Η Taylor Swift έβγαλε τις βλεφαρίδες της στη μέση της συναυλίας!

Η Taylor Swift έβγαλε τις βλεφαρίδες της στη μέση της συναυλίας! | tlife.gr

Η Taylor Swift ξέρει να δίνει show! Αυτό έκανε και στην τελευταία της συναυλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας της κι ενώ εκείνη τραγουδούσε το «Don’t Blame Me» άρχισε να πέφτει βροχή. Η αντανακλαστική αντίδραση της Taylor Swift φυσικά και δεν ήταν να σταματήσει να τραγουδάει. Αντίθετα, όταν η βροχή άρχισε να δημιουργεί πρόβλημα στην εμφάνισή της εκείνη χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, έβγαλε τις ψεύτικες βλεφαρίδες της. Και το έκανε με τόσο φυσικό τρόπο, σαν να έχει επιστρέψει μόλις από έξοδο και να είναι μόνη της στο μπάνιο. Φυσικά και το σκηνικό απαθανατίστηκε και ανέβηκε στο twitter διαφόρων fan της που ήταν εκεί.

Πάτησε play παρακάτω για να δεις την σκηνή!

Φυσικά, οι αντιδράσεις και τα comments ήταν πολλά! Ένας από τους fan της έγραψε «φαντάσου να πιάσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες της Taylor Swift!», ενώ ένας άλλος είπε «Η Taylor Swift τράβηξε την ψεύτικες βλεφαρίδες της κι έπειτα τραγούδησε στον πιο ψηλό τόνο. Και αν αυτό δεν αποδεικνύει το ταλέντο της, τότε… τι;».

Στο δικό της λογαριασμό στο instagram η Taylor Swift ανέβασε την παρακάτω φωτό κι έγραψε: «Σήμερα η συναυλία έγινε με βροχή! Περάσαμε συγκλονιστικά μαζί σας! Έβρεχε στο 90% της διάρκειας του show και όλοι μαζί χοροπηδούσαμε κάτω από την καταιγίδα! Ήταν ονειρεμένα! Σας αγαπώ!».

https://www.instagram.com/p/Bprpg7eFVnE/

 

 

READ more