώπιζες ως χόμπι.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης στο ζώδιό σου εξακολουθεί να ανανεώνει τη διάθεση και τις δραστηριότητές σου και αυτήν την εβδομάδα. Παρά το γενικότερο δύσκολο κλίμα που θα υπάρξει, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό, διαφαίνεται περισσότερη τύχη στα επαγγελματικά σου ενώ οι συμπτώσεις στην επικοινωνία δίνουν διεξόδους αλλά και ενίσχυση των θέσεών σου. Συνέχισε να οργανώνεις προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου και μη βιάζεσαι να κοινοποιείς τα σχέδιά σου σε τρίτους. Η εβδομάδα αυτή κλείνει πιο ικανοποιητικά από όσο είχες υπολογίσει, αρκεί να αποφύγεις αντιθέσεις ή ρήξεις με παράγοντες της δουλειάς ή της ζωής σου, που δεν μπορούν να αγνοηθούν ακόμα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου, ίσως παραμελήσεις λίγο τον σύντροφό σου και έρθεις αντιμέτωπη με παράπονα και γκρίνιες. Για να τις αποφύγεις, πέρασε χρόνο μαζί του και μην προσπαθήσεις να συνδυάσεις επάγγελμα και οικογένεια για ακόμη μία φορά, γιατί θα αποτύχεις παταγωδώς. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη πάντως, σε ευνοεί αρκετά, οπότε τα καλύτερα είναι μπροστά σου. Και αν ακόμη είσαι μόνη, ίσως πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες που έχεις για το άλλο σου μισό και να γίνεις πιο συγκαταβατική και συνετή σε αυτά που αναζητάς. Έτσι, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις το κατάλληλο ταίρι.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και ίσως να σου ανατεθούν κι άλλες. Μην τις αρνηθείς, αλλά ούτε και να δημιουργήσεις πρόβλημα. Αναπροσάρμοσε το πρόγραμμα και το χρόνο σου στα νέα δεδομένα, σκύψε το κεφάλι και δούλεψε εντατικότερα, γιατί η επαγγελματική καταξίωση που προσδοκάς είναι πολύ κοντά σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα.ΖΥΓΟΣ
Προβλήματα κάθε είδους θα σε απασχολήσουν από το ξεκίνημα της εβδομάδας με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, αλλά το καλό των επόμενων ημερών είναι ότι γίνεται μια αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου και ενδεχομένως και στον αισθηματικό τομέα. Οι πλανήτες σε υποχρεώνουν να περάσεις στο επόμενο στάδιο αναθεωρήσεων, κυρίως σε συνεργασίες και σε σχέσεις. Τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές αλλαγές που γίνονται, δες τες με καλό μάτι και όχι απαισιόδοξα. Βρίσκεσαι σε να κομβικό σημείο μετάβασης και θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός, μέχρι να διαμορφωθεί ένα κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει καλά, αρκεί μερικές φορές να μπορείς να συγκρατείς τα νεύρα σου, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου. Το Σαββατοκύριακο είναι πλανητικά ιδανικό, για μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου, μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας, που επιβαρύνουν το κλίμα της σχέσης σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, που θα σου δώσει την ευτυχία, μην το βάζεις κάτω. Με τα άστρα να σε ευνοούν, τόλμησε να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου οι συμβιβαστικές λύσεις είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται, για να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σου με κάποιους από τους συναδέλφους σου, που εκτιμάς. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να προχωρήσεις σε συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα ή για αλλαγές που θέλεις να κάνεις και αφορούν στο αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά έχεις πολλές υποχρεώσεις και έξοδα. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττές αγορές.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας και εσύ πρέπει να αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου και να επαναπροσδιορίσεις τις τρέχουσες φιλοδοξίες σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στις αντιξοότητες, που θα σου παρουσιαστούν. Στο μεταξύ, μην αμελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, όσο και αν είναι ψυχαναγκαστικές, εκμεταλλεύσου ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση και ανταποκρίσου σε προτάσεις που κρύβουν ενδιαφέρον. Στα ερωτικά σου θα υπάρχει ένα κλίμα περιπέτειας, το οποίο θα σε εμπνεύσει και για αλλά πράγματα. Τέλος, φρόντισε για την καλή ψυχική σου κατάσταση.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται την παρουσία σου αν θέλεις να την βελτιώσεις. Με το να απέχεις και να ασχολείσαι συνεχώς με τη δουλειά σου, σε λίγο καιρό ο σύντροφος σου θα πάψει να είναι πλάι σου και να σε φροντίζει. Πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι για να τον πλησιάσεις και να έρθετε πιο κοντά, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Αν ακόμη παραμένεις μόνη, μην το βάζεις κάτω και μην απαισιοδοξείς. Μπορείς να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και η γνωριμία που περιμένεις, δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας καλά αρκεί να είσαι προσεχτική σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να κάνεις και να μην είσαι επιπόλαιη. Η καθημερινότητά σου θα είναι πολύ έντονη, με συναντήσεις, νέες συνεργασίες και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε κάποιο πρόγραμμα και νιώθεις καλύτερα, καθώς αρχίζουν να τακτοποιούνται διάφορες παλαιότερες υποχρεώσεις.Τοξότης
Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στη ζωή σου αυτές τις μέρες, καθώς οι πρωτοβουλίες τρίτων και η ροή των γεγονότων, ενισχύουν την αισθηματική και την κοινωνική σου δράση. Παρόλα αυτά, υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμεληθούν, αλλά και μερικά ακόμα εμπόδια, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, όσον αφορά τη διεκπεραίωση βασικών επαγγελματικών σου υποθέσεων. Τις μέρες αυτές θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα διευκολύνουν την εξέλιξή σου και μερικές άλλες, που θα σε απαλλάξουν οριστικά από άγχη και από απραγματοποίητες επιδιώξεις. Μεταξύ άλλων, έχε το νου σου να είσαι πιο προσεκτική στην οικονομική σου διαχείριση και μην αμελείς υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αισθηματικές
Είχες που είχες έντονο ερωτισμό, τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τη Σελήνη στους Διδύμους μέχρι την Πέμπτη να σε ευνοούν, στις ερωτικές σου στιγμές θα είσαι κυριολεκτικά... ηφαίστειο! Ζήσε την κάθε στιγμή με τον σύντροφό σου έτσι όπως τη θέλεις και ξέχνα καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Και αν η μοναξιά παραμένει ακόμη δίπλα σου, είναι σίγουρο ότι είναι στο χέρι σου να τη διώξεις μακριά και να βρεις το ταίρι που σου αξίζει!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα, που θα είναι ευχάριστα για εσένα. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να προκύψουν, γιατί θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις. Μπορείς επίσης να προχωρήσεις σε συζητήσεις και καινούργια ξεκινήματα, αλλά κατόπιν ώριμης και λογικής σκέψης. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, ειδικότερα στα μέσα της εβδομάδας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή σου φέρνει νέους πειρασμούς αλλά και περιορισμούς, ενώ το διάστημα αυτό αποτελεί την αρχή μιας νέας, μεταβατικής φάσης, αργής αλλά θετικής, τόσο στα προσωπικά σου όσο και στη σχέση σου με το περιβάλλον. Είναι σημαντικό να ανασυγκροτηθείς, να γίνεις πιο δραστήρια αλλά και να αποφύγεις λάθη που αποδείχτηκαν ολέθρια στο παρελθόν. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι να μη συνδέεις τα αισθηματικά με την εργασία σου, αφήνοντας τις προσωπικές σου απογοητεύσεις να σε αδρανοποιούν, με αποτέλεσμα να περιορίζεις τις επιδόσεις σου. Κάνε την υπέρβαση και προσπάθησε να κινηθείς, να εκφραστείς και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής και της πραγματικότητας.

Αισθηματικές
Η σχέση σου περνάει αρκετά «σκαμπανεβάσματα». Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση, φρόντισε να κινηθείς με πιο ήρεμο και όμορφο τρόπο απέναντι στον σύντροφό σου και να περάσεις τα ζητούμενα σου “πλαγίως”. Κι αν είσαι ακόμη μόνη, άλλαξε άμεσα την τακτική σου και αναζήτησε άλλους τρόπους, για να ομορφύνεις τη ζωή σου. Να θυμάσαι ότι έχεις την βοήθεια των φίλων και της οικογένειάς σου, για να διασκεδάζεις και να περνάς ευχάριστα τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις τόσο καιρό. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους σε ό,τι χρειαστείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία, γιατί θα πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και πρέπει να λυθούν άμεσα. Όσο κι αν η καταναλωτική σου μανία σε φλερτάρει, μην ενδώσεις!ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, στιγματίζεται από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός που σου δημιουργεί αρκετές αμφιβολίες για όλα όσα σκέφτεσαι να κάνεις. Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου θα είναι αισθητές, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκαλυφτούν οι πιο κρυφές σου σκέψεις με άκομψο τρόπο. Επίσης, τα περιθώρια στα οικονομικά σου παραμένουν στενά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Μια καλύτερη εποχή έρχεται για εσένα, αργά αλλά σταθερά. Επειδή, όμως, είσαι άνθρωπος πρακτικός και επειδή νέες αλλαγές ανέτρεψαν τα προγράμματά σου μέχρι τώρα, φρόντισε να είσαι προνοητική μέχρι το τέλος του μήνα, όσον αφορά στα οικονομικά σου και απόφυγε νέες πρωτοβουλίες, που θα δυσκόλευαν τα πράγματα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά για να γίνει ακόμη καλύτερη, χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Άλλωστε, αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Και αν ακόμη έχεις τη μοναξιά αγκαλιά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Τοξότη, μπορείς άμεσα να την αντικαταστήσεις με το άτομο που ονειρεύεσαι εδώ και πολύ καιρό.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Θα έχεις την δυνατότητα να διορθώσεις καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως φρόντισε να τις κάνεις με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα από τον προϋπολογισμό σου.ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό από τη Δευτέρα και σε επηρεάζει άμεσα. Είναι σημαντικό να θέσεις προτεραιότητες. Οι πληροφορίες που θα έχεις για την εξέλιξη των συμφερόντων σου χρειάζονται καλό κοσκίνισμα πριν οδηγηθείς σε αποφάσεις, γιατί οι πιθανότητες να κάνεις λάθη είναι μεγάλες! Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις εντυπώσεις που σου δίνουν άνθρωποι και περιστατικά έως την ουσία της αλήθειας που περιέχουν. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά να ανεφοδιαστείς ψυχολογικά ή να βοηθηθείς από τρίτους.

Αισθηματικές
Οι πλανήτες συνωμοτούν για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και σου στρώνουν «χαλί» για να κάνεις όλα αυτά που ήθελες τόσο καιρό. Μίλα ελεύθερα με τον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που ο ελεύθερος σου χρόνος θα είναι περισσότερος, μπορείς να περάσεις υπέροχα σε ένα κοντινό ταξίδι που θα πάτε. Και αν είσαι ακόμα στην αναζήτηση, να ξέρεις πως έχεις όλα τα φόντα να γοητεύσεις το άτομο που ποθείς, αρκεί να το τολμήσεις.

Επαγγελματικές
Καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές στη δουλειά σου θα παρουσιαστουν αυτές τις μέρες και θα σε βγάλουν έξω από τα νερά σου. Οι προοπτικές που έχεις είναι καλές και πραγματικά αξιόλογες, όμως θα ήταν φρόνιμο να μην κάνεις αλλαγές αυτό το διάστημα, αλλά να ασχοληθείς με ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν αλλά και με υποχρεώσεις σου που έχεις αμελήσει. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσες υποχρεώσεις έχεις αφήσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα, μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10