Πώς έχει η Kylie Jenner αυτή τη στιγμή τα μαλλιά της!

Κάθε μέρα που περνάει είναι μια μάταιη μέρα για τον beauty κόσμο αν δεν έχουμε μια είδηση που αφορά την Kylie Jenner! Τόσο που σκέφτομαι πολύ σοβαρά μέσα στο beauty να ανοίξουμε μια ειδική στήλη που θα λέγεται τα beauty νέα της Kylie!

Το σημερινό beauty νέο, λοιπόν, σε σχέση με την πιο hot… αδερφή Kardashian- Jenner είναι ότι η εμφανίστηκε σε event πριν λίγες ώρες με πράσινα μαλλιά. Διόρθωση: mint, ή τέλος πάντων, κάτι εκκεντρικό!

Όμως, αυτή την φορά είμαστε απόλυτα σίγουροι- ες ότι πρόκειται για περούκα (δεν μας ξεγελάς, Jenner!). Και έχω δυο-τρία επιχειρήματα για να τεκμηριώσω πρόχειρα- πρόχειρα:
1. Στην photo που ανέβασε στο instagram της τάγκαρε τον William Jackson, τον άνθρωπο που της είχε κάνει και αυτή την περούκα με την οποία είχε εμφανιστεί πριν λίγο καιρό πάλι και μας ξεγέλασε (δες εδώ ποια!). Και τότε η ρίζα των μαλλιών ήταν μαύρη κάτι που μας έκανε να πιστέψουμε ότι έβαψε όντως τα μαλλιά της αυτό το χρώμα αλλά να που τελικά βγήκε η ίδια και το διέψευσε!
2. Η ίδια η Kylie αποκάλυψε πρόσφατα ότι ταλαιπωρήθηκε καιρό για να επαναφέρει την υγεία στα μαλλιά της και πως για μεγάλο διάστημα φορούσε περούκες μέχρι να πετύχει το τέλειο ξανθό που έχει τώρα (διάβασε εδώ τι είπε πρόσφατα). Άρα δεν θα υπέβαλε ξανά τα μαλλιά της και τον εαυτό της στην ίδια διαδικασία και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Βέβαια, μιλάμε πάντα για τις αδερφές Kardashian…

Anywayz! Πιστεύουμε ότι είναι περούκα και δεν είμαστε και πολύ σίγουρες αν μας αρέσουν αυτά τα μαλλιά! Μας αρέσει, όμως, σίγουρα το signature make up της για το οποίο μιλάει οοοοοολος ο κόσμος! Κι εδώ η Μαρία Μαρκαντωνάτου σου δείχνει πώς να το κάνεις βήμα- βήμα!

Read More

And More