Bun cuff! Το αξεσουάρ που θα απογειώσει το χτένισμά σου! (Γιατί το απλό bun είναι ξεπερασμένο)!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν το bun ή αλλιώς top knot θα είναι το πιο πρακτικό-εύκολο-stylish-που-αγαπάμε χτένισμα. Όμως, υπάρχουν φορές που ακόμη και οι μεγάλες μας αγάπες περνάνε περίοδο ρουτίνας και θέλουν κάτι για να αναβαθμιστούν και να πάνε στο επόμενο level.

Επειδή εδώ δεν είμαστε η στήλη των σχέσεων αλλά του beauty ας μείνουμε στη σχέση μας με τα μαλλιά μας και πιο συγκεκριμένα, στη σχέση μας με το bun. Η τελευταία τάση που παίζει τώρα στο εξωτερικό είναι τα bun cuffs, ειδικά- υπερτέλεια hair accessories που φοριούνται στον κότσο σου και του δίνουν αμέσως πόντους στιλ.

Δες παρακάτω και θα το διαπιστώσεις και η ίδια…

Μάλιστα, από το περασμένο καλοκαίρι μπήκε στο παιχνίδι των bun cuff και η Jen Atkin, πολύ διάσημη hair stylist που κάνει τα μαλλιά των Kardashian και πολλών, πολλών ακόμη και η οποία σχεδίασε τα δικά της ειδικά αξεσουάρ για bun…


Στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα hair accessories δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη ευρέως, όμως η τάση είναι τέλεια, θέλουμε πάντα να την υιοθετούμε πριν απ’ όλες οπότε σκεφτήκαμε να κάνουμε αυτό!

Για να δεις πώς θα φορέσεις bun cuff χωρίς καν να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ στο Berenata’s World και δες βήμα- βήμα τι σκεφτήκαμε!

Read More

And More