Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.11.2012 | 11:39

Tα αγαπημένα σου δημητριακά σε νέα μειωμένη τιμή...

Tα αγαπημένα σου δημητριακά σε νέα μειωμένη τιμή...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένα καλό πρωινό είναι η αρχή για μια δημιορυγική μέρα. Η βάση για να κρατήσεις τη δίαιτά σου και το παν, αν θέλεις να αποφύγεις τους πειρασμούς κατά τη διάρκεια  της ημέρας. Τι θα έλεγες λοιπόν αν έβρισκες τα αγαπημένα σου δημητριακά σε νέες πιο χαμηλές τιμές; 

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS της Nestlé αποτελούν μια υγιεινή διατροφική επιλογή για το καθημερινό πρωινό γεύμα. Στη μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία τους κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών εισάγοντας πρώτοι στην ελληνική αγορά τα δημητριακά με ολική άλεση.

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσή τους, και αντιλαμβανόμενα τη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα FITNESS συνεχίζουν και «ακούν» τις ανάγκες των καταναλωτών, μειώνοντας την τιμή στον πιο δημοφιλή κωδικό τους. Έτσι από τις 10 Οκτωβρίου 2012 τα FITNESS® Regular 375gr τιμολογούνται πλέον σε νέα μειωμένη τιμή.

Τα FITNESS® σας ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη σας και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν με την ίδια υπευθυνότητα και σεβασμό να φροντίζουν εσάς και τη διατροφή σας!
/

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10