Και η νέα Global Creative Make-up and Color Designer του οίκου Chanel είναι…

Ο Peter Philips ήταν για πολλά χρόνια ο Global Creative Make-up and Color Designer του οίκου Chanel. Μετά την αποχώρησή του τα τελευταία δύο- τρία χρόνια το μακιγιάζ και οι δημιουργίες που έφταναν σε εμάς μας ήταν αποτέλεσμα του Tom Pecheux (σημαντική σημείωση: το δεξί χέρι του Tom Peheux είναι ο Έλληνας Γρηγόρης Πυρπύλης :).

Μόλις χθες ο οίκος ανακοίνωσε την διάδοχο του Peter Phlips. Και από το… “η” αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για γυναίκα και συγκεκριμένα την Ιταλίδα Lucia Pica που βλέπεις παρακάτω.

/

Σου μεταφέρω την επίσημη ανακοίνωση, όπως έφτασε λίγες ώρες πριν στα email των beauty editors ανά τον κόσμο: “Freelance make up artist από το 2008, η Lucia Pica ανήκει στην γενιά των νέων Image Makers οι οποίοι μεταφέρουν την μόδα και την ομορφιά στο μέλλον. Η ίδια φέρνει στον οίκο Chanel την δημιούργικότητά της, τις γνώσεις της πάνω στα χρώματα και την διαφορετική οπτική της στην ομορφιά.

Η Lucia έχει εργαστεί για πολλά περιοδικά μόδας και έχει δουλέψει με σημαντικούς φωτογράφους οι οποίοι, όπως η Lucia, δίνουν στη μόδα και την ομορφιά μια μοντέρνα διάσταση.

Η Lucia Pica θα ξεκινήσει την συνεργασία της με τον οίκο Chanel επίσημα την 1η Ιανουαρίου 2015″.

Εγώ, πάντως, ανυμπονώ να δω το πρώτο της show και την collection που θα φτάσει στα χέρια μου με την καλλιτεχνική υπογραφή της!

Read More

And More