Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.07.2010 | 23:27
Δημήτρης Γρηγοράκης

Να πάρω χάπια αδυνατίσματος;

Να πάρω χάπια αδυνατίσματος;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η ‘υπόθεση’ αδυνάτισμα είναι κάτι που λίγο ως πολύ μας προβληματίζει και μας αγχώνει όλους, ενώ η χρήση κάποιου αδυνατιστικού σκευάσματος έχει σίγουρα απασχολήσει τους περισσότερους. Σήμερα υπάρχει πληθώρα φαρμακευτικών και, κυρίως, φυτικών σκευασμάτων αδυνατίσματος.

Οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να ανταποκριθούν σε μεγάλο βαθμό στις ανάγκες όλων: αποτοξίνωση, μείωση λιπώδους ιστού, αύξηση μεταβολισμού, αντιμετώπιση κατακράτησης υγρών, δέσμευση λιπαρών ή/και υδατανθράκων από τις τροφές, μείωση όρεξης κ.ο.κ.
 
Εάν και εφόσον γίνει ορθή χρήση (σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊόντος ή κάποιου ειδικού) τα αδυνατιστικά σκευάσματα, στην πλειοψηφία τους, θεωρούνται ακίνδυνα. Βασική προϋπόθεση είναι να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που να μη λάβει κανείς υπόψη πριν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει κάποιο σκεύασμα. Επίσης, πρέπει πάντα η αγορά τέτοιων προϊόντων να γίνεται από εγκεκριμένα μέρη (π.χ. φαρμακείο) και με τη βοήθεια κάποιου ειδικού.
 
Η αποτελεσματικότητα του κάθε σκευάσματος δεν είναι εγγυημένη και εξαρτάται κατά πολύ από τον κάθε οργανισμό. Το σίγουρο είναι πως υποβοηθούν στην προσπάθεια αδυνατίσματος και πρέπει να συνδυαστούν με προσεγμένη διατροφή αλλά και αυξημένη φυσική δραστηριότητα προκειμένου να εξασφαλιστούν τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα!

Έχεις και εσύ απορίες για την διατροφή; Στείλε την ερώτηση σου στον Δημήτρη Γρηγοράκη. Συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας κάνοντας κλικ εδώ

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10