Επιτέλους καλοκαίρι! 6 προϊόντα σώματος που θα χρησιμοποιούμε συνεχώς στο εξής!

Το καλό νέο: είναι επίσημα καλοκαίρι! Το κακό νέο: τα ψέματα τελείωσαν! Το σώμα σου είναι εδώ και θέλει εντατική φροντίδα γιατί στο εξής θα εκτίθεται ολοένα και περισσότερο σε κοινή θέα. Μην παρεξηγηθώ: δεν είναι αυτός ο λόγος για να φροντίσεις την επιδερμίδα του σώματός σου και ποσώς με ενδιαφέρει για το τι θα πουν οι άλλοι. Αλλά να που ο φόβος φυλάει τα έρμα και τώρα πρέπει να το κάνεις!

Παρακάτω, έξι προϊόντα που αγαπώ- εμπιστεύομαι- ανακάλυψα πρόσφατα και στο εξής θα χρησιμοποιώ εντατικά. Όχι κάθε μέρα όλα μαζί, αλλά σίγουρα καθημερινά έστω και ένα από αυτά. Ας γίνουν οι συστάσεις!

ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Ακριβώς όπως συμβαίνει με το πρόσωπο έτσι και με το σώμα πρέπει να διώξεις τα νεκρά κύτταρα για να βοηθήσεις τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις αμέσως μετά να “δουλέψουν” πιο σωστά. Επίσης, αν όλο το χειμώνα δεν έκανες τίποτα για την επιδερμίδα του σώματός σου αυτό σημαίνει ότι έχουν μαζευτεί νεκρά κύτταρα, το ένα πάνω από το άλλο (για να το κάνεις εικόνα) τα οποία κάνουν την επιδερμίδα σου να είναι ξηρή και αφυδατωμένη. Για να ξεφορτωθείς, λοιπόν, όλα αυτά χρειάζεσαι ένα προϊόν απολέπισης σώματος.

Το ολοκαίνουργιο scrub από Frank Body (λέγεται A- Beauty Scrub) δεν απολεπίζει απλώς το σώμα σου αλλά χάρη σε κάποια συστατικά που περιέχει μειώνει τις ουλές ακόμη και τα σημάδια από ακμή στην πλάτη. Αν είσαι παθούσα θα το λατρέψεις όσο το λάτρεψα εγώ! Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Ένα άλλο πράγμα που αγαπώ να κάνω είναι το dry brushing. Κάθε τέτοια εποχή βγάζω την βούρτσα της The Body Shop (μπορείς να την βρεις και αλλού αλλά εγώ αυτήν αγαπώ) και τρίβω απαλά την επιδερμίδα μου πριν μπω για μπάνιο από τα πόδια προς τα πάνω. Τις πρώτες μέρες το κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα κι έπειτα κάθε μέρα. Αυτό που κάνει το dry brushing, όπως λέγεται είναι να διώχνει τα νεκρά κύτταρα, να βελτιώνει την κυκλοφορία, να διώχνει τις τοξίνες και να βοηθά και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ

Ένα ακόμη προϊόν που αναζητούμε όλες αυτή την περίοδο είναι κάτι για το αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα. Αγαπώ τα προϊόντα σε λάδι γιατί τα βρίσκω εξαιρετικά ενυδατικά και επιπλέον γλιστρούν πιο εύκολα τα δάχτυλά μου για να κάνω σωστότερο μασάζ (fiy: με το μασάζ θα δεις πιο άμεσα αποτέλεσμα).

Ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας είναι το  Elancyl Slim Design Huile Minceur (€28.00) με καφεΐνη και κισσό που βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και των πρόσφατων ραγάδων.

Ένα άλλο προϊόν που έφτασε πρόσφατα στα χέρια μου και μου άρεσε πολύ είναι το Body Contouring Oil της Nuxe (€25.10). Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ πρόσφατα και ο αρχικός λόγος που το έβαλα στη ρουτίνα μου είναι γιατί περιέχει έλαιο καρύδας που του δίνει μια τέλεια μυρωδιά!

ΓΙΑ SEXY ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ   

Όλες έχουμε έρθει αντιμέτωπες με εκείνη την άβολη στιγμή που θα βάλουμε κοντή φούστα μετά από μήνες για να διαπιστώσουμε ότι τα πόδια μας είναι κατάλευκα και πως θέλουμε λίγο χρώμα και… γιατί όχι (;) μπόλικη λάμψη. Στη ρουτίνα μου για εκείνες τις δύο περιπτώσεις έχω δύο προϊόντα που λατρεύουν δύο τεράστιες star: η Rihanna και η JLo! Σημείωσε, λοιπόν!

Το Body Lava είναι το best seller προϊόν της Rihanna (€41.50) που επανακυκλοφόρησε και θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora. Η απόχρωση Trophy Wife είναι ιδανική για μεσαίους τόνους ενώ υπάρχει η πιο ανοιχτόχρωμη και η πιο σκούρα.

 

 

Το Body Bling (€39.50) είναι το προϊόν που φοράει πάντα στο κόκκινο χαλί η Jennifer Lopez! Το έχει δημιουργήσει ο προσωπικός της makeup artist, Scott Barnes, είναι σε μορφή gel και πολύ πλούσιο σε κόκκους λάμψης. Το συγκεκριμένο προϊόν θα το βρεις σε δύο αποχρώσεις για ανοιχτή και σκούρα επιδερμίδα και αυτό που αγαπώ είναι ότι δεν τελειώνει ποτέ! Ελάχιστη ποσότητα καλύπτει τεράστια επιφάνεια δέρματος. Και ένα tip που μου αρέσει πολύ: το αναμειγνύω με το body lotion μου για να το κάνω πιο πρωινό. Θα το βρεις στο www.makemeup.gr

 

Read More

And More