Πώς να κάνεις το σπίτι σου πιο cosy και ζεστό!

Ένα βιβλίο, ένα ποτήρι ζεστή σοκολάτα και μια cosy γωνιά είναι τα απαραίτητα συστατικά για ένα κρύο βράδυ, με ή χωρίς βροχή, το φθινόπωρο. Πώς θα δημιουργήσεις τέτοιες γωνιές στο σπίτι σου; Πάρε μερικές ιδέες!

/
Επέλεξε ουδέτερα και γήινα χρώματα όπως το απαλό μπεζ, το καφέ και το λευκό. Βάλε κεριά και φωτιστικά σε αυτές τις αποχρώσεις στο σαλόνι σου καθώς και ριχτάρια σε χρώματα της γης για μια πιο cosy ατμόσφαιρα.

//
Όταν τα κρύα πιάσουν για τα καλά ντύσε τις πολυθρόνες και τα έπιπλά σου για να δώσεις μια πιο ζεστή όψη. Ριγέ υφάσματα είναι πιο παιχνιδιάρικα. Επίσης φτιάξε μια γωνία σε κάποιο χώρο του σαλονιού όπου θα τοποθετήσεις ένα χαμηλό τραπεζάκι με ένα φωτιστικό που θα βγάζει “μαλακό” και ζεστό φως όπως αυτό στη βιβλιοθήκη της φωτογραφίας.

//
Κάνε την τραπεζαρία σου πιο φιλική βάζοντας μαξιλαράκια στις καρέκλες ενώ μπορείς να κάνεις εικαστική παρέμβαση για το χειμώνα γεμίζοντας ένα καλάθι με ξυλα για τζάκι και βάζοντάς το κάτω από ένα κομοδίνο ή μια κονσόλα στο διάδρομο.

//
Τι καλύτερο και πιο cosy από το να βάλεις κουνουπιέρα πάνω από έναν καναπέ κρεβάτι και να τον ντύσεις με πολλά μαξιλάρια δημιουργώντας μια όμορφη γωνιά χαλάρωσης. Επίσης βάλε έναν καναπέ κάτω από ένα παράθυρο για να δημιουργήσεις έναν χώρο ανάγνωσης ή χαλάρωσης ειδικά τις μέρες που βρέχει!

Read More

And More