Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.07.2016 | 09:00

Χρωμοπαγίδα: Τι είναι και πώς τη χρησιμοποιώ;

Χρωμοπαγίδα: Τι είναι και πώς τη χρησιμοποιώ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα χρωματιστά μας ρούχα μπορούν να γίνουν μπελάς! Ναι, καλά διάβασες, μπελάς! Και αυτό γιατί πολλές φορές ξεβάφουν, είτε πολύ είτε λίγο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα πλένουμε ξεχωριστά άρα να σπαταλάμε περισσότερα χρήματα σε πλυσίματα. Αλλά ακόμη και αν δεν ξεβάφουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, συχνά όταν πλένεις χρωματιστά μπορεί να τα δεις να έχουν μια ανεπαίσθητη αλλαγή στο χρώμα τους. Πώς μπορείς να αποφύγεις αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις; Εάν δεν το ήξερες υπάρχει μια... παγίδα διαφορετική από τις άλλες! Η χρωμοπαγίδα! Και είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Πώς χρησιμοποιώ μια χρωμοπαγίδα;

Τα βήματα είναι τόσο απλά που δεν χρειάζεται καν σκέψη!

1. Τοποθέτησε το φύλλο ή τα φύλλα της χρωμοπαγίδας® K2r®Colour Catcher® μέσα στον κάδο του πλυντηρίου πριν τα ρούχα.
2. Πρόσθεσε τα ρούχα και το απορρυπαντικό και ξεκίνησε την πλύση ως συνήθως.
3. Αφαίρεσε το φύλλο/τα φύλλα αμέσως μετά την πλύση.
 
Τι ακριβώς κάνει μια χρωμοπαγίδα;

Τα χρώματα ξεβάφουν σε κάθε πλύση. Επιπλέον, ελεύθερα σωματίδια βρωμιάς μπορεί να προσκολληθούν στα ρούχα σου κάνοντάς τα να μοιάζουν θαμπά με το πέρασμα του χρόνου. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του κάθε φύλλο της χρωμοπαγίδας® K2r®Colour Catcher® δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τη βαφή και την βρωμιά κατά την διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας την μέγιστη προστασία.
Υπάρχουν διαφορετικές χρωμοπαγίδες;

H χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher® είναι κατάλληλη για πλύσιμο στο χέρι και για το πλυντήριο και για όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές και όλα τα υφάσματα. Επίσης είναι ασφαλής και για το στεγνωτήριο. H χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher® της εταιρείας Henkel Hellas διατίθεται σε συσκευασίες των 15 φύλλων και των 30. Επιπλέον η γκάμα συμπληρώνεται από 4 ακόμη προϊόντα τα οποία αντιστοιχούν σε μικτές και λευκές πλύσεις. Διάβασε ποια σου ταιριάζει!

-Χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher Intense σε συσκευασία 10 φύλλων, για μικτές πλύσεις η οποία είναι υπεραπορροφητική για πολύ έντονα χρώματα, προστατεύοντας από έντονους αποχρωματισμούς.

-K2r®Intensive White
σε συσκευασία 10 φύλλων, το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει το γάριασμα.

-Χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φακέλων, το οποίο είναι για μικτές πλύσεις και αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30 βαθμούς.

-K2r®Intensive White + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φακέλων, το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30 βαθμούς.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10