Huge beauty νέο! Ανοίγει το πρώτο spa Chanel στον κόσμο!

Αν το γεγονός ότι ο οίκος Chanel πρόκειται να ανοίξει το πρώτο spa στον κόσμο δεν είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική (ή έστω… glam, αν μια είδηση μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) είδηση που έχουμε ακούσει τελευταία, τότε τι; Και παρακάτω σου έχουμε κάποια βασικά infos ακριβώς όπως δημοσιεύθηκαν στο WWD.

Μιας και η Chanel και το Παρίσι πάνε μαζί, είναι κάπως αυτονόητο ότι το πρώτο spa θα ανοίξει εκεί, και μάλιστα μέσα στο Ritz Hotel και στο πλαίσιο της ανακαίνισης που γίνεται στο ξενοδοχείο- έμβλημα του Παρισιού τα τελευταία τρία χρόνια.

Και ένας ακόμη ση-μα-ντι-κό-τα-τος λόγος που προχώρησε αυτή η συμφωνία ανάμεσα στον οίκο- θρύλο και το ξενοδοχείο- θρύλο είναι ότι η ίδια η Coco έμενε στο ξενοδοχείο, ενώ λέγεται ότι στο μπουκάλι του Chanel No 5 αποτυπώνεται η αρχιτεκτονική του Ritz Hotel.

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/29_5/ritz-exterior-piccadilly.jpg

Τέλος και παράλληλα με το Chanel Spa που θα ανοίξει τις πόρτες του στο τέλος του 2015 πρόκειται να δημιουργηθεί και μια σουίτα μέσα στο Ritz Hotel, η Coco Chanel suite, η οποία θα βασίζεται στο design του διαμερίσματός της στην 31 Rue Cambon του Παρισιού.

Με λίγα λόγια: αν το budget σου το επιτρέπει και αν έψαχνες αφορμή για ένα ταξίδι στο Παρίσι, μόλις την βρήκες (αν και στην πραγματικότητα ποτέ δεν χρειαζόμαστε αφορμή για ένα ταξίδι οπουδήποτε!)…

Read More

And More