Hair contouring! Η μεγαλύτερη τάση στο χρώμα μαλλιών το 2017!

Υπάρχουν μυστικά ομορφιάς που σου αποκαλύπτονται και ενώ θέλεις να μοιραστείς πρέπει να κρατήσεις την εχεμύθειά σου μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα! Και αυτή η ώρα έφτασε!

Πριν καναδυό μήνες ήμουν στην Βαρκελώνη για το παγκόσμιο press event της Wella Professionals. Το συγκεκριμένο event γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό οι δημοσιογράφοι ομορφιάς ανά τον κόσμο να μάθουν πρώτοι τα beauty νέα και τα επόμενα trends στα μαλλιά από τους top experts και colorists. Και όταν οι experts της Wella μοιράζονται μαζί σου ένα νέο, ξέρεις πως αυτό το νέο θα είναι huge για τον πολύ απλό λόγο ότι η Wella είναι leader των hair trends!

Σε αυτό το press event, λοιπόν, ο Josh Wood, official hair colorist της Wella Professionals που είναι και υπεύθυνος για μερικά από τα τελειότερα χρώματα μαλλιών που βλέπεις στα catwalks και που σε συνεργασία με τους σχεδιαστές βγάζει τα επόμενα trends, μας αποκάλυψε ότι το hair contouring είναι το next big thing στα μαλλιά! Το hair… whaaat?

To 2015 μας συστήθηκε πρώτη φορά το make up contouring από την Kim Kardashian και τον προσωπικό της make up artist, Mario Dedivanovic. Μέσα στο 2016 το trend είχε καθιερωθεί και οι γυναίκες έβαζαν ανοιχτή και σκούρα πούδρα σε στρατηγικά σημεία στο πρόσωπό τους για να το φωτίσουν.
Το 2017 η τάση περνάει από το μακιγιάζ μας στα μαλλιά μας και γίνεται το no 1 trend σε ό,τι έχει να κάνει με το χρώμα μας!
Το Contouring είναι μία τεχνική χρώματος που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουν οι colorists για να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε γυναίκας. Με έμπνευση από την τρέχουσα τάση στο μακιγιάζ, η Wella Professionals με την εμπειρία χρόνων στις υπηρεσίες χρώματος, φέρνει την τάση αυτή και στο χρώμα των μαλλιών. Εξατομικευμένο για κάθε γυναίκα, το Hair Contouring βασίζεται στις μελετημένες τοποθετήσεις χρώματος, ούτως ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση του φωτός και της σκιάς. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε σχήμα προσώπου καθορίζεται και επαναπεριγράφεται, αναδεικνύοντας τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας, το χρώμα των ματιών και τονίζοντας τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου, επιτυγχάνοντας μοναδικά, εξατομικευμένα αποτελέσματα.
Η προσέγγιση της Wella Professionals στο Hair Contouring δεν περιορίζεται στην εφαρμογή χρώματος και φωτοσκιάσεων για να αλλάξει το σχήμα του προσώπου κάθε γυναίκα. Όπως μας εξήγησε ο Josh Wood, Global Creative Director for Color, “Αυτή η έξυπνη τεχνική προσθέτει διαφορετικούς τόνους και βάθος ακριβώς στα σωστά σημεία. Το σχήμα του προσώπου σας αναδιαμορφώνεται και ο τόνος της επιδερμίδας βελτιώνεται, τα δυνατά σας σημεία ενισχύονται και οι ατέλειές σας καλύπτονται”.
Με λίγα λόγια: ποτέ άλλοτε ένα χρώμα μαλλιών δεν αναδείκνυε τόσο τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου!

Individuality+ Hair Contouring= το next big thing στα μαλλιά!

Όπως σου έχω πει πολλές φορές μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη, η μεγαλύτερη τάση στην μόδα και την ομορφιά δεν είναι άλλη από τη μοναδικότητα! Σχεδιαστές, make up artists, hair colorists και stylists επιστρατεύονται για να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά και τα δυνατά όπλα της κάθε γυναίκας ξεχωριστά. Στο πλαίσιο αυτό, καμία άλλη τεχνική από το hair contouring δεν θα σε κάνει να δείξεις πιο όμορφη, πιο… εσύ! “Οι άνθρωποι θέλουν να εκφράσουν τον προσωπικό τους χαρακτήρα αντί να δημιουργούν ένα άχρωμο και τυποποιημένο λουκ ομορφιάς”, επισημαίνει πολλές φορές στο παγκόσμιο press event ο Josh Wood και πράγματι, το hair contouring είναι το trend που ήρθε στην ζωή μας την πιο κατάλληλη στιγμή!

Οι ΝΕΕΣ υπηρεσίες Hair Contouring της Wella Professionals χρησιμοποιούν τις μεταμορφωτικές δυνατότητες των χρωμάτων σε μια τεχνική νέας γενιάς που αναδεικνύει το σχήμα του προσώπου κάθε γυναίκας.
Λαμβάνοντας υπόψη τη μοναδική δομή του προσώπου, την απόχρωση της επιδερμίδας, το χρώμα ματιών και τη φάση ζωής στην οποία βρίσκεται η κάθε γυναίκα, οι δεξιοτέχνες επαγγελματίες colorists της Wella Professionals αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας με την καλλιτεχνική και εξατομικευμένη εφαρμογή χρώματος στα μαλλιά. Αυτή η εξειδικευμένη τεχνική παίζει με το φως και τη σκιά, σαν ένα ζωντανό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών, για να τονίσει και να αναδείξει τα αγαπημένα της χαρακτηριστικά. Το καλύτερο part; Φωτίζεσαι και είσαι όμορφη ακόμη και χωρίς μακιγιάζ! Γιατί το μακιγιάζ έχει μεταφερθεί στα μαλλιά σου και είναι μόνιμο!

Επένδυσε στα… μπεζ!

H Νέα Σειρά ‘Le Beige’ – έξι ειδικά σχεδιασμένες σκιές που περιλαμβάνουν έναν μοναδικό συνδυασμό θερμών και ψυχρών αποχρώσεων για να αναδεικνύουν ιδανικά κάθε τύπο επιδερμίδας και να υποστηρίζουν απόλυτα το Hair Contouring.
Με έμπνευση από την έρημο- ψηφιοποιήθηκε και μεταφράστηκε σε τεχνολογία και ύλη, δημιουργώντας τη νέα Le Beige Collection. Σε αυτή την collection των ψυχρών μπεζ αποχρώσεων, χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικές χρωστικές σε περίπλοκους συνδυασμούς, ώστε να προκύψει ένα μοντέρνο look με την ενοποίηση ψυχρών και ζεστών τόνων. Έτσι, προέκυψαν αποχρώσεις που δίνουν στην Koleston Perfect αλλά και στο Color Touch ένα μοντέρνο χρωματικό αποτέλεσμα – ένας κυρίαρχος ψυχρός τόνος συνυπάρχει με μία διακριτική καφέ πινελιά, δημιουργώντας αυτή την εντυπωσιακή collection.

Τώρα που ξέρεις ποιο είναι το big thing στο χρώμα των μαλλιών μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου και να είσαι από τις πρώτες που θα υιοθετήσουν το μεγαλύτερο hair color trend του 2017! Τι λες;

Read More

And More