Πριν κόψεις τα μαλλιά σου δες τα looks που προτείνουν οι celebrity hairstylist

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να ανανεώσεις το κούρεμα σου. Είναι και επίσημα φθινόπωρο άλλωστε και δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις μέχρι τις γιορτές. Οι ειδικοί επιμένουν πως είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή. Τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα από τις διακοπές και χρειάζεται να τα περιποιηθείς ενώ λίγο πριν έρθει ο χειμώνας επιβάλλεται να αποκτήσεις ένα τέλειο νέο look. 

Είτε είσαι έτοιμη για μια μεγάλη και δραματική αλλαγή είτε απλά θέλεις να χαρίσεις μια νέα φόρμα στα μαλλιά σου χωρίς να θυσιάσεις το μήκος, οι celebrity hairstylists έχουν τις καλύτερες προτάσεις. Οι αγαπημένες σου celebrities και influencers έχουν ήδη τολμήσει. Εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. Πριν κλείσεις το ραντεβού με τον κομμωτή σου λοιπόν δες τις μεγαλύτερες τάσεις. 

Ανάλαφρες αφέλειες: Οι hairstylists τις ονομάζουν “Audrey” αλλά και “Gossip Girl” για ευνόητους λόγους. Φτάνουν λίγο κάτω από τα φρύδια, έχουν διακριτικές ασυμμετρίες και μπορείς να τις κάνεις εύκολα και φράντζα. Δείχνουν τέλειες σε όλα τα μήκη μαλλιών και χαρίζουν ένα απίθανο twist σε αλογοουρά ή bun.

@chrisweberhair

Mini Bangs: Επανήλθαν δυναμικά με τις Bella Hadid και Dua Lipa να τις υιοθετούν από το καλοκαίρι κιόλας. Είναι εξεζητημένες, μοντέρνες και ιδανικές αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε bob ή lob. Προσοχή, αν τις επιλέξεις θα πρέπει να περιποιείσαι πολύ τα φρύδια σου. 

@yukistylist

90’s vibe: Με μούσα την Cindy Crawford  το συγκεκριμένο κούρεμα χαρίζει έξτρα όγκο και τέλεια κίνηση στα μαλλιά χάρη στα layers που είναι πιο έντονα στα πλαϊνά ξεκινώντας από τα ζυγωματικά και καταλήγοντας στο πηγούνι. 

@matildadjerf

Αόρατα layers: Ένα κούρεμα κατάλληλο για εσένα που θες να κρατήσεις το μήκος. Με μια grunge πινελιά και χωρίστρα αυστηρά και μόνο στη μέση. Ταιριάζει τόσο σε ίσια όσο και σε σπαστά μαλλιά. 

@erikjonhair

Απαλό Shag: Είναι το ανατρεπτικό κούρεμα που τόλμησαν οι celebrities αλλά στην πιο διακριτική του εκδοχή. Με see-through αφέλειες και ασυμμετρίες κοντά στο πρόσωπο. Πρόκειται για ένα look που θέλει ελάχιστο φορμάρισμα και αυτό ακριβώς το καθιστά πρακτικό. Δεν θα χρειαστείς συσκευές θερμότητας ή στρογγυλή βούρτσα, αρκεί να τα στεγνώσεις. 

@yukistylist

Retro Shag: Το αυθεντικό, με τις έντονες ασυμμετρίες, τις πυκνές αφέλειες και με μήκος που φτάνει μέχρι τους ώμους. Νεανικό και cool είναι ότι καλύτερο αν μάκρυνε το bob σου. 

 

@salsalhair

Wolf Cut: Κατάλληλό μόνο για τις τολμηρές. Είναι μεν ένα από τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς αλλά παράλληλα και το πιο εξεζητημένο. Κινείται ανάμεσα στο shag και το mullet και θα σου προτείνω να το συζητήσεις με τον κομμωτή σου πριν το υιοθετήσεις. 

@donovanmillshair

Μεσαίο μήκους: Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή κι αυτό γιατί δείχνει υπέροχο τόσο αν αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα όσο και αν τα μαζέψεις. Ταιριάζει σε ίσια, σπαστά ή σγουρά και σε όλα τα χρώματα.  

@mickeycolorjr

Cool Lob: Βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων και δεν είναι τυχαίο. Ξεφεύγει από το κλασικό bob και χαρίζει “χαρακτήρα” στα μαλλιά χωρίς υπερβολές. Παράλληλα είναι κομψό και εύκολο στο styling. 

@erikjohnhair

French Mini Bob: Το απόλυτο, εμβληματικό, chic και σοφιστικέ κούρεμα που έκαναν γνωστό οι Γαλλίδες. Είναι ρετρό και μοντέρνο ταυτόχρονα και τέλειο για το χειμώνα που έρχεται.  

@hairbyashleyfillip

Mullet: Η Miley Cyrus το αποθέωσε και οι hairstylists το προτείνουν σε εσένα που είσαι έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή. Αυστηρές γραμμές σε πλαϊνά, αφέλειες και μήκος που δημιουργούν ένα cool haircut.

@yukistylist

Τώρα απλά θα μελετήσεις πριν αποφασίσεις. 

 

Read More

And More