Site icon TLIFE

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οι καλύτερες ιδέες για να στολίσεις το καλοκαιρινό σου τραπέζι!

Ναι, το καλοκαιράκι προσφέρεται για food party με καλούς φίλους, ποτάκια, μπαλκόνι ή κήπο ή ακόμα και παρέα με το κλιματιστικό! Και αν στρώσεις όμορφα το τραπέζι σου τότε τα μπράβο θα είναι πολλά και η διάθεση ανεβασμένη! Δες τις ιδέες μας!


Αν ο χώρος σου κινείται μονοχρωματικά προς λευκό και μπεζ τότε πόνταρε στις floral τραβέρσες για το τραπέζι σου, εμπριμέ μαξιλάρια και λουλούδια στα βάζα. Δεν χρειάζονται πολυτέλειες στα σερβίτσια. Το απλό είναι και καλό!


Για τους πιο εναλλακτικούς που μπορεί στο χώρο τους να έχουν ένα τραπεζάκι με διαφορετικές καρέκλες μαξιλάρια patchwork, τραπεζομάντιλο επίσης patchwork, ένα καθημερινό σερβίτσιο και δυο γλαστράκια στο τραπέζι συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για μια νεανική παρέα.


Αν αγαπάς την εξοχή ή το πάρτι είναι σε εξοχικό τότε προτίμησε υφάσματα με σχέδια από άνθη, φυτά και ζώα της εξοχής και διακόσμησε το τραπέζι σου με πράσινα κομμάτια, ξύλινα και κανάτες σε έντονα χρώματα.


Αν αγαπάς το νεοϋορκέζικο στιλ με ολίγον από… ρουστίκ τότε κάπως έτσι πρέπει να δείχνει το τραπέζι σου!


Για μια λιτή αλλά χαρούμενη διακόσμηση, ειδικά αν είναι για brunch, τα φρέσκα πολύχρωμα λουλούδια είναι must καθώς και το πολύχρωμο σερβίτσιο.


Για ένα… κατανυκτικό τραπέζι μοναστηριακού τύπου (που είναι τόσο trendy!) χρειάζεσαι απλώς το κατάλληλο τραπέζι με πάγκους, το χειροποίητο τραπεζομάντηλο της γιαγιάς και… κλαδιά. Καθόλου χρώμα (εκτός από τα φρούτα και το φαγητό) και απόλυτη γαλήνη!


Το πιο χαρούμενο τραπέζι είναι αυτό! Και είναι βολικό γιατί αν έχεις χάσει τις μισές πετσέτες από ένα σετ τραπεζομάντηλου αυτός ο στολισμός είναι mix and match, με πολλά λουλουδάκια, σερβίτσια αγγλικού τύπου και γενικά μπορείς να φωνάξεις και την Αλικη από τη Χώρα των Θαυμάτων για ένα τσάι!


Άλλη μία χαρούμενη ιδέα είναι και αυτή, ειδικά εάν έχεις παλιά έπιπλα. Τα floral σχέδια αλλά και τα αληθινά λουλούδια αναδεικνύουν το ξύλο χωρίς άλλες περιττές διακοσμήσεις.

© 2024 tlife.gr