Μάσκες προσώπου για αποτοξίνωση: η no1 αγορά μετά τις γιορτές και ποιες είναι οι καλύτερες!

Μετά τις γιορτές η λέξη αποτοξίνωση είναι η λέξη που πρέπει να υπάρχει στο μυαλό σου και εσύ πρέπει να λειτουργείς με γνώμονα αυτήν. Και θα σου εξηγήσω αμέσως τον λόγο: όλες τις προηγούμενες μέρες εσύ διασκέδαζες. Έπινες αλκοόλ, ξενυχτούσες, έτρωγες παχυντικές τροφές, έκανες full makeup και καναδυό φορές έπεσες για ύπνο χωρίς να το αφαιρέσεις.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα σου να αφυδατωθεί, βρωμιές, περιβαλλοντικοί ρίποι και ο καπνός του τσιγάρου στους εσωτερικούς χώρους να κοιμούνται και να ξυπνάμε μαζί σου με αποτέλεσμα τώρα η επιδερμίδα σου να δείχνει θαμπή και κουρασμένη. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα της αποτοξίνωσης και κανένας πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να το πετύχεις κάνοντας μια μάσκα αποτοξίνωσης. Σκέψου πως οι μάσκες αποτοξίνωσης είναι για την επιδερμίδα σου σαν να κάνεις γενική στο σπίτι σου. Και παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει τις αγαπημένες μας, εκείνες που έχουμε δοκιμάσει εμείς και αγαπήσαμε, εκείνες που θα βάλουμε στο πρόσωπό μας τις επόμενες μέρες.

Origins By All Greens™ Foaming Deep Cleansing Mask, €36.00. Πρόκειται για μια αφρώδη μάσκα που στηρίζεται στην μαγική δύναμη των super greens και πιο συγκεκριμένα περιέχει σπιρουλίνα, σπανάκι και πράσινο τσάι. Με το που την απλώσεις στο πρόσωπό σου αντιλαμβάνεσαι πόσο δροσερή είναι.

Dermalogica Charcoal Rescue Masque, beauty-hall, €50.00. Η Dermalogica είναι έτσι κι αλλιώς ένα αγαπημένο brand αφού έχει δημιουργηθεί από δερματολόγους. Η συγκεκριμένη είναι μια μάσκα που δρα άμεσα και επανορθώνει το ταλαιπωρημένο, θαμπό δέρμα, ενώ αφαιρείται εύκολα. Ο ενεργός Λευκός Άνθρακας (BinchotanCharcoal) απορροφά δυναμικά τους ρύπους, ενώ το Θείο που περιέχει, προάγει την κυτταρική ανανέωση με αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακά λαμπερό δέρμα. Αφού ξεβγάλεις με νερό θα διαπιστώσεις ότι το πρόσωπό σου εκτός του ότι έχει αποτοξινώθει θα δείχνει και πιο λαμπερό και λευκό.

 

Nightwear Plus 3 Minute Detox Mask, Estee Lauder, €50.50. Αυτή η μάσκα απορροφά τις συσσωρευμένες τοξίνες και την λιπαρότητα, γι’αυτό και οι πόροι γίνονται πιο μικροί. Plus: είναι η τέλεια λύση αν δεν έχεις πολύ χρόνο στην διάθεσή σου. Τρία λεπτά στην περίπτωσή της αρκούν με το παραπάνω!

Magic Stripes Deep Detox Tightening Mask, Make Me Up, €41.20. Η μάσκα με άργιλο και σε sheet μορφή! Αποτοξινώνει την επιδερμίδα, καθαρίζει τους πόρους σε βάθος και συσφίγγει. Επίσης δεν περιέχει parabens και στην συσκευασία θα βρεις τρία φακελάκια. Last but not least: άφησέ την στο πρόσωπό σου για 20-30 λεπτά μέχρι να στεγνώσει εντελώς και εν τω μεταξύ μπορείς να απολαύσεις και ένα αποτοξινωτικό πράσινο τσάι.

Nia Sunday Detox, Sephora, €38.50. Οι Κυριακές είναι για αποτοξίνωση και αυτή η μάσκα φτιάχτηκε γι’αυτόν ακριβώς το λόγο! Είναι σε μορφή mousse που όταν στεγνώνει μεταμορφώνεται σε peel- off mask ενώ περιέχει τεχνολογία NIA-114™ και απολεπιστικά εκχυλίσματα φρούτων, που δρουν συνδυαστικά βοηθώντας την επιδερμίδα να προετοιμαστεί για τη νέα εβδομάδα. Λατρεύω το αποτέλεσμα που έχει, λατρεύω την υφή της αλλά περισσότερο αυτά τα πανέξυπνα σήματα στην συσκευασία που δείχνει ότι απαγορεύονται τα κινητά και τα ποτά! Αυτή η μέρα είναι για αποτοξίνωση!

Patchology Smartmud No Mess Mud Masque Detox, Sephora, €6.90. Πρόκειται για μάσκα λάσπης (yeap!) που αποτοξινώνει την επιδερμίδα και καθαρίζει τους πόρους σε βάθος. Αν δεν θέλεις να λερώνεσαι και να δεις το πρόσωπό σου λαμπερό σε μερικά λεπτά και με μόλις δύο βήματα, go for it! Αποτελείται από δύο μέρη (άνω και κάτω του προσώπου) κι εσύ αυτό που κάνεις απλώς είναι να βγάλεις το προστατευτικό από την πίσω μεριά και να τοποθετήσεις τα δύο μέρη στο πρόσωπό σου για δέκα λεπτά.

Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask, The Body Shop, €24.00. Το πράσινο τσάι είναι αποτοξινωτικό για τον οργανισμό σου οπότε μια μάσκα προσώπου με πράσινο τσάι είναι απαραίτητη! Η συγκεκριμένη είναι εμπλουτισμένη με πράσινο τσάι Matcha από την περιοχή Kagawa της Ιαπωνίας, εκχύλισμα πικραλίδας και καταπραϋντική, βιολογική Αλόη Βέρα από το Μεξικό. Καθαρίζει σε βάθος, αποτοξινώνει και είναι 100% vegan!

Read More

And More