Δεν ξέραμε πως η Jenna Dewan Tatum είχε πανάδες στην εγκυμοσύνη αλλά μας λέει πώς τις αντιμετώπισε!

Δεν ξέραμε πως η Jenna Dewan Tatum είχε πανάδες στην εγκυμοσύνη αλλά μας λέει πώς τις αντιμετώπισε! | tlife.gr

Το μέλασμα, γνωστότερο και ως πανάδες, είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουν πολλές εγκυμονούσες. Μια από αυτές ήταν και η Jenna Dewan Tatum η οποία, κατάφερε να το αφήσει στο παρελθόν μετά από τρία χρόνια περίπου. Πώς; Η ηθοποιός ανέβασε ένα post στην οποία φαίνεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έγραψε το κείμενο που θα δεις παρακάτω…


«Λοιπόν, αυτή είναι μια Selfie χωρίς κανέναν λόγο! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι σχεδόν σοκαρισμένη που μπορώ επιτέλους να ανεβάζω φωτογραφία μου χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς κανένα φίλτρο! Όσοι έχουν μέλασμα ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να απαλλαγείς από αυτό γι’αυτό και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Simon Ourian και το Coolaser!», έγραψε η ίδια.

Το Coolaser είναι μια θεραπεία- μηχάνημα που αντιμετωπίζει λεπτές γραμμές, ρυτίδες και φωτίζει το χρώμα της επιδερμίδας και παρά το γεγονός ότι κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά, το κόστος του είναι πολύ μεγάλο αφού κυμαίνεται από 4.900 μέχρι και 7.900 όπως μπορείς να δεις και σε σχετικό post στο instagram.


Είσαι έγκυος ή έχεις μόλις γεννήσει; Ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης μας λέει πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που σε απασχολούν κατά την διάρκεια και μετά!

READ more