THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Φέρνουμε στο προσκήνιο τις αγαπημένες μας celebrities και τα looks που επέλεξαν σε street styles και events. Παίρνουμε ιδέες, παρατηρούμε και στο τέλος φυσικά ψηφίζουμε. Από το fashion radar του Tlife πέρασαν οι πιο στιλάτες επιλογές που έκαναν οι stars, με ανάμεσά τους να βρίσκονται η fashion guru Victoria Beckham, το fashion icon Gigi Hadid, η sexy Emily Ratajkowski, η glam Dakota Johnson και πολλές ακόμα. Για πρώτη φορά, μετά από αρκετό καιρό, στη λίστα μας μπήκε και η Charlize Theron με ένα minimal look που τράβηξε την προσοχή μας. Σε ποια λοιπόν θα δώσεις το στιλιστικό βραβείο;

Η Charlize Theron σε μια street style εμφάνιση επέλεξε ένα total black look σε minimal ύφος. Βασικό κομμάτι του look της ήταν το leather pants.

Η Sara Sampaio σε ένα Valentine Event της Victoria’s Secret φόρεσε ένα κόκκινο midi φόρεμα σε στενή γραμμή.

Στην πρεμιέρα της ταινίας Fifty Shades Darker στη Μαδρίτη, η Dakota Johnson φόρεσε ένα maxi φόρεμα Gucci σε preppy glam στιλ και σε pastel απόχρωση.

Ο φακός απαθανάτισε τη Nicole Kidman με total look του οίκου CHANEL και με αξεσουάρ σε silver χρώμα.

Με army look έκανε την εμφάνισή της η Gigi Hadid στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η ίδια φόρεσε ένα leather pants, ένα military coat και ένα clutch με διακοσμητικά φτερά.

Η Selena Gomez εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Λ.Α. με ένα νεανικό chic look, έχοντας σαν βασικά κομμάτια ένα crop top, jeans και ένα ζευγάρι mules.

H πάντα στιλάτη Kate Bosworth φόρεσε ένα mini floral φόρεμα με ruffles από την σχεδιάστρια Isabel Marant.

Η cool Emily Ratajkowski φόρεσε ένα mom jeans, ένα crop tshirt και ένα ζευγάρι ankle boots, δείχνοντάς μας ότι το 90s στιλ είναι μια δυνατή τάση.

Η Emma Stone με μαύρη jumpsuit της σχεδιάστριας Stella McCartney, η οποία είχε σαν χαρακτηριστικό το one shoulder cut.

Η Victoria Beckham ποντάρει στις έντονες αποχρώσεις ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα. Τα color block κομμάτια είναι από τη δική της συλλογή.

Read More

And More