Μαρία Κίτσου: Απαντά για πρώτη φορά, μετά το χαμό που έγινε στα Κορφιάτικα Βραβεία με την απουσία της! Βίντεο

Χαμός έγινε προχθές στην απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Όλα ξεκίνησαν  όταν έγινε η απονομή του βραβείου στην Μαρία Κίτσου και η ηθοποιός δεν ήταν εκεί για να το παραλάβει. Εκείνη  τη στιγμή ο διοργανωτής των βραβείων Δημήτρης Μουζακίτης, ανακοίνωσε ότι θα πάρει το βραβείο από την Μαρία Κίτσου και θα το δώσει κάπου αλλού. Τότε ήταν που δημιουργήθηκε αναστάτωσε και παρενέβη ο Σπύρος Μπιμπίλας λέγοντας πως αυτό δεν πρέπει να συμβεί και έτσι το βραβείο “Ζωή Λάσκαρη” παρέμεινε στην Μαρία Κίτσου και το παρέλαβε ο σκηνοθέτης Μάνος Καρατζογιάννης. (Διάβασε εδώ όσα είπε ο κ. Μουζακίτης για το περιστατικό)

Μετά το περιστατικό έφυγε από την εκδήλωση ενοχλημένος ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έτσι θέλησε να συμπαρασταθεί στην συνάδελφό του Μαρία Κίτσου. Διάβασε εδώ όσα έγιναν

Σήμερα η Μαρία Κίτσου συνάντησε τον Αρτ στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κουκου” και μίλησε με χιούμορ για το λόγο που δεν μπόρεσε να βρεθεί στα Κορφιάτικα Βραβεία. Η ηθοποιός εξήγησε πώς είχε έκτακτο νυχτερινό γύρισμα ενώ ευχαρίστησε και τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τον Σπύρο Μπιμπίλα για τη στάση τους.

Πώς νιώθεις για το βραβείο; “Πολύ καλά νιώθω ευχαριστώ τον Κρατερό για όσα είπε προχθές. Δεν το παρέλαβα ακόμα το έχει ο Μάνος Καρατζογιάννης ο σκηνοθέτης μου” είπε η Μαρία Κίτσου στην κάμερα της εκπομπής

Μετά εξήγησε τον λόγο που δεν μπόρεσε να είναι στη βραδιά της βράβευσής της! “Είναι απλό. Έλειπα γιατί είχα γυρίσματα. Είχα πει ότι θα πάω αλλά έτυχε ένα έκτακτο βραδινό γύρισμα και δεν τα κατάφερα. Τον Βασίλη Μπισμπίκη τον αγαπώ πάρα πολύ παρά τα όσα μου κάνει στις Άγριες Μέλισσες. Τον ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση”

Δες το βίντεο με όσα είπε η Μαρία Κίτσου

Read More

And More