Μουρουνέλαιο Möller’s: Το μυστικό για να ενισχύσεις τον οργανισμό σου και να είσαι υγιής

Μουρουνέλαιο Möller’s: Το μυστικό για να ενισχύσεις τον οργανισμό σου και να είσαι υγιής | tlife.gr

Το μουρουνέλαιο δεν πρόκειται για κάτι νέο, ούτε για μια μόδα που ήρθε για να φύγει. Τα οφέλη του είναι σημαντικά, ενώ οι θρεπτικές του ιδιότητες πολύτιμες. Μπορούμε λοιπόν, να πούμε ότι το μουρουνέλαιο έρχεται δριμύτερο και παίρνει τη θέση που του αξίζει στις καθημερινές μας συνήθειες, μέσα από ένα μπουκάλι Möller’s, ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας.

Στην σημερινή εποχή οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, μας στρέφουν όλο και περισσότερο σε έτοιμα γεύματα τα οποία στερούνται πολλά από τα θρεπτικά συστατικά, τα οποία είναι απαραίτητα για μια υγιή ανάπτυξή. Επιπλέον, τα λιπαρά ψάρια όλο και “απουσιάζουν” από τη διατροφή μας, με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουμε σημαντικές βιταμίνες και τα πολύτιμα λιπαρά οξέα που χρειαζόμαστε. Μέσα σε ένα μπουκάλι Möller’s όμως, θα βρεις πλειάδα βιταμινών και πολλές ιδιότητες που θα ωφελήσουν τον οργανισμό σου.

Γιατί αξίζει να βάλεις το Möller’s στη ζωή σου
Το αυθεντικό Νορβηγικό μουρουνέλαιο MOLLER’S περιέχει ωφέλιμα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και την πολύτιμη Βιταμίνη D3, ευεργετώντας την καρδιά, τα οστά, το μυαλό, το μυϊκό σύστημα, το ανοσοποιητικό, το δέρμα, τα μάτια και την όραση.

Επιπλέον, είναι το μυστικό για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι όμορφη και λαμπερή. Το Möller’s θα ενισχύσει την όψη και την υφή της επιδερμίδας, με τις “μαγικές” ιδιότητες που προσφέρει στον οργανισμό και στο δέρμα.

Εμπιστεύσου το για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος
Δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά του χειμώνα, είναι το κρυολόγημα και η γρίπη. Ο καλύτερος τρόπος να αντισταθούμε, να τα αντιμετωπίσουμε, και να αποφύγουμε άλλες πολύ σοβαρότερες ασθένειες από το υπόλοιπο πλήθος και τους κλειστούς χώρους, είναι να διατηρούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε άριστη κατάσταση. Προς το σκοπό αυτό, δεν υπάρχει καλύτερο φυσικό συμπλήρωμα από το μουρουνέλαιο Möller’s, το οποίο ενισχύει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος, των αρθρώσεων, ολόκληρου του οργανισμού και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Διατίθεται σε καθαρό, υγρό μουρουνέλαιο (σε 3 γεύσεις) και σε μείγμα μουρουνέλαιου – ιχθυέλαιου σε κάψουλες.

Ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους
Όσον αφορά στα δύσκολα μικρά παιδιά που δεν θέλουν να πάρουν το τόσο ωφέλιμο μουρουνέλαιό τους, η καλύτερη εναλλακτική λύση είναι τα ζελεδάκια-ψαράκια Möller’s που λατρεύουν ακόμα και τα πιο δύστροπα παιδιά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…
Με 163 χρόνια εμπειρίας (από το 1854) κανείς δεν ξέρει καλύτερα το μουρουνέλαιο και το ιχθυέλαιο από τη Möller’s. Για να μάθετε περισσότερα για την ποιότητα και τις προδιαγραφές καθαρότητας Möller’s (πολύ αυστηρότερες από εκείνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ζητήστε να σας αποσταλεί το σχετικό φυλλάδιο από τον εισαγωγέα ή κάντε κλικ στο http://www.mollers.gr

READ more