Το ελιξήριο της ζωής ψάχνει ο Καβαλιέρε!

Το ελιξήριο της ζωής ψάχνει ο Καβαλιέρε! | tlife.gr

Ο μεγαλύτερος μέτοχος της ιταλικής εταιρείας Molmed, που παράγει φάρμακα για να καταπολεμήσει τον καρκίνο, είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Φαίνεται πως ο Καβαλιέρε ψάχνει το ελιξήριο της ζωής και γι’ αυτόν το λόγο χρηματοδοτεί τη φαρμακευτηκή εταιρεία που μελετά δυο νέα αντικαρκινικά φάρμακα, τα οποία βρίσκονανται σε προχωρημένο πειραματικό στάδιο. Ο Σίλβιο, εξάλλου, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θέλει να ζήσει πολλά πολλά χρόνια. Ο ίδιος έχει δώσει και μεγάλες χορηγίες στον επιστήμονα και πρώην ιερέα Ντον Λουίτζι Βέρτζε που κάνει έρευνες για την επέκταση της ζωής μέχρι τα 120 χρόνια!

Σύμφωνα με την Espresso, όλα ξεκίνησαν πριν από δέκα χρόνια όταν ο Μπερλουσκόνι έκανε εγχείριση για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του προστάτη και από τότε έπαθε εμμονή με τη συγκεκριμένη ασθένεια!

Σήμερα, είναι μέτοχος κατά 24% στην φαρμακευτική εταιρεία και έχει βάλει ως σύμβουλο στο διοικητικό συμβούλιο τον γιο του Λουίντζι. Παράλληλα, έχει συμβάλλει με δωρεές στην προώθηση του προγράμματος «Quo Vadis» που έχει ξεκινήσει ο πρώην ιερέας και νυν ερευνητής στο νοσοκομείο Σαν Ρ%αφαέλ.

READ more