Το Ecaille είναι το νέο ombre! Μάθε τα πάντα για το επόμενο huge trend στο χρώμα των μαλλιών!

Έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια από τότε που μάθαμε την λέξη ombre. Κι έκτοτε ακούγαμε, διαβάζαμε και μιλάγαμε γι’αυτήν με κάθε ευκαιρία. Γιατί το ombre ήταν η πιο huge τάση στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια. Όχι, όμως, πια! Την είδαμε πολύ, την φορέσαμε άλλο τόσο ώσπου στο τέλος φτάσαμε να την θεωρούμε ξεπερασμένη.

Ναι, να αλλάξω χρώμα στα μαλλιά μου! Η ερώτηση, όμως, είναι: ποιο είναι το επόμενο μεγάλο hair trend στις βαφές; Λέγεται Ecaille και ετοιμάσου να συστηθείς με το νέο σου χρώμα μαλλιών για το οποίο θα συζητούν όλοι!

Ecaille hair trend: Ecaill… what?
Η λέξη Ecaille είναι γαλλική και σημαίνει το καύκαλο της χελώνας. Ουσιαστικά, αυτό που μιμείται η ολοκαίνουρια τάση είναι αυτό το χρώμα και τους παιχνιδισμούς. Θυμήσου: δεν υπάρχει ένα μόνο χρώμα στα μαλλιά. Εδώ μπλέκονται πολλές και διαφορετικές τεχνικές που μόνο ένας έμπειρος colorist μπορεί να σου εξεσφαλίσει.

Και μιλώντας για εμπειρία και εξειδίκευση η Wella Professionals που είναι ηγέτης στα μαλλιά έχει πάει το trend πολλά βήματα παραπέρ αναπτύσσοντας πολλές ειδικές τεχνικές για να έχεις το πιο τέλειο κι ενημερωμένο αποτέλεσμα στα μαλλιά σου.

Ecaille από την Wella Professionals: το επόμενο χρώμα στα μαλλιά σου!

Σε απόλυτη αρμονία με τον κορυφαίο χαρακτήρα της υπηρεσίας Couture Color της WELLA, η σειρά Ecaille συνδυάζει προϊόντα ύψιστης ποιότητας – όπως το ILLUMINA Color και το Blondor Freelights – με μια εκπληκτική παρουσίαση της αριστοτεχνικής δεξιοτεχνίας της για να δημιουργήσει κορυφαίο χρωματικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Κάθε look της συλλογής Ecaille περιλαμβάνει πολλές αποχρώσεις ή τόνους, από το πλούσιο portfolio της Wella Professionals για να δημιουργήσει μια μοναδική χρωματική παλέτα για κάθε γυναίκα που είναι ξεχωριστή.
Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σχέδια ecaille, η συλλογή Ecaille της WELLA προσφέρει στον κομμωτή μια εξαιρετική δυνατότητα καθώς επιτρέπει την προσαρμοσμένη τοποθέτηση των χρωμάτων για πιο εξατομικευμένο αποτέλεσμα. Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες, από το κλασικό εφέ tortoiseshell «splash lights», μέχρι τη δημιουργία διαγώνιων ή τριγωνικών σχεδίων και πολλά άλλα. Η ποικιλομορφία αυτής της τάσης σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να κάνει τα μαλλιά πιο ανοιχτά είτε πιο σκούρα προκειμένου να επιτύχει το ιδανικό look για κάθε γυναίκα. Επίσης, η Wella Professionals συνιστά η διαδικασία να ολοκληρώνεται πάντα με μια θεραπεία λάμψης για άψογο φινίρισμα. Με αυτή την απαράμιλλη δέσμευση στην τεχνική, κάθε πελάτισσα αποκτά το πλέον εξατομικευμένο look, ένα μοναδικό, αληθινό Couture Color.
Η συλλογή Ecaille για την άνοιξη-καλοκαίρι 2016 δημιουργήθηκε για τη Wella Professionals από τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της, Hester Wernert-Rijn και Jake Unger. Από κοινού, δημιούργησαν εννιά διαφορετικές ερμηνείες του look Ecaille, παρουσιάζοντας τέλεια την εξατομικευμένη και πολύπλευρη φύση αυτής της τάσης.

Με απλά λόγια: η τάση του Ecaille δεν είναι ένα και μόνο χρώμα! Είναι άπειροι χρωματικοί συνδυασμοί με κοινό σημείο αναφοράς το εξής: το χρώμα δεν είναι flat και βαρετό. Υπάρχουν αποχρώσεις μέσα και ξανοίγματα που κάνουν το αποτέλεσμα τόσο φυσικό σαν να γεννήθηκες με αυτό το χρώμα στα μαλλιά σου!

Και αυτή η φυσικότητα είναι τις τελευταίες σεζόν το no 1 trend στις πασαρέλες. Και το επόμενο εφέ που πρέπει να υιοθετήσεις στα μαλλιά σου. Επισκέψου το κοντινότερο συνεργαζόμενο την Wella Professionals κομμωτήριο και υιοθέτησε σήμερα την τάση για την οποία όλοι θα μιλάνε αύριο!

Read More

And More