10 διάσημες που μας έπεισαν να κλείσουμε ραντεβού για piercing!

Όπως κάθε άρθρο στο TLIFE έτσι και αυτό εδώ είναι βιωματικό. Κάπως…

Είμαι instagram addict και κάνω 1806 scroll down την ημέρα. Σε ένα από αυτά έπεσα πάνω στον λογαριασμό της Maria Tash η οποία είναι celebrity… piercer (αν υπάρχει ο όρος) και σχεδιάστρια μερικών πολύ ακριβών- πολύ συγκλονιστικών κοσμημάτων piercing. Έχει καταστήματα σε διάφορες χώρες, η έδρα της είναι στην Νέα Υόρκη και άνοιξε και στο Ντουμπάι. Επίσης, στο Λονδίνο αν θέλεις να κάνεις piercing θα πας είτε στο Liberty είτε στα Harrods όπου υπάρχει ειδικό corner της Maria Tash.

Πριν λίγες, λοιπόν, μέρες ταξίδεψα στο Λονδίνο και… πριν λίγες από τις λίγες ανέβασα στο instagram ένα story όπου έλεγα ότι σύντομα θα επισκεπτόμουν το Λονδίνο και πως είχα σκοπό να κάνω μια στάση για ένα piercing. Το story είχε mention και για να μην μακρηγορώ (to make a long instagram story short :P), μου ήρθε απάντηση από τους συνεργάτες της Maria Tash που μου έλεγαν ότι η ίδια έχει ελληνικές ρίζες. Για να καταλάβεις το μέγεθος της, είναι υπεύθυνη για τα piercing που έχει η Rihanna και η Blake Lively. Φυσικά και έχω ζητήσει ήδη συνέντευξη αλλά εν τω μεταξύ και εν αναμονή μιας απάντησης, χαζεύω συνεχώς τα piercing των διασήμων για να καταλήξω και σε αυτό που θα κάνω εγώ! Αν όχι στην Maria Tash (lost my chance!), οπωσδήποτε στην Ελλάδα και οπωσδήποτε τις επόμενες μέρες.

Γιατί το concept είναι: το piercing είναι το νέο big thing της ομορφιάς (ναι, εδώ συγκαταλέγεται!) και γιατί να έχεις μόνο δύο τρύπες στα αυτιά σου όταν μπορείς να έχεις πολλές περισσότερες; Παρακάτω, δέκα διάσημες σε πείθουν να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους!

Rihanna

H μινιμαλιστική προσέγγιση του piercing από το mega crush της καρδιάς μας, Rihanna.

Chiara Ferragni

https://www.instagram.com/p/Bk8WzJcnY3w/?taken-by=maria_tash

H Chiara Ferragni λατρεύει α) το piercing β) την Maria Tash. Το inspo εδώ είναι σκουλαρίκια- κρίκοι σε διαφορετικά μεγέθη ή αλλιώς, κάνε ότι τραβάει η φαντασία και η διάθεσή σου!

Blake Lively

https://www.instagram.com/p/Bi3I7iWAFqc/?utm_source=ig_embed

H Blake Lively με πέντε διαφορετικά piercing σε όλο το μήκος των αυτιών της. Επίσης: το piercing σετάρεται τέλεια με το wet look, οπότε… go for it!

Kelly Rowland

https://www.instagram.com/p/BbYTBQdjn1O/?utm_source=ig_embed

Μπορείς να κάνεις mix and match και στο piercing σετάροντας πολλά και διαφορετικά σκουλαρίκια. Επίσης: το piercing σετάρεται τέλεια και με red carpet και πιο στιλιζαρισμένα χτενίσματα!

Vanessa Hudgens

https://www.instagram.com/p/BnGHcOCBBcn/?utm_source=ig_embed

Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές αν δεν θες! Piercing θεωρείται και μια δεύτερη τρύπα στα αυτιά σου!

Beyonce

Δύο προτάσεις: η Beyonce έχει piercing! Εσύ;

Ashley Graham

Piercing party από την Ashley Graham η οποία έχει, μεταξύ άλλων, double helix piercing που είναι το διπλό piercing στο πάνω μέρος των αυτιών.

Nicole Richie

https://www.instagram.com/p/BghXZnmg6u8/?utm_source=ig_embed

Ένα άλλο inspo: η Nicole Richie με πέντε τρύπες στο ένα αυτί.

Zoe Kravitz

View this post on Instagram

M E T

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Piercing inspo που θέλουμε να αντιγράψουμε α-κρι-βώς: conch piercing (το piercing που βλέπεις το διαμαντάκι) και tragus (ο μικρός λεπτός κρίκος στο σημείο που είναι κοντά στο πρόσωπο). Θα το τολμούσες;

Gigi Hadid

https://www.instagram.com/p/BkrhmnCHpZl/?utm_source=ig_embed

Βάλε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά και καν΄το όπως η Gigi Hadid! Τρία piercing σε σημεία που τελικά δεν πονάνε και τόσο πολύ!

 

Read More

And More