Τοματίνια γεμιστά με πέστο αβοκάντο

Τοματίνια γεμιστά με πέστο αβοκάντο | tlife.gr
Εύκολη
5 μερίδες
45 λεπτά

Γρήγορο, πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο ορεκτικό αλλά και πολύ πρωτότυπο!

Συστατικά
  • 30 τοματίνια τσέρι
  • μισό μέτριο αβοκάντο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
  • 60 γραμμ. τυρί κρέμα
  • 2 κ.σούπας έτοιμη πέστο βασιλικού
  • 1 κ.γλυκού χυμό λεμονιού
  • λίγο χοντροκομμένο φρέσκο βασιλικό
Τρόπος μαγειρέματος
  • Προσεκτικά κόψε μια λεπτή φέτα από την κορυφή κάθε ντομάτας.
  • Με ένα κουταλάκι του τσαγιού αφαίρεσε πολύ προσεκτικά την ψίχα από τα τοματίνια.
  • Σε μια πιατέλα στρώσε μπόλικο χαρτί κουζίνας και βάλε εκεί αναποδογυρισμένα τα τοματίνια να στραγγίσουν περίπου 30 λεπτά.
  • Στο μεταξύ ετοίμασε τη γέμιση. Στο μούλτι βάλε το αβοκάντο, το τυρί κρέμα, την πέστο και το λεμόνι.
  • Χτύπα να γίνουν ένα λείο μίγμα.
  • Βάλε το μίγμα σε κορνέ.
  • Στρώσε τα τοματίνια σου σε πιατέλα και με το κορνέ γέμισέ τα.
  • Σέρβιρε αμέσως πασπαλίζοντας με βασιλικό ή βάλε σε τάπερ και φύλαξε για μερικές ώρες στο ψυγείο.
* TIP ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Διάλεξε όσο το δυνατόν μεγάλα τοματίνια για να "αδειάσεις" πιο εύκολα.

Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ