Ενυδατικό λάδι σώματος με shimmer: Η λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει το γιορτινό σου beauty look

Ετοιμάζεσαι για την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου και οφείλεις να υιοθετήσεις το πιο εντυπωσιακό beauty look. Θα φορέσεις το υπέροχο, έξωμο φόρεμα σου, πιθανότατα mini και αυτό σημαίνει ότι το δέρμα σου επιβάλλεται να είναι απαλό, με τέλειο άρωμα και απίθανες γυαλάδες. 

Και θα το πετύχεις με το κατάλληλο shimmer body oil. Το έλαιο με shimmer δηλαδή στη σύνθεση του που θα χαρίσει ελκυστικό, σέξι και απόλυτα θηλυκό εφέ σε ώμους, ντεκολτέ και πόδια. 

Dior Solar The Sublimating Oil:  Λαμπερό λάδι τελειοποίησης που φωτίζει και αρωματίζει διακριτικά το δέρμα και τα μαλλιά. Χρησιμοποιείται σε πρόσωπο και στο σώμα αφήνοντας μια σατινέ λάμψη και χαρίζοντας θρέψη και ενυδάτωση.

Maison Francis Kurkdjian Paris Baccarat Rouge 540 Sparkling Body Oil: Ο αισθησιασμός και η πολυτέλεια φλερτάρουν αρμονικά μεταξύ τους στο αρωματισμένο body oil. Χρειάζονται μόλις λίγα χάδια για να απαλύνουν και να αρωματίσουν την επιδερμίδα με τη μαγεία
και την πληθωρικότητα της σπάνιας εσάνς. 

Youth Lab Shimmering Dry Oil: Iριδίζον ξηρό λάδι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Με διακριτικούς διαθλαστικούς παράγοντες που χαρίζουν μοναδική λάμψη. Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση, ενώ ενισχύει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας

Tom Ford Soleil Brulant Shimmering Body Oil: Μεταξένιο αρωματισμένο έλαιο που χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη στην επιδερμίδα χάρησ στα ρινίσματα από φύλλα χρυσού που περιέχει ενώ διεγείρει τις αισθήσεις με το αισθησιακό άρωμα που συνδυάζει ηλιόλουστα άνθη με ζεστό κεχριμπάρι.  

Rituals The Ritual of Karma Shimmering Body Oil: Έλαιο με μικροσκοπικά σωματίδια λάμψης. Προσφέρει θρέψη, χαρίζοντας ένα σατινέ φινίρισμα καθώς και το απαλό και γλυκό άρωμα του ιερού λωτού και λευκού τσαγιού. 

Κεντρική Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures 

Read More

And More